Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς, το τρίγωνό της με τον Ήλιο θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούριο πρόσωπο.

Σε σχέση: Αυτήν τη φορά μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό άστατη θα κάνουν τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ίσως να διχαστείς και να προβληματιστείς, έρχονται αναθεωρήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, προσπάθησε να ελέγξεις τις κουβέντες σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης στον Τοξότη σου φέρνουν ένα πολύ ευχάριστο άνοιγμα που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα. Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σε ωθήσουν να στοχεύσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκδηλωθείς με ειλικρίνεια. Εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση προσπάθησε να κινηθείς πριν τις δυο Δεκεμβρίου. Από τις τρεις του Δεκέμβρη ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις, το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό ενδεχομένως να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, καλό θα είναι να αποφύγεις την επιπόλαιη ή παρορμητική στάση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στην αντιδραστικότητά σου, το νου σου να μην φέρεις μέσα στη σχέση σου ανακατωσούρες και μπερδέματα. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, θα εστιάσεις στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις και να ανακτήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό και εστιάζεις την προσοχή σε καινούριες γνωριμίες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δεν θα είναι επιπόλαιες.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιθέσεις, νευρικότητα θα έχει η στάση σου καλό θα είναι να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου προκαλέσει ανησυχία, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία η στιγμή δεν ενδείκνυται για συζητήσεις ή για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα ανανεώσει τη διάθεσή σου, θα σε ξεσηκώσει η είσοδός της στους Διδύμους, η κοινωνικότητά σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεκτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη ίσως να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης από πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις ή αποφάσεις.

Σε σχέση: Διχοτομημένη θα είναι η εβδομάδα σου, αλλιώς θα ξεκινήσει, αλλιώς θα τερματίσει. Τις πρώτες μέρες με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη θετική θα είναι στάση σου, αναζωογονητικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο του εξαήμερου με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, λανθασμένες ή παραποιημένες πληροφορίες θα λάβεις για ένα ζήτημα, θα υπάρχει κίνδυνος να αρπαχτείς με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Single: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου, η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα δώσεις έκταση στα ανοίγματα που θα προκύψουν. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα παίρνεις την απόφαση να φανερώσεις με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό σκαμπανεβάσματα θα εμφανίσεις, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, οι επιθυμίες σου δεν θα είναι καθόλου σταθερές. Από τη μια θα θελήσεις ασφάλεια και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα επαναστατήσεις στα δεδομένα, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία τα λόγια σου ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως σκεπτόμενα, το νου σου να μη μετανιώσεις για αυτά που θα πεις στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη έρχονται νέα ανοίγματα, οι επαφές που θα προκύψουν θα σε ανανεώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα συνειδητοποιείς και κατανοείς, αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σε σχέση: Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό και αισθάνεσαι κάποιες καταστάσεις πιεστικές, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές, η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Δίδυμους δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ακούσεις πρόταση για ταξιδάκι, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Single: Αν επιθυμείς να βάλεις τέλος στο απογοητευτικό παρελθόν η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σου φέρει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου. Θα σου δοθεί άνοιγμα να διαγράψεις, να ξεχάσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου μπροστά. Για εσένα που προσμένεις επανασύνδεση, με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην παρεξηγήσεις τις πληροφορίες που θα λάβεις, καλύτερα να μην βιαστείς να απογοητευτείς.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και στη συνέχεια στον Ταύρο είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου, οι πράξεις σου θα είναι στοχευμένες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να διαισθανθείς και να μην πέσεις σε λάθη. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα καταφέρεις να πάρεις τα πάνω σου, εσύ που απογοητεύτηκες από την προηγούμενή σου σχέση τώρα θα ισορροπήσεις συναισθηματικά, έρχονται αναζωογονητικά γεγονότα. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ακολούθησε τη διαίσθηση σου, οι εσωτερικές σου εκλάμψεις θα είναι η σωστή κινητήρια δύναμη. Με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα σε μπερδέψουν οι βλέψεις ενός συγκεκριμένου ατόμου, προσπάθησε να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

Σε σχέση: Προσοχή θα πρέπει να δείξεις αυτήν την εβδομάδα, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις, η αντιδραστικότητα σου ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παθιασμένες ενέργειες με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους διχασμό θα φέρει στη σκέψη σου, διλλήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Σε περίπτωση που μπερδευτείς, με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα καλύτερα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμώνεις και δραστηριοποιείσαι. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούριο άτομο να βάλεις στο στόχαστρό σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στο ζώδιό σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, τα λόγια που θα ακούσεις από πρόσωπο που υπάρχει αμοιβαία έλξη θα μπερδέψουν την καρδιά σου, η μεταξύ σας κατάσταση ίσως να αργήσει λίγο να ξεκαθαριστεί.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό καλύτερα να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου. Νευρά και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις κόντρες και να εστιάσεις στη μεταξύ σας έλξη. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις, προσπάθησε να κινηθείς ξέγνοιαστα και ανέμελα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα είναι η σκέψη σου, δεν θα αφήσεις τυχόν ανασφάλειες να σε πάρουν από κάτω. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη κοινωνική θα κάνει τη στάση σου, εξωστρέφεια θα σε χαρακτηρίζει, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή και σωστή, στην προκειμένη φάση θα κάνεις πολύ καλά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου.

Σε σχέση: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό επαναστατική και απαιτητική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή στις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος με τη συμπεριφορά σου να δημιουργήσεις μια μικρή κρίση μέσα στη σχέση σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε παρακινήσει να αλλάξεις τα ανιαρά δεδομένα. Ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, σε περίπτωση που έρθεις σε διαφωνία με το ταίρι σου προσπάθησε να μην τεντώσεις το σκοινί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο θα σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να κατακτήσεις. Είτε κινηθείς προς την επανασύνδεση, είτε προς τη νέα γνωριμία, να ξέρεις που θα έχεις την ψυχική δύναμη και την κατάλληλη γοητεία για να φέρεις το αποτέλεσμα εκεί που εσύ επιθυμείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσπάθησε να αποφύγεις τις υποσχέσεις.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η στάση σου θα γίνει κάπως ανεξάρτητη, ελευθερία κινήσεων θα αναζητήσεις, ορμητικότητα θα έχουν οι ενέργειές σου. Το νου σου στην αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, κοντραρίσματα θα προκύψουν, προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις. Μπερδεμένες επιθυμίες θα φέρουν αστάθεια στη συμπεριφορά σου, ωστόσο με τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπερισχύσει η ωριμότητα, θα καταφέρεις να προσανατολιστείς και να κατασταλάξεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Ήλιο ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, οι μεταξύ σας επαφές θα σου προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σε ωθήσει στο να αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και να κινηθείς με στόχο και αισιοδοξία. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούρια αρχή, ωστόσο με τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να μην βιαστείς να μιλήσεις για μελλοντικά θέματα.

Σε σχέση: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Ξαφνικά συμβάντα θα σου δημιουργήσουν συναισθήματα που ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να τα κρατήσεις υπό τον έλεγχο σου. Ο παρορμητισμός σου καθώς και η ανάγκη σου για απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ασυνήθιστες. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θε έχει θετική επιρροή επάνω σου, θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να κατευθύνεις διαισθαντικά τα γεγονότα.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more