Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 16 έως 22 Οκτωβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 16 έως 22 Οκτωβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό και θα είσαι σε θέση να αντιληφτείς και να πολιορκήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να τη ζυγίσεις την κατάσταση, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να εμφανίζεται στο Ζυγό θα βρεθείς σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που η έλξη σας θα είναι απολύτως αμοιβαία.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Σκορπιό και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης. Προσωπική συζήτηση θα βγάλει στο φως αλήθειες, τώρα θα σιγουρευτείς για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, θα πιστέψεις και θα εμπιστευτείς. Έρχονται αλλαγές που θα αποδειχτούν όλες υπέρ σου, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και του Άρη στο Ζυγό θα κατευθύνεις τη σχέση σου στοχεύοντας και διεκδικώντας.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει ταίρι στο πλευρό σου. Καταφθάνει καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου, το περιποιημένο και προσεγμένο σου στιλ δεν θα περάσει απαρατήρητο. Στο χέρι σου θα είναι αν η γνωριμία σας εξελιχτεί σε σχέση, ουσιαστικά οι δικές σου αποφάσεις θα κατευθύνουν τα γεγονότα. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Ζυγό η στάση σου θα είναι απρόβλεπτη, θα θελήσεις να εντυπωσιάσεις, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε δυναμικές πράξεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Σκορπιό και τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα έχεις διάθεση για αναλυτικές συζητήσεις με στόχο την ισορροπία και την ομαλότητα της σχέσης σου. Το νου σου στον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, ίσως να ξεφύγει λίγο η φαντασία σου, θα εμφανιστούν καχυποψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με τρόπο λογικό, λύσεις θα βρεις σε δύσκολα ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Αν νιώθεις πως έχεις αποδυναμωθεί και δεν υπάρχει κίνητρο για προσεγγίσεις, να ξέρεις πως ο ερχομός του Ερμή στο Σκορπιό θα σου αλλάξει τη διάθεση. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό ένα αυθόρμητο πρόσωπο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου, τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών, η δυναμική σου στάση θα στρώσει έδαφος για αρχή νέας σχέσης. Μεταξύ σας θα προκύψουν ουσιαστικές συναντήσεις, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη νέα αγάπη μπαίνει στη ζωή σου.

Σε σχέση: Η εμφάνιση του Ερμή στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να οργανωθείς, θα σχεδιάσεις και θα αναδομήσεις τη σχέση σου. Η διαίσθησή σου θα είναι σωστή θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, με την ευστροφία σου θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Άρη να εισέρχεται στο Ζυγό θα ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Σκορπιό και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, με διαθέσεις συμφιλίωσης θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. Έρχεται το πρώην ταίρι σου με στάση αποκαλυπτική και ιδιαιτέρως θερμή. Θα την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση, κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα σε εκπλήξουν. Ο ερχομός της Άρη στο Ζυγό θα σου φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως αναζωογονητικό.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό δεν θα σε αφήσουν να κρύψεις για πολύ ακόμα τον πόθο που έχεις για το πρόσωπο που ερωτεύτηκες. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν δυναμικές εκδηλώσεις, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αισθήματα πάθους και εξάρτησης. Η στάση που θα κρατήσει το πρόσωπο της καρδιάς σου θα σου αποδείξει πως η έκταση των αισθημάτων του για σένα είναι μεγαλύτερη από όσο νομίζεις.

ΛΕΩΝ
Single: Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σταθερή σχέση. Σε τυχαία συνάντηση θα σου συστήσουν πρόσωπο σοβαρό και αξιόλογο που θα είναι άξιο της αγάπης και της εμπιστοσύνης σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και η εμφάνιση του Άρη στο Ζυγό θα σε βοηθήσουν να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσεις συναισθηματικό δίλλημα ή προκύψουν επιφυλάξεις, η σωστή σου διαίσθηση θα βρει την απαιτούμενη διέξοδο.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ερμή στο Σκορπιό και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σου ανοίξουν ενδεχόμενο δέσμευσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να αποκαλύψεις κρυμμένες επιθυμίες, θα απελευθερωθείς και θα εκφραστείς χωρίς ανασφάλειες. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Ζυγό και τη Σελήνη στον Τοξότη ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, τολμηρές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου. Μέσα την εβδομάδα κάτι πολύ ευχάριστο και ανατρεπτικό θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Ο ερχομός του Ερμή στο Σκορπιό και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σταθούν στο πλάι σου, εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα τονώσει τη διαίσθησή σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Σε ζήτημα επανασύνδεσης ή σε ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, ισορροπία, τάξη και συνεννόηση θα επιτύχεις μέσα στη σχέση σου. Με την εμφάνιση του Ερμή στο Σκορπιό η αυτοσυγκράτησή σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Με τον Άρη να εισέρχεται στο Ζυγό επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου. Με τη Σελήνη στον Τοξότη ο μεθοδικός τρόπος που θα στοχεύσεις θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου φέρει άνοιγμα για καινούρια σχέση. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα, παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά και αποκαλυπτικά, σε διαβεβαιώνω πως θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια. Δέξου το ραντεβού που θα σου προτείνει, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου ασφάλεια και σταθερότητα θα υπάρξει στη σχέση σου, με το ταίρι σου θα νιώσεις αισθήματα αγάπης και αμοιβαιότητας. Με την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιό σου ξεκινάτε καινούρια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία θα πραγματοποιηθεί. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν επανένωση. Η εβδομάδα σου θα πορευτεί και θα κλείσει μέσα σε κλίμα ηρεμίας και ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιό σου και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις το καινούριο; Η εμφάνιση του Άρη στο Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουρια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία.

Σε σχέση: Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο και λίγο αργότερα ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσουν να αναλωθείς σε μια σχέση που τη θεωρείς προβληματική ή στάσιμη. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από τη συνήθεια ή την εξάρτηση. Η τωρινή εβδομάδα θα είναι σημαδιακή, τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο Σκορπιό και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα εστιάσεις στο μόνιμο και όχι στο εφήμερο. Στο δρόμο σου θα εμφανιστεί πρόσωπο με ήρεμο και ώριμο χαρακτήρα, το καινούριο άτομο που θα γνωρίσεις θα έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Για εσένα που προσφάτως χώρισες, με τον ερχομό του Άρη στο Ζυγό ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, εξομολογητικά λόγια θα ανανεώσουν την καρδιά σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκίνημα σχέσης.

Σε σχέση: Ηρεμία, σταθερότητα και χαλάρωση θα αναζητήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου την αγάπη σου, επιθυμία σου θα είναι η ισορροπία και η κατανόηση, συναισθηματισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ό,τι σκεφτείς να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην βγάλεις πιεστική στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούρια πρόσωπα. Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς, σε αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαιτέρως ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, εντυπωσιακή θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, καταφθάνει γνωριμία που ουσιαστικά θα σου δώσει τη δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση: Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχεις. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Με τον ερχομό του Άρη στο Ζυγό και της Σελήνης στον Τοξότη δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων ή συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό, χαλαρή, θερμή και οικεία θα είναι η στάση σου, η διάθεσή σου θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προσεγγίσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και του Άρη στο Ζυγό θα σου ανοίξουν δρόμο περιπέτειας, θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, όλα θα στηριχτούν στη στάση σου. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σε πλησιάσει, δες το με θερμό μάτι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη τα γεγονότα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις καινούριο ταίρι.

Σε σχέση: Δεν θα θελήσεις εντάσεις μέσα στη σχέση σου, με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα αναζητήσεις ηρεμία, αρμονία, συνεννόηση. Επικοινωνιακή και επεξηγηματική θα είναι η στάση σου, ο Ερμής στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και τι προσμένεις. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με τον Άρη να εμφανίζεται στο Ζυγό, αν έχει συμβεί χωρισμός θα δοθεί έναυσμα επανασύνδεσης, καταφθάνει επανένωση.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό δεν αποκλείεται ο ρομαντισμός σου να πάρει μεγάλη έκταση, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς συναισθηματικά, οι προσεγγίσεις σου θα είναι αυθόρμητες. Η στάση σου θα είναι τρυφερή και συμπονετική, κατανόηση θα δείξεις στο πρώην ταίρι σου. Με τον ερχομό του Άρη στο Ζυγό θα λάβεις πρόταση για επανασύνδεση, η ανάγκη σου να σταθεροποιηθείς και να κατασταλάξεις θα σε ωθήσει στο να δεχτείς τη συγγνώμη που θα λάβεις. Καταφθάνει επανένωση ιδιαιτέρως θερμή.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό, το πέρασμά της στο Σκορπιό και η κατάληξή της στον Τοξότη, θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους ζήλιες, θα νιώσεις την ανάγκη της επιβεβαίωσης, ωστόσο δεν θα υπάρξουν κόντρες ούτε αρνητισμοί. Οι μικρό εντάσεις θα είναι επιφανειακές, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τη μεταξύ σας έλξη.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more