Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 13 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 13 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό, ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, το ταμπεραμέντο σου θα είναι ιδιαιτέρως γοητευτικό, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει το ενδιαφέρον του επάνω σου. Θα τη λάβεις την πρόταση για ραντεβού, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, τολμηρή θα κάνει τη στάση σου, καταφθάνει άνοιγμα καινούριας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ξεκίνημα που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα λύσει ζητήματα τσακωμού, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες ή απόσταση, τώρα θα θερμανθεί το κλίμα, έρχεται συμφιλίωση και επανασύνδεση. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό αισθησιακή, ρομαντική, ίσως και κάπως παθιασμένη θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα βρει πρόσφορο έδαφος να προτείνει και να μην λάβει απόρριψη. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η εμφάνιση της Σελήνης τον Τοξότη θα δημιουργήσει συνθήκες ικανές να ανανεώσεις τα δεδομένα της σχέσης σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Στις αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Ζυγό κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Θέλεις νέα γνωριμία ή μήπως το πρώην ταίρι σου δεν λέει να αφήσει την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά σου; Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από την παγίδα της συναισθηματικής εξάρτησης, θα σε εξοπλίσει με ψυχικό δυναμισμό. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα καταλάβεις πως αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου είναι μια ολοκαίνουρια γνωριμία.

Σε σχέση: Μήπως το ζηλεύεις το ταίρι σου και δεν θέλεις να το παραδεχτείς; Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, προσοχή στις υπερβολές και στα καχύποπτα σενάρια. Ο ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα σου αλλάξει τρόπο σκέψης, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να τερματίσεις τις σκοτεινές σκέψεις. Η εβδομάδα σου θα έχει συναισθηματική ποικιλία, κρατά στάση χαλαρή, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό βασική σου επιθυμία και ανάγκη θα είναι να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή, να απαλλαγείς από την αβεβαιότητα και τις διακυμάνσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό μεθοδική θα κάνει την προσέγγισή σου, το στιλ σου σε συνδυασμό με την ευγενική σου συμπεριφορά, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα το έχεις κατακτήσει το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα απελευθερωμένη και ταυτοχρόνως τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σου. Με τον ερχομός της Σελήνη στον Τοξότη θα αλλάξεις στόχους, θα συμβεί ανατρεπτικό γύρισμα στην καρδιά και στη σκέψη σου, προσοχή στις υπερβολές. Είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τις απόψεις σου σχετικά με το θέμα της δέσμευσης. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν εντάσεις, προσοχή στις ακραίες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό και λίγο αργότερα στο Σκορπιό, το πρώην ταίρι σου θα εστιάσει τη σκέψη του σε εσένα, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Θα διαπιστώσεις πως δεν επιθυμεί οριστικό χωρισμό, θα σου τηλεφωνήσει, θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα για αυτό το άτομο τότε κινήσου δραστικά, σε συμβουλεύω να φανερώσεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Αν αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας να ξέρεις πως η επανένωση σας δεν θα έχει απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό τη Σελήνης στο Σκορπιό ενδεχομένως κάποιες ανασφάλειες να κάνουν την εμφάνισή τους, υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα θα σου δημιουργήσουν φοβίες, σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και ζήλιες, το ταίρι σου σε αγαπάει. Επικεντρώσου στα μεταξύ σας αισθήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία για μετακίνηση, εκδρομή ή ταξίδι, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναζωογονηθεί η σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Single: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα σου ανοίξουν δυνατότητα νέας αρχής. Κράτα δεκτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, πίσω από τυχαίο και εντελώς απρογραμμάτιστο γεγονός θα κρύβεται μια πολύ ευχάριστη γνωριμία. Θα σε γοητεύσει το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, θα καταφέρει να ανανεώσει το παρόν σου και να σου ανοίξει μελλοντική πορεία.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Ζυγό, με ηρεμία θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο λίγο αργότερα με την εμφάνισή της στο Σκορπιό, ίσως να μην λείψουν οι ζήλιες. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, κτητική θα κάνει τη διάθεσή σου, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις επικίνδυνες σκηνές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν επαναστατικές εξάρσεις που όμως θα έχουν μικρή διάρκεια, προσπάθησε να μην παρατεντώσεις το σκοινί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, άνετη, απελευθερωμένη και ρομαντική θα είναι η στάση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα αναζητήσεις συναισθηματική ένταση, εσύ που έχεις καιρό να ερωτευτείς τώρα θα το βάλεις σκοπό να συμβεί. Ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο θα γνωρίσεις, οι εκδηλώσεις του θα είναι θέρμες και οι δικές σου ασυνήθιστα τολμηρές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναρπαστικό γεγονός που θα πάρει θετική έκταση, ανοιχτή θα είναι η προοπτική σχέσης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αλλοπρόσαλλη η στάση σου, η αισιοδοξία ίσως να δώσει τη θέση της στην καχυποψία. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στις ανέμελες στιγμές, θα καταφέρεις να βρεις τις προσωπικές σας ισορροπίες. Ίσως να ακουστεί πρόταση για κάποια κοινωνική δραστηριότητα ή για ολιγοήμερη εκδρομούλα. Σε ό,τι προκύψει δώσε απάντηση θετική, το αποτέλεσμα θα είναι ευχάριστο, θα βγεις από τις αγχωμένες ή αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα καταφέρεις να βγεις ραντεβού. Βρες το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, εστίασε την προσοχή σου και θα λάβεις το ενθαρρυντικό σινιάλο. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και στη συνεχεία στον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα ρισκάρεις, θα προσεγγίσεις και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Αν έχεις τσακωθεί ή χωρίσει με το ταίρι σου τώρα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τα ξαναβρείτε. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα υπάρξουν αποκαλύψεις που αν τις αξιοποιήσεις, τότε εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα περάσετε σε μόνιμη ένωση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα οργανωθείς και θα επιτύχεις το σκοπό σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στα άκρα, θα τολμήσεις να ρισκάρεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Γοητεία, έλξη και κομψότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα καταφέρεις να κερδίσεις τα βλέμματα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια ολοκαίνουρια γνωριμία, με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα αναζητήσεις την ένταση και την περιπέτεια, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει την ανάγκη σου για κατάκτηση. Στην παρούσα φάση στόχος σου θα είναι να εντυπωσιάσεις, θα σε ερωτευτεί το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό, θερμά και αισθησιακά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία θα υπάρξουν ανατροπές. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα κάνει τη στάση σου δυναμική και απαιτητική, με πιεστικό ίσως και εξουσιαστικό τρόπο θα προσπαθήσεις να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου. Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ζωηρέψει τις καταστάσεις, ωστόσο τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν την μεταξύ σας έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό και η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσουν να βρεις το πρόσωπο που θα νιώσεις την ανάγκη να σταθμεύσεις δίπλα του. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα το πλησιάσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα εντοπίσεις, οι ματιές που θα ανταλλάξετε θα είναι καθοριστικές. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερό δεσμό, καλό θα είναι να ανταποκριθείς στα γεγονότα με χαλαρότητα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, θερμές στιγμές θα ζήσεις με το αγαπημένο σου ταίρι. Προμηνύεται εβδομάδα ιδιαιτέρως αισθησιακή, με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, πάθος, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ίσως να βάλετε στο πρόγραμμα σας ένα ρομαντικό ταξιδάκι αναψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Σταθερή σχέση θα αναζητήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να βάλεις στη ζωή σου ένα ταίρι που να αγαπάς και να σε αγαπάει. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη έρχεται καινούριο πρόσωπο, θα γίνει ξεκίνημα σχέσης.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό, ένταση θα έχουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, ίσως να υπάρξει ανταγωνισμός για το ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θέματα εξουσίας θα βγούνε στο προσκήνιο. Αν το ταίρι σου είναι παρορμητικό ή ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Για να γλιτώσετε τη μάχη κατά συνέπεια και τις απώλειες, καλύτερα να εστιάσετε στην έλξη σας και πουθενά αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό, ερωτοχτυπήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, η στάση σου θα είναι αισθησιακή και ιδιαιτέρως ελκυστική. Θα σε ερωτευτεί πρόσωπο που στην πορεία θα νιώσει για εσένα έντονη εξάρτηση, είναι πολύ πιθανόν η γνωριμία σας να είναι μοιραία. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα συμβεί συμβάν που θα σου μείνει αξέχαστο, η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα έχει πορεία αγάπης και έντονου πάθους.

Σε σχέση: Αγάπη και θερμά αισθήματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, από τη μια η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από την άλλη η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα βρεις τον τρόπο να κάνεις το πρόσωπο που αγαπάς να παθιαστεί μαζί σου. Έντονος θα είναι ο μεταξύ σας αισθησιασμός, αυτήν τη φορά θα εστιάσετε στην αμοιβαία σας έλξη και χημεία. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξομολογήσεις, θα συνειδητοποιήσετε το βάθος της αγάπης σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό δυναμική θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να ερωτευτείς και δεν θα απογοητευτείς. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, θα το νιώσεις ποθητό, θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος, ένταση, ίσως και παράφορες σκέψεις, σε διαβεβαιώνω πως αυτός ο δεσμός δεν θα είναι περαστικός.

Σε σχέση: Ήρεμη θα είναι η στάση σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό, αγάπη και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για πράξεις και προτάσεις ανανέωσης. Όλα θα πάνε μια χαρά, η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, προχώρα με χαλαρότητα και όχι με άγχος.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more