Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και τη Σελήνη στον Τοξότη, δυναμική, αυθόρμητη και αεράτη θα είναι η στάση σου, ένα καινούριο πρόσωπο θα σε πλησιάσει. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ίσως να αναζητήσεις μια απελευθερωμένη σχέση και όχι ένα σταθερό δεσμό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα θελήσεις να ζήσεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προκαλέσεις και θα προσεγγίσεις χωρίς αναστολές.

Σε σχέση: Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ανάγκη σου θα είναι η ελευθερία κινήσεων και όχι οι καταπιεσμένες ή συμβιβαστικές επιλογές. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου βγάλει το ανεξάρτητο και το απελευθερωμένο, απρόβλεπτες θα είναι οι πράξεις σου και οι προτάσεις σου. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις, καλό θα είναι να μην βάλεις σε κίνδυνο τη σταθερότητα του δεσμού σου.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Στο πλευρό σου θα έχεις την Αφροδίτη που εισέρχεται στον Καρκίνο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τη συμπάθεια και την καρδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου, θα υπάρξει εύνοια τύχης για σταθερή σχέση μεταξύ σας. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις σταθερό ταίρι τώρα θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω προχώρα άφοβα δεν θα υπάρξει απογοήτευση, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις και να πορευτείς με καινούρια αγάπη.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα αλλάξεις στάση, η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και την αδράνεια. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει στο να δώσει μια διαφορετική πορεία στο δεσμό σου. Ασυνήθιστες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, στόχο θα έχεις να τονώσεις τα μεταξύ σας αισθήματα, η ανταπόκριση θα είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Καρκίνο θα θέλεις να κάνεις σχέση, ωστόσο λίγο αργότερα με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία η στάση σου θα είναι αόριστη. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, στην πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δώσεις οριστική απάντηση.

Σε σχέση: Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάπως φευγάτη θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα, όμως μάλλον δεν θα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να διαφοροποιήσεις. Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις συναισθηματικά κενά. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σκεφτείς λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς θα σου βγει σε καλό. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να τερματίσεις τη μοναχικότητα σου, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Σε περίπτωση που ακόμα ενδιαφέρεσαι για το πρώην ταίρι σου τα γεγονότα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, στο χέρι σου θα είναι αν οι επαφές σας καταλήξουν σε επανένωση.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στον Αιγόκερω, ώριμη και υπομονετική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές σου, θα λάβεις θετική απάντηση. Ισορροπημένη και αρμονική θα είναι η εβδομάδα σου, θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και με μια σοβαρή υπόσχεση που θα τηρηθεί.

ΛΕΩΝ
Single: Γοητεία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, μέσα στην εβδομάδα θα προσελκύσεις, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς. Με τον ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα προσεγγίσεις και θα βρεις θετική ανταπόκριση. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε φιλοφρονήσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις άνοιγμα σχέσης, η μεταξύ σας έλξη θα αποδειχτεί αμοιβαία.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Καρκίνο, ήρεμη, συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα προσκολληθεί επάνω σου, θα ζήσετε θερμές στιγμές έλξης και αγάπης. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω σταθερότητα και ορθολογισμό θα φέρει στις ενέργειές σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα και χαλαρά, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση για εκδρομούλα αναψυχής και ανανέωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο, θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ελκυστικό. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα με την καινούρια γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Καρκίνο σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός μέσα στη σχέση σου έρχεται συμφιλίωση και λήξη διαφωνιών. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και στη συνέχεια στον Αιγόκερω θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη.

ΖΥΓΟΣ
Single: Το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα στον Υδροχόο θα διαφοροποιήσει τη στάση σου. Οι πράξεις σου θα είναι αυθόρμητες και ασυνήθιστα τολμηρές, θα νιώσεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Οι προτάσεις σου θα είναι άμεσες, θα στοχεύσεις στην ουσία και δεν απογοητευτείς ούτε θα απογοητεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσεις σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό κρατάς κλειδωμένο μέσα στην καρδιά σου.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα συναισθηματικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξή σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να τη δεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, έρχονται νέα ανοίγματα και νέες αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει για σένα καινούριο στάδιο, θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης. Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα επανεξετάσεις κάποιες παρελθοντικές σου κινήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που εσύ έσφαλες και προκλήθηκε χωρισμός, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα επανορθώσεις.

Σε σχέση: Με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές. Αντιδραστική και παρορμητική θα είναι η στάση σου, θα είναι δύσκολο για σένα να αντέξεις τη ρουτίνα. Θα υπάρξει κίνδυνος να κινηθείς με αδιαλλαξία και ισχυρογνωμοσύνη, αν βγάλεις απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς θα δημιουργήσεις εντάσεις. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα δεδομένα, καλό θα είναι να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Καρκίνο αλλάζουν οι προτιμήσεις σου, τώρα θα θελήσεις ένα σταθερό ταίρι στο πλευρό σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις άτομο που ήδη γνωρίζεις. Θα προβείς σε εξομολογήσεις, θα κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που θα στοχεύσεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω οι αποφάσεις και οι ενέργειές σου θα είναι σοβαρές και μελετημένες, η κατάληξη θα σου δώσει συναισθηματική ικανοποίηση.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή, θα σου βγει το ανεξάρτητο και το απαιτητικό, οι πρωτοποριακές αλλαγές που θα επιδιώξεις ίσως να φέρουν αντιδράσεις από το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο αλλάζεις τρόπο σκέψης, στόχος σου θα είναι η ανανέωση, δεν αποκλείεται να πάρεις το ταίρι σου και να πας ένα ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να τα βρεις με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει επανασύνδεση, λύνεται το ζήτημα που σας χώρισε. Αυτήν τη φορά θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις κάποιο άτομο να περιμένεις, δείξε ενδιαφέρον στη νέα γνωριμία που θα προκύψει. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου, θα υπάρξει συνομιλία μεταξύ σας, τα ευγενικά λόγια πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση: Με το Δία σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλάζεις τακτική και αντιμετώπιση, με συνειδητοποιημένο τρόπο θα αναποδογυρίσεις τις καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από τις συνέπειες που έφεραν οι λάθος πράξεις και επιλογές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου, αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου θα τα βρείτε. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει στη στάση σου αυθορμητισμό και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Θα την κάνεις την καινούρια γνωριμία μέσα στην εβδομάδα, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαστάσεις θα θελήσεις να δώσεις. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να προσεκλύσεις, ωστόσο με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και λίγο αργότερα με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου, δεν είναι σίγουρο αν θα έχεις τη διάθεση να κινηθείς με στόχο το σταθερό και το διαρκές. Οι βλέψεις σου ενδεχομένως να είναι επιφανειακές ή επιπόλαιες, ό,τι προκύψει θα είναι αποτέλεσμα δική σου επιλογής.

Σε σχέση: Θα υπάρξει ένας μικρός κίνδυνος αναταραχών και εντάσεων, με τον Ουρανό στον Κριό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να μην καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα στο ζώδιό σου θα θελήσεις να ελέγξεις το ταίρι σου, στην προσπάθειά σου να το πλαισιώσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά θα οδηγηθείς σε πεισματικές πράξεις. Για να κλείσει αίσια η εβδομάδα σου σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στα αισθήματα έλξης.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Αυτήν την εβδομάδα θα περικυκλωθείς από καινούρια πρόσωπα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και μετέπειτα στον Υδροχόο η στάση σου θα είναι κοινωνική και αυθόρμητη, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, κινήσου μεθοδικά η κατάληξη θα βρίσκεται στο χέρι σου.

Σε σχέση: Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και μελλοντική σταθερότητα. Ανοίγετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα ενδυναμώσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more