Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 25 έως 31 Δεκεμβρίου 2016

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Singles: Άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας θα σου φέρει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Η γοητεία σου θα είναι έντονη, το παρουσιαστικό σου θα τραβήξει τα βλέμματα, κάποιος θα έρθει και θα σου πιάσει την κουβέντα. Τα λόγια σας θα προσδίδουν άνεση και οικειότητα, αυτό το άτομο στην αρχή θα το συμπαθήσεις, στο τέλος όμως, θα το ερωτευτείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα τα παίξεις όλα για όλα και θα σου βγει σε καλό!

Σε σχέση: Η Σελήνη στον Τοξότη και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε ωθήσουν σε δυναμικές ίσως και πεισματικές διεκδικήσεις συνεπώς δε θα το βάλεις κάτω, θα βρεις τρόπο να γίνει το δικό σου. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο η αυτοπεποίθηση σου θα ξεπερνά το προσγειωμένο όριο, προσοχή να μην πέσεις σε υπερβολές. Το ταίρι σου θα σου αποδείξει πως έχει υπομονή και αντοχή, σοφό θα είναι να αποφύγεις να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη στον Τοξότη θα στοχεύσεις στις νέες εμπειρίες, θα θελήσεις να γνωριστείς με καινούρια πρόσωπα και οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Η σεξουαλικότητα σου θα είναι έντονη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου βγάλει εξάρτηση, θα προσκολληθεί επάνω σου. Στο χέρι σου θα είναι αν θα το καθιερώσεις στην ερωτική σου ζωή ή αν θα μείνουν οι επαφές σας σε χαλαρό πλαίσιο.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, αν διατηρείς σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς επίσημα. Ουσιαστικά θα θελήσεις να εδραιώσεις τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η σχέση σου. Αυτή τη φορά να κινηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα, κατανόηση θα δείξεις στις φοβίες και στις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική θα προκύψουν θετικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου, τα γεγονότα της εβδομάδας θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί γύρω από ένα άτομο από το μακρινό παρελθόν που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ξανά ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια ερωτική πορεία. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προμηνύεται έναρξη καινούργιας ερωτικής αρχής, ξεκινά για σένα νέα ερωτική περίοδο δημιουργικής κατάληξης.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη, προσοχή στις εξάρσεις, στις επαναστάσεις και στην υπερβολική αισιοδοξία. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αντιστρέψεις καταστάσεις πιέσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Ο παρορμητισμός σου καθώς και η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία ευνοϊκά γεγονότα θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας ερωτική έλξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα είναι στη θέση τους, ποτέ δεν μετατοπίστηκαν, συνεπώς αξίζει να μην τα αφήσετε να πάνε στράφι. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα κάνεις το βήμα της επανένωσης, πριν κλείσει η εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ρομαντικές και ιδιαιτέρως θερμές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις εσύ και το ταίρι σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη συναισθηματική κατάσταση του προσώπου που έχεις δίπλα σου, θα κατανοήσεις, θα εμπιστευτείς και θα δώσεις υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ανοίξουν δεσμευτική πορεία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο ετοιμάσου να ακούσεις τολμηρή και ευχάριστη πρόταση.

ΛΕΩΝ
Singles: Θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα σου και στο παρουσιαστικό σου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με τρόπο εύστοχο, στο τελείωμα της εβδομάδας θα έχεις στα χέρια σου το τηλέφωνου ενός όμορφου και ελκυστικού προσώπου. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα το χρησιμοποιήσεις ή όχι.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό στον Κριό, θα θελήσεις να υπερισχύσεις και να αποδείξεις ποιος κρατά τα ηνία. Θα το υψώσεις το παράστημα σου, αλλά η ωριμότητα σου καθώς και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν θα σε αφήσουν να τεντώσεις το σκοινί παραπάνω από όσο θα πρέπει. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση και δημιουργική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δια και εξάγωνο με τον Ουρανό θα κάνεις σχέση ή τουλάχιστον αρχή σχέσης. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα για αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εναντιωθείς στις φοβίες σου, θα αναλάβεις δημιουργική δράση.

Σε σχέση: Ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Στις 29 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει σκέψεις δέσμευσης ή επισημοποίησης. Σε περίπτωση που αισθάνεσαι πως τρως το χρόνο σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη, ο Ουρανός στον Κριό σε ορδόδρομη πορεία και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ωθήσουν στο να αλλάξεις το κατεστημένο σου.

ΖΥΓΟΣ
Singles: Χαρά θα πάρεις μέσα στην εβδομάδα, τα γεγονότα θα δουλέψουν υπέρ σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη στον Τοξότη, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς ετοιμάσου θα προκύψει νέα γνωριμία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο διαφορετικό από τα άλλα, ιδιαιτέρως ελκυστικής προσωπικότητας. Ο Ουρανός στον Κριό και ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε ωθήσουν συναισθηματικά στα άκρα, ίσως να ερωτευτείς παράφορα.

Σε σχέση: Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου. Με τον Ουρανό στον Κριό το νου σου στις αντιδράσεις σου καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές, ίσως να δημιουργηθεί κλίμα ανατρεπτικό. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις την ατμόσφαιρα. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σωστή θα κάνει τη διαίσθηση σου, κινήσου ενστικτωδώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Singles: Πάθος ορμή και απελευθέρωση θα σου φέρει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα υπάρξει ερχομός καινούριου ερωτικού προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω εσύ που θέλεις να στρώσεις την ερωτική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου η τωρινή εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχία.

Σε σχέση: Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να τη φιλοσοφήσεις την κατάσταση, αυτή τη φορά δεν θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη στη νέα γνωριμία θα στοχεύσεις και θα τα πας μια χαρά. Θα αναζητήσεις το καινούριο, το νέο και το αναζωογονητικό, η τύχη θα σε ρίξει πάνω σε πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. Η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, θα γίνουν άμεσες κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πολύ γρήγορα θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούρια ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία, σταθερό ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου. Στις 29 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ενδέχεται να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Ο Ουρανός στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Singles: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει χωρίς καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που η αμοιβαία σας έλξη θα σας οδηγήσει σε προσωπικό ραντεβού. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι ο σωστός οδηγός.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σταθερά δίπλα σου θα το κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Κλείνουν τυχόν διαφωνίες, συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από το θέμα της επίσημης δέσμευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Singles: Στην περιπέτεια και στο κυνήγι θα σε βγάλει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη. Ανάγκη σου θα είναι να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να επιδιώξεις να ζήσεις αυτό που δεν έζησες ως τώρα. Με τον Ουρανό στον Κριό τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, με θερμό τρόπο θα φλερτάρεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο ξεκινάς δυναμικά καινούρια ερωτική πορεία που δεν προκειται να σε απογοητεύσει.

Σε σχέση: Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη και στο κλείσιμο της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στη ρουτίνα, επαναστατικές θα είναι οι διαθέσεις σου, κάποιες καταστάσεις θα τις φτάσεις στα άκρα. Κάτι ασυνήθιστο και αρκετά ριψοκίνδυνο θα πράξεις, θα φέρεις τα πάνω κάτω ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ
Singles: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις σταθερή ερωτική σχέση. Θα εμφανιστεί στον ερωτικό σου δρόμο πρόσωπο σοβαρό και αξιόλογο που θα είναι άξιο της αγάπης και της εμπιστοσύνης σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Κριό σε ορθόδρομη πορεία, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση. Σε περίπτωση που νιώσεις συναισθηματικό δίλλημα ή προκύψουν επιφυλάξεις, η σωστή σου κρίση θα βρει την απαιτούμενη διέξοδο.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη στον Τοξότη ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, τολμηρές προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου. Στις 29 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου ανοίξει ενδεχόμενο δέσμευσης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκαλύψεις κρυμμένες επιθυμίες, θα απελευθερωθείς και θα εκφραστείς χωρίς ανασφάλειες. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο κάτι πολύ ευχάριστο και ανατρεπτικό θα προκύψει.

Read More

And More