Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις νέα αρχή, το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα έχει την επιθυμία να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Σκορπιό, δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, κολακευτικά λόγια θα ακούσεις. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό ή αν θα δεις τη νέα γνωριμία που θα προκύψει σαν μια απλή περιπέτεια.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στην Παρθένο την τελειότητα θα αναζητήσεις, ανεβασμένος θα είναι ο πήχης των προσδοκιών και των απαιτήσεών σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι έλξη, άνεση και απελευθέρωση, οι δεσμευτικές συζητήσεις μάλλον δεν θα είναι μέσα στα πλάνα σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε βάλουν σε σκέψεις, ίσως να διαφοροποιήσεις τις επιθυμίες σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό ίσως να δυσκολευτείς να πάρεις μια σταθερή απόφαση. Θέλεις επανασύνδεση ή θα στραφείς τελικά προς τη νέα γνωριμία; Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από την παγίδα της συναισθηματικής εξάρτησης, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερώσεις το συναισθηματικό σου κόσμο. Στο τέλος της εβδομάδας παίρνεις απόφαση να διαγράψεις το παρελθόν σου, θετική στάση θα κρατήσεις στο καινούριο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σε εντυπωσιάσει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στην Παρθένο, προσοχή στην κριτική που θα ασκήσεις στο ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας, το νου σου στις εμμονικές αντιδράσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαλαρή στάση, αν κινηθείς με συγκαταβατική διάθεση θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σου φανερώσει αυτό ακριβώς που νιώθει για σένα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν τα αρνητικά δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Αρχές της εβδομάδας με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αναθεωρήσεις για το πρώην ταίρι σου, θα μιλήσετε, στα λόγια σας θα υπάρξει διάθεση συμφιλίωσης. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο Ζυγό οι επαφές που θα προκύψουν θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης. Για σένα που θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις. Ένα γοητευτικό και ευγενικό πρόσωπο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Σε σχέση: Η Αφροδίτη στην Παρθένο και η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς λογικά, συνειδητά θα αποφύγεις τις περιττές εντάσεις. Την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου θα βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό, προσοχή θα είναι πολύ πιθανό να το ζηλέψεις το ταίρι σου. Βάθος και έκταση θα έχουν τα αισθήματά σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκφραστείς με ειλικρίνεια. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα έρχονται αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Πρόσωπο γοητευτικό και ικανό για σταθερή σχέση θα σου φέρει ο ερχομός της Αφροδίτης στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να αφορά άτομο που ήδη γνωρίζεις, ωστόσο τώρα οι επαφές σας θα πάρουν ερωτική χροιά. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σε ωθήσει στο να ζυγίσεις τις καταστάσεις, η απόφαση που θα πάρεις θα είναι σωστή. Αυτήν τη φορά θα έχεις τη διάθεση να βαδίσεις συνετά πατώντας γερά στο έδαφος. Ο Ήλιος στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη.

Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και λίγο αργότερα ο ερχομός του Ήλιου στο Ζυγό θα σε ηρεμήσουν συναισθηματικά. Θα σταθμεύσεις στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάς, θα εκφραστείς με αμεσότητα, οι θερμές σου πράξεις θα πιάσουν τόπο. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε τολμηρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις στην άκρη τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

ΛΕΩΝ
Single: Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να εμφανίζονται στην Παρθένο, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα προσδώσουν μια αεράτη και απελευθερωμένη όψη στην εικόνα σου, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη. Θα το κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό μεθοδική θα κάνει τη στάση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, θα προσκολληθείς συναισθηματικά και θα κατασταλάξεις.

Σε σχέση: Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο ίσως να αλλάξει η οπτική σου γωνία, τώρα θα στοχεύσεις στο καλύτερο, ωστόσο οι απαιτήσεις σου ίσως να μην κυμαίνονται σε ρεαλιστικό επίπεδο. Μην κρίνεις με αυστηρότητα το ταίρι σου γιατί θα έχεις την ανάλογη αντιμετώπιση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα διακυμάνσεις θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, θα εναντιωθείς στο κατεστημένο σου. Προσοχή στις ακρότητες, τα βιαστικά συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου κατόπιν αναλυτικής σκέψης παίρνεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου. Η πρόταση που θα σου κάνει θα είναι ώριμη και συνειδητοποιημένη, δείξε εμπιστοσύνη και δεν θα απογοητευτείς. Ο ερχομός του Ήλιου στο Ζυγό θα καταλαγιάσει τους θυμούς και τις υπερβολές, τώρα θα περάσετε σε περίοδο έμπρακτης αγάπης, αυτό το άτομο θα σε πείσει πως αξίζει να το κρατήσεις σταθερά δίπλα σου.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και στη συνέχεια με τον Ήλιο στο Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να ξεφύγεις από το χαλαρό και το αβέβαιο. Οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα τηρηθούν και θα στηρίζονται στην ειλικρίνεια, ανοίγεται δίοδος για δεσμεύσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να τερματίσεις τις άτοπες ανασφάλειες και τις υποσυνείδητες φοβίες, τώρα θα κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και θα πετύχεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο και τη Σελήνη στο ζώδιό σου θερμή και προσιτή θα είναι η στάση σου, οι γύρω σου θα νιώσουν θετική την αύρα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, μέθοδο και στρατηγική θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Θα την κάνεις την καινούρια γνωριμία, γοητευτικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από το στιλ και την παρουσία σου. Η εβδομάδα σου θα έχει απρόοπτα και τυχερά συμβάντα, θα σου δοθεί άνοιγμα για σταθερή σχέση.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης και του Ήλιου στο ζώδιό σου σταθερότητα, αρμονία και αγάπη θα βρεις μέσα στη σχέση σου, σωστή και διεισδυτική θα είναι η αντίληψή σου, η κρίση σου θα αποδειχτεί εύστοχη. Με την ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό, θα βρεις τρόπο να καταπολεμήσεις φοβίες και άτοπες ανασφάλειες σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ο Ήλιος στο Ζυγό αισιοδοξία θα φέρει στη σκέψη σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να απεγκλωβίσεις την καρδιά σου από το παρελθόν. Στα μέσα της εβδομάδας παίρνεις τη δυναμική απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα έχεις άνοιγμα για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να γίνει καινούριο ξεκίνημα.

Σε σχέση: Έντονες στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στην κτητικότητά σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου φέρει συναισθηματική ένταση, θα νιώσεις δυνατή έλξη, παθιασμένες θα είναι οι αντιδράσεις σου. Ζήλιες, υποψίες και ανασφάλειες ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να μην καταφέρεις να ελέγχεις την καχυποψία και τον παρορμητισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό θα το λάβεις το συμφιλιωτικό τηλεφώνημα. Το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση, θα κάνει το βήμα να κινηθεί στοχεύοντας στο σταθερό δεσμό, η κατάληξή σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου. Με τον Ήλιο στο Ζυγό η κρίση σου και η διαίσθησή σου θα είναι σωστές, η εμπειρική σου ωριμότητα και οι ειρηνικές σου διαθέσεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Σε σχέση: Σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσει η στάση σου, μέσα στην εβδομάδα κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σου. Από τη μια με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες, από την άλλη όμως η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό θα σου φέρει ανασφάλειες, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου, δείξε το πάθος σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιφατικές αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στην Παρθένο και τη Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό, ναι μεν θα αμφιταλαντευτείς, ωστόσο ώριμη θα είναι η σκέψη σου και οι στόχοι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια. Επιθυμία σου θα είναι να αποκτήσεις μια σταθερή σχέση, τώρα θα αναζητήσεις το σίγουρο και το μελλοντικό. Προς το τέλος της εβδομάδας μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον Ήλιο στο Ζυγό, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και μέλλον. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό θα σκεφτείς με ορθολογισμό, θα πράξεις με μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα λάβεις από το ταίρι σου πρόταση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούρια πρόσωπα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Σκορπιό θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες, τερματίζουν οι τυχόν αναστολές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης και δεν θα αφορά πρόσωπο από το παρελθόν σου. Γοητευτικό άτομο θα γνωρίσεις, από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Ζυγό, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσοχή σε αντιφάσεις και αντιθέσεις, είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κάποια μικροψεματάκια, μη δώσεις έκταση στις εντάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και τον Ήλιο να εισέρχεται στο Ζυγό προσιτή θα είναι η στάση σου, με αυθορμητισμό και θερμότητα θα προσεγγίσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό θα τονώσει τον αισθησιασμό σου, με αυτοπεποίθηση θα βγεις στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Στη γοητεία σου θα υποκύψει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα αφήσεις την ευκαιρία να σου φύγει μέσα από τα χέρια.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Ζυγό, ειρηνικό θα είναι το κλίμα στη σχέση σου, το ταίρι σου θα σου δείξει συγκατάβαση, ενδιαφέρον και ειλικρίνεια. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Σκορπιό προσοχή στις συναισθηματικές αδυναμίες και εξαρτήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Άρης θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more