Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 23 έως 29 Οκτωβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό του Ήλιου στο Σκορπιό και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, πάθος ορμή και απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειές σου, η ανάγκη σου για αναζωογόνηση θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει ερχομός καινούριου προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος κύκλος. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να διαγράψεις τα παλιά, αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει τα κατάλληλα ανοίγματα.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα συμβούν μέσα στην εβδομάδα, στο εξαήμερό σου θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σε θυμηθεί, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, ξεκάθαρες οι προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ένα καινούριο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ζητήσει προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Εσωτερική ένταση και ανησυχία θα σου φέρει ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό, θα θελήσεις να βγεις από το κατεστημένο της σχέσης σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ανανεώσει ψυχικά, θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό θα αλλάξει άρδην το συναισθηματικό σου τοπίο, τώρα θα χαλαρώσεις, θα ονειροπολήσεις, θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο συνεννόηση θα φέρει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Την ανανέωση θα αναζητήσεις και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να την έχεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα βγεις ραντεβού!

Σε σχέση: Με την εμφάνιση του Ήλιου στο Σκορπιό απόφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων και ρήξεων. Προσοχή στις εξάρσεις σου, στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα υπάρξει ένταση, αδιαλλαξία και πεισματικές αντιδράσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθησή σου ωστόσο με τη Σελήνη στον Υδροχόο η ανυπομονησία σου ενδέχεται να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Σε περίπτωση που ήδη έχεις γνωριστεί με καινούριο πρόσωπο με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο Σκορπιό θα χειριστείς την κατάσταση με θερμή στάση, στόχος σου θα είναι να διεκδικήσεις και να κερδίσεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα έχει η στάση σου, θα αναζητήσεις ανανέωση. Εσύ που διανύεις περίοδο μοναχικότητας, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό θα φέρει στο δρόμο σου ένα γοητευτικό πρόσωπο, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο Σκορπιό θα τις έχεις τις κυκλοθυμίες σου. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου προσοχή στις εκφράσεις και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις, ίσως να γίνει κάπως επιθετική η στάση σου, θα σε ωθήσει στα άκρα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε συνετίσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα θελήσεις ισορροπία και αγάπη, το ταίρι σου θα είναι μαζί σου διαλλακτικό.

ΛΕΩΝ
Single: Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό θα ενισχύσει τη γοητεία σου, ο τρόπος ομιλίας σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικός. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο αν βάλεις στόχο να περάσεις καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η καινούρια γνωριμία που θα προκύψει θα σε ενθουσιάσει. Κάνε βήμα προσέγγισης, θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό, πάθος θα βγάλει στις ενέργειές σου. Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, θα κινδυνεύεις από πιεστικές πράξεις ή αποφάσεις, στο ταίρι σου ο τρόπος σου θα είναι απαιτητικός, ενδέχεται να δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να βγάλεις την ανέμελη και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με ηρεμία, η σχέση σου θα βρει την ισορροπία της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρει καινούριες ευκαιρίες, με απελευθερωμένη στάση θα ανταποκριθείς στο πρόσωπο που εντελώς αυθόρμητα θα σου πιάσει την κουβέντα. Η διάθεσή σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθησή σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούριο ξεκίνημα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσουν να εκδηλώσεις τον αισθησιασμό σου, η απόφασή σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στο Σκορπιό και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω ριζικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στρώσεις τη ζωή σου, να την πλαισιώσεις και να τη σταθεροποιήσεις. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη και συνεννόηση, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις, θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις που θα τηρηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ένα καινούριο πρόσωπο, αν κινηθείς αυθόρμητα θα δοθεί έκταση στις επαφές σας. Τυχαία θα είναι η γνωριμία που θα κάνεις, σου δίνω τη συμβουλή να αρπάξεις την ευκαιρία χωρίς ανασφάλειες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν και να δοκιμάσεις νέα αρχή με καινούριο πρόσωπο.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό θα φέρει σύγχυση στη σκέψη σου, προσοχή στις εσωτερικές συναισθηματικές κρίσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις απότομες εξάρσεις. Θα είσαι απαιτητική και ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου θα σε ωθήσει σε πιέσεις, ίσως να μην λείψουν σκηνές ζήλιας και εντάσεων. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, θα ξαναβρείς τις εσωτερικές σου ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Αρχές της εβδομάδας ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιό σου ίσως να σε αποτρέψει από το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, οι αντιδράσεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες, προσοχή σε τάσεις εκδίκησης ίσως να έρθουν στη μνήμη σου πληγές και απογοητεύσεις. Είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις την πρόταση για συνάντηση που θα λάβεις από πρώην ταίρι σου, σε καμία περίπτωση δεν θα θελήσεις επιστροφή στα ίδια λάθη.

Σε σχέση: Κάποιες μικροαναστατώσεις θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου. Ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιό σου θα σε ρίξει σε βαθιές σκέψεις, τώρα δεν θα σταθείς στην επιφάνεια, θα αναζητήσεις βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν συναισθηματικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να τερματίσεις τις πιέσεις, βάζεις φρένο στους ψυχαναγκαστικούς συμβιβασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Η εμφάνιση του Ήλιου στο Σκορπιό θα σε ωθήσει σε δυναμικές προσεγγίσεις, θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, μέσα στην εβδομάδα θα αποκτήσεις καινούριο πρόσωπο στην προσωπική σου ζωή. Ό,τι αισθανθείς ή προβλέψεις θα βγει απολύτως αληθινό, βασίσου στο προαίσθημά σου και δεν θα σε προδώσει. Θα τα πας μια χαρά, θα καταφέρεις να μαγέψεις, να μαντέψεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα το πολιορκήσεις και θα το κατακτήσεις το ταίρι σου, θα καταφέρεις με διπλωματικό και στρατηγικό τρόπο να περάσεις το δικό σου. Με τη διαίσθηση και τη διορατικότητά σου θα βρεις τρόπο να επηρεάσεις την υποσυνείδητη σκέψη του ατόμου που έχεις δίπλα σου. Αυτήν τη φορά θα είσαι σε θέση να κατευθύνεις τις καταστάσεις, θα τις οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ, με μεγάλη ευκολία θα πάρεις θετική απάντηση σε μια δυναμική πρόταση που θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ο ερχομός του Ήλιου στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά, είτε αναζητάς νέα γνωριμία είτε επανασύνδεση, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου να ξέρεις πως θα επιτύχεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη θα σου φέρουν γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του προσώπου που επιθυμείς. Η εβδομάδα σου θα έχει απρόοπτα συμβάντα -εκμεταλλεύσου τα.

Σε σχέση: Ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε ωθήσουν σε ενέργειες πάθους, ίσως να μην λείψουν αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Έντονα θα είναι τα αισθήματά σου, θα αναζητήσεις βάθος, θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις την έκταση των όσων νιώθει για σένα το ταίρι σου. Θα πιέσεις για συναισθηματικές αποκαλύψεις, οι αλήθειες που θα διαπιστώσεις θα σου δώσουν χαρά, θα σε βγάλουν από τις ανασφάλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ο ερχομός του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι σε πλήγωσε ή σε ό,τι πήγε στραβά. Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα προσδώσει γοητεία και θετική αύρα στην παρουσία σου, το εξάγωνο της με τον Ουρανό θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Θα καταφέρεις να χαράξεις νέα πορεία διαγράφοντας πρόσωπα και σχέσεις που σε πήγαν πίσω και όχι μπροστά.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Σκορπιό, σε περίπτωση που είσαι στην αρχή μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, το νου σου να μη σε πιάσει το καχύποπτο και φρενάρεις την κατάσταση με λάθος υποψίες. Άσε τα γεγονότα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς παρεμβάσεις, δεν χρειάζεται να προτρέχεις ή να προκαθορίζεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τονώσει την αισιοδοξία σου, το εξάγωνο της με τον Ουρανό θα φέρει γεγονότα που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο Σκορπιό και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, πλέον θα έχεις απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό, δεΝ θα τον αφήσεις να πέσει σε αδράνεια. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα προκύψει ξεκίνημα σχέση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση βγαίνεις από τη ρουτίνα, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να σε απαλλάξουν από τη στασιμότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε γεμίσει με αισιοδοξία, θα προβείς σε ενέργειες που ποτέ δεν έπραξες ως τώρα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε πράξεις ρίσκου, κάτι θα τερματίσεις και κάτι καινούριο θα ξεκινήσεις. Δεν αποκλείεται να κάνεις το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more