Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 14 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 14 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους καταφθάνει νέα γνωριμία, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία δεν είναι σίγουρο αν θα την αφήσεις να προχωρήσει σε σχέση. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως η στάση σου ίσως να είναι κάπως επιπόλαια ή υπερβολικά χαλαρή. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στις επιθυμίες σου, πριν πας στο ραντεβού που θα σου προταθεί προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς και που στοχεύεις.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία αντιδραστική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, προσοχή σε διαθέσεις εγωκεντρισμού ή απιστίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς, ωστόσο ίσως να χαθούν τα συνετά όρια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις αντιδράσεις και τις ενέργειές σου, καθαρή θα είναι η σκέψη σου, σωστή η κρίση σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Καταφθάνουν απρόοπτα και ευχάριστα συμβάντα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις απαντήσεις που θα δώσεις. Εσύ που δεν ενδιαφέρεσαι για πρόσωπο από το παρελθόν, η Σελήνη στο Λέοντα ένα καινούριο πρόσωπο θα φέρει στο δρόμο σου, η ελκυστική του εμφάνιση θα κατακτήσει αμέσως την καρδιά σου.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, στις αντιδραστικές ενέργειες και στις παρορμητικές προτάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα ανέμελη και χαλαρή θα κάνει τη στάση σου, ίσως να αδιαφορήσεις για καταστάσεις μέσα στη σχέση σου που απαιτούν λύσεις. Με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία θα πάρεις τελικά τα ηνία στα χέρια σου, θα καταφέρεις να βγεις από τυχόν ενδοιασμούς ή ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟI
Single: Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις, η εβδομάδα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα σε ερωτευτεί και θα το ερωτευτείς και εσύ. Παρά το ότι η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία θα σε κάνει να ανεβάσεις ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων σου, ωστόσο θα βρεθεί το άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά. Η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει δρόμο για προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία και καβγαδάκια θα υπάρξουν και μικρό εντάσεις θα συμβούν και σκηνές ζήλιας θα διαδραματιστούν. Με την είσοδο της Σελήνης στο Λέοντα ίσως να εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, καλό θα είναι να μην μπεις στη διαδικασία να κοντραριστείς για ανούσια θέματα. Το νου σου να μην πέσεις σε υπερβολές, θα υπάρξει κίνδυνος οι εγωκεντρικές σου ενέργειες να χαλάσουν την ισορροπία της σχέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Αισιοδοξία, χαλαρότητα και ευδιαθεσία θα σου φέρει η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, η ανάγκη σου να ανανεωθείς θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα. Για εσένα που θέλεις να ισορροπήσεις και να σταθμεύσεις συναισθηματικά, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου, η τωρινή εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχία. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία ξεκινά νέος κύκλος αγάπης.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να μην γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η λογική σου σκέψη θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

ΛΕΩΝ
Single: Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα προσδώσει μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης. Μέσα στην εβδομάδα θα προσκολληθείς συναισθηματικά σε πρόσωπο που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Διακυμάνσεις θα προκαλέσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα σου αλλιώς θα ξεκινήσει αλλιώς θα καταλήξει. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους χαλαρή και διασκεδαστική θα είναι η στάση σου, κατόπιν όμως, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία, η συμπεριφορά σου θα αλλάξει. Θα σε πιάσει ξαφνικά το αντιδραστικό, το ασυμβίβαστο, θα θέλεις ντε και καλά να γίνει το δικό σου. Καλό θα είναι το ταίρι σου να μην χαρακτηρίσει τη στάση σου ανώριμη, προσπάθησε να αποφύγεις τον ανεξέλεγκτο παρορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, λίγο αργότερα στο Λέοντα, καθώς και ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία, θα σου ανοίξουν δρόμο περιπέτειας, θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, όμως όλα θα στηριχτούν στη στάση σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία ενδεχομένως να απορρίψεις ή να σνομπάρεις, προσπάθησε να θέσεις όρια στην επιλεκτικότητά σου. Ένα αξιόλογο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, σε συμβουλεύω να το δεις με θερμό μάτι, θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, θα δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι πρέπει να αποφευχθεί. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο δεν θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, στα μέσα της εβδομάδας θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Αν έχει συμβεί χωρισμός, θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα υπάρξει κατάληξη επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ
Single: Σε έντονες σκέψεις θα σε βάλει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, στη συνέχεια στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις το αποτέλεσμα και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που έχεις πάρει απόφαση να ξεφύγεις από τα παλιά, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα σου ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, άρπαξε την ευκαιρία, προχώρα σε ουσιαστικές κινήσεις.

Σε σχέση: Ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, στην αρχή των ημερών με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους χαλαρή και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, στην πορεία με την εμφάνισή της στον Καρκίνο εσύ και το ταίρι σου θα ανοίξετε μια καθοριστική συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία θα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις και να επιτύχεις. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση προχώρα δυναμικά χωρίς ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, λίγο αργότερα στο Λέοντα, και τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία, περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στους Διδύμους επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία θα σε ωθήσει σε πράξεις ρίσκου, αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις το σωστό τρόπο να τη διεκδικήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, οι προσπάθειές σου θα είναι μελετημένες και θα πιάσουν τόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Η Σελήνη στους Διδύμους θα κάνει επικοινωνιακή τη στάση σου, λίγο αργότερα με την εμφάνισή της στο Λέοντα ελκυστική θα είναι η παρουσία σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις το συναρπαστικό και θα σου δοθεί η ανάλογη ευκαιρία. Με το ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο το πρώην ταίρι σου θα τακτοποιήσει με τέτοιο τρόπο την κατάσταση, που θα βρει τρόπο να σου ζητήσει επανασύνδεση. Συναισθηματικό δίλλημα θα απασχολήσει την καρδιά σου: θα επιλέξεις τα νέα ή τα παλιά;

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να το κάνεις το ταξιδάκι με το πολυαγαπημένο σου ταίρι, θα την κάνεις την πρόταση για εκδρομούλα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία, καλό θα είναι να μην δώσεις δικαιώματα για παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις. Η Σελήνη στο Λέοντα θα ενισχύσει το ταμπεραμέντο σου, σε περίπτωση που φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν το νου σου να μην αντιδράσει αρνητικά το ταίρι σου και υπάρξουν απρόοπτες σκηνές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ευχάριστα ξαφνιάσματα θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που από την αρχή θα υπάρξει έλξη και οικειότητα μεταξύ σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης, η πορεία των επαφών σας θα έχει θετική κατάληξη. Ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία θα τονώσει το δυναμισμό σου, οι απελευθερωμένες σου κινήσεις και προσεγγίσεις θα ανοίξουν καινούριο ορίζοντα, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, προσπάθησε να αποφύγεις με το ταίρι σου συζητήσεις για μελλοντικά ζητήματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια τη συγκαταβατική αλλά και επιφυλακτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα χαλαρή θα κάνει τη στάση σου, θα εστιάσεις στην έλξη και θα αφήσεις στην άκρη θέματα που δημιουργούν επιπλέον έγνοιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου, με τη Σελήνη στους Διδύμους κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα φλερτάρεις με το γοητευτικό άτομο που κατά πάσα πιθανότητα θα σου συστήσουν. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, προσοχή όμως να μην την πατήσεις λόγω υπερβολικής τόλμης, κράτα οριοθετημένο τον αυθορμητισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου βλέψεις.

Σε σχέση: Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, ίσως να το μπερδέψεις το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία προσοχή στις παρεξηγήσεις και στον επιφανειακό τρόπο σκέψης. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες, η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις συναισθηματικά. Πέρνα σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, ξέρει πολύ καλά τι αξίζει να διεκδικήσει και σε ποια σημεία πρέπει να υποχωρήσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία θα καταρρίψεις τις ανασφάλειές σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στο ορίζοντά σου, ετοιμάσου θα κάνει την εμφάνισή του άτομο εντυπωσιακό, θα σε πλησιάσει με τρόπο άμεσο.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία θα φέρει αναστατώσεις στην καρδιά σου, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις παρορμητικές αποφάσεις. Θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά ή ανιαρά δεδομένα της σχέσης σου όμως το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα επιλέξεις να το κάνεις. Προς το τέλος του εξαημέρου με τον Άρη σε εξάγωνο με το Δία αλλάζεις τρόπο δράσης και κατεύθυνση σχέσης, τώρα θα περάσεις σε αποφασιστικές πράξεις, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου θα στοχεύουν σε ριζικές αλλαγές.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more