Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση και το στιλ σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει, πριν κλείσει η εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Εσύ που αιωρείσαι ερωτικά και δεν έχεις βρει ακόμα το στόχο σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει στο δρόμο σου πρόσωπο κατάλληλο για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση: Ερωτισμός και θερμότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν μέσα στη σχέση σου, καταφθάνουν στιγμές έλξης ίσως και πάθους. Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα και μετέπειτα στο Ζυγό θα φέρουν θερμά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε και να απολαύσετε τον έρωτά σας χωρίς προβληματισμούς. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις συγκατοίκησης, οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι ενθαρρυντικές.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Θα σε ενθουσιάσουν οι συμπτώσεις και τα γεγονότα της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς ερωτικά, θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο διαφορετικό από τα άλλα, ιδιαιτέρως ελκυστικής προσωπικότητας που θα σε οδηγήσει στα κόκκινα, τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι έντονα, θα σε εξουσιάσει ο ενθουσιασμός. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει κατάληξη μακροχρόνιας ένωσης.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη το νου σου στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απειλές και τις υπερβολές, το ανατρεπτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί από τις ενέργειές σου ίσως να έχει κατάληξη που δεν θα σε συμφέρει. Στα μέσα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς ψύχραιμα αντικειμενικά και ρεαλιστικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Μέσα στην εβδομάδα σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σου, αντιφατικές θα είναι οι επιθυμίες σου. Από τη μια η Σελήνη στο Λέοντα θα σε σπρώξει στην αναζήτηση της περιπέτειας, θα θελήσεις ευχάριστες και διασκεδαστικές ερωτικές επαφές χωρίς δεσμεύσεις, από την άλλη όμως, ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθμεύσεις και να κατασταλάξεις. Στο χέρι σου θα είναι αν θα επιλέξεις την επανασύνδεση ή την καινούρια γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα ειρηνικές και ερωτικές θα είναι αρχικά οι διαθέσεις σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάτι που θα μάθεις ή θα δεις θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, προσπάθησε να μην ωθήσεις την κατάσταση στα άκρα. Καλύτερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, η εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να χειριστείς τις καταστάσεις με υπομονή και διπλωματία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στο Λέοντα ανανεωμένη θα είναι η διάθεσή σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, στόχος σου θα είναι η καινούρια γνωριμία. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Άρη κυκλοθυμική θα γίνει η στάση σου: μια θα ενθουσιάζεσαι, μια θα απογοητεύεσαι. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει άτομο από το παρελθόν σου, αποκαλυπτικά λόγια θα ακούσεις από το πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη καλύτερα να αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου, προσπάθησε να περιορίσεις το αντιδραστικό πείσμα. Νεύρα και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τον παρορμητισμό σας. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα καταφέρει να κατευνάσει τα πνεύματα, η στάση σου θα είναι διαλλακτική γεγονός που θα βοηθήσει το ταίρι σου να αλλάξει συμπεριφορά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με λόγια συγγνώμης.

ΛΕΩΝ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, σου φέρνει ευκαιρία καινούριας γνωριμίας. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να γνωριστείς με ένα ελκυστικό πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ξανά το ταίρι σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και πάθους. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και χαλαρότητας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στο Ζυγό θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε δεσμευτικά σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα χαλαρή και ερωτική θα είναι η στάση σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την εξωτερική σου εμφάνιση, θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου οργανωμένη και μεθοδική θα είναι η στάση σου, ξεκινάς καινούρια σχέση. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσεις, αυτό το καινούριο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, θα σου δείξει ενδιαφέρον και αγάπη.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Λέοντα, θερμά θα είναι τα αισθήματα που θα σου δείξει το ταίρι σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται το ζώδιό σου κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας, ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για πιο σοβαρό θέμα που να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Single: Αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο Λέοντα ένα πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, η ελκυστική του γοητεία θα φέρει μπερδέματα στην καρδιά σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου θα εμφανιστεί μπροστά σου το πρώην ταίρι σου, θα προσπαθήσει να επανορθώσει για τα λάθη του. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και άμεσα, ίσως να μην καταφέρεις να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, οι απαντήσεις που θα χρειαστεί να δώσεις δεν πρέπει να είναι βιαστικές.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, πάνω στο θέμα της δέσμευσης θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά ίσως και κάπως ανυποχώρητα. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο και στη συνέχεια στο ζώδιό σου θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές επιθυμίες. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου κλείνουν με υποσχέσεις που θα ανοίξουν σταθερή μελλοντική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει, θα σου δείξει ενδιαφέρον. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σου δώσει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, πολύ καλά θα κάνεις και θα προχωρήσεις αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα έντονο ερωτισμό θα σου εκδηλώσει το ταίρι σου, θερμές και ανέμελες στιγμές θα ζήσετε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο στόχος σου θα είναι να προγραμματίσεις το μέλλον της σχέσης σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Ζυγό θα αναζητήσεις αγάπη και συναισθηματική σταθερότητα, είναι πολύ πιθανόν να ανοίξεις με το ταίρι σου συζητήσεις περί δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Από την αρχή της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα επιθυμία σου θα είναι να αποκτήσεις καινούριο ερωτικό ταίρι. Η Σελήνη στην Παρθένο μεθοδική θα κάνει την προσέγγισή σου, με το ευπαρουσίαστο στιλ σου σε συνδυασμό με την ευγενική σου συμπεριφορά θα καταφέρεις να κερδίσεις και να κατακτήσεις. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βγεις ραντεβού με το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τη Σελήνη στο Ζυγό ανοιχτή θα είναι η προοπτική σταθερής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Άρη διακυμάνσεις θα υπάρξουν στην ψυχολογία σου, άστατη θα είναι η συμπεριφορά σου. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις ερωτικούς στόχους, θα συμβεί ανατρεπτικό γύρισμα στην καρδιά και στη σκέψη σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και μετέπειτα στο Ζυγό, εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε υποσχέσεις και όρκους. Κινήσου με ειλικρίνεια, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τη διαίσθησή σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό, εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία, θα εμφανιστεί μπροστά σου το σωστό πρόσωπο.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη προσοχή σε θυμούς και ευθιξίες, καλό θα είναι να μην κρατήσεις αδιάλλακτη στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου, η μεθοδική σου στρατηγική θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τη Σελήνη στο Λέοντα την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και όντως το στιλ που θα υιοθετήσεις θα είναι ελκυστικό, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητά σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένου ατόμου που θα σε προσέξει πολύ πριν το προσέξεις εσύ. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση: Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη ενδεχομένως τα λόγια σου ή οι αποφάσεις σου να είναι παραπάνω από παρορμητικές. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό το ταίρι σου θα έχει συμβιβαστική διάθεση, θα θελήσει να στηριχτεί στην ουσία των αισθημάτων, καλό θα είναι να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με απόλυτη ειλικρίνεια.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; Ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούρια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουρια σχέση στη ζωή σου, στο χέρι σου θα είναι αν θα αρπάξεις την ευκαιρία ή όχι.

Σε σχέση: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθησή σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις την τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο. Ο ερχομός της Σελήνης στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more