Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 4 έως 10 Δεκεμβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα και η εμφάνιση του Άρη στο Σκορπιό, θα σου δώσουν την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου, ασυνήθιστες οι επιλογές σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει έντονη επιμονή. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στιλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, με τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρό του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό φεύγουν ανασφάλειες, τακτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και σκεπτόμενη πλευρά του χαρακτήρα σου. Τώρα αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι μια σχέση που να μπορεί να σου προσφέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται να μπεις στον πειρασμό της επανασύνδεσης. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό ανασυγκροτείσαι και περνάς σε δυναμική δράση. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου και τις κινήσεις σου.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στη σχέση σου θα υπάρξει ισορροπία και αισθησιασμός, δεν θα λείψουν οι εκδηλώσεις αγάπης. Ο Άρης εισέρχεται στο Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να πάρεις δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου δεν θα πρέπει να είναι απαιτητικός. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα είσαι σε θέση να κινηθείς με ορθολογισμό, κλείνεις αρνητικές υποθέσεις που δεν αφήναν τη σχέση σου να εξελιχτεί σε σοβαρό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύση σε παλιά αρνητικά κεφάλαια, να ξεπεράσεις απογοητεύσεις και πληγές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας παρακάτω. Ο ψυχικός δυναμισμός σου και η ορθολογική σου σκέψη θα σε βγάλουν από τυχόν συναισθηματικά αδιέξοδα. Με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη να καταφέρεις να απεγκλωβιστείς οριστικά από το παρελθόν σου.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, αρμονία θα πετύχεις στη σχέση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο αναλυτικές και επεξηγηματικές συζητήσεις θα φέρουν κατανόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, οι κουβέντες σας θα έχουν δημιουργική κατάληξη. Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό και τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό απαλλάσσεσαι από άτοπες ή αβάσιμες φοβίες.

ΛΕΩΝ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και τον Άρη να εισέρχεται στο Σκορπιό θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί, καταφθάνουν γεγονότα που αυτήν τη φορά δεν θα σου ξεφύγουν. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο που ενδεχομένως να σε εντυπωσιάσει το στιλ του, δεν αποκλείεται να έχει εκκεντρική εμφάνιση. Προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει με τη στάση σου και τα λόγια σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και στη συνέχεια στο ζώδιό σου, η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, δεν θα θελήσεις να ανοιχτούν συζητήσεις προβληματισμού. Με τον Άρη να εισέρχεται στο Σκορπιό θα νιώσεις την ανάγκη να αποκαλύψεις αυτό ακριβώς που νιώθεις και σκέπτεσαι, ωστόσο προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες σου, δεν θα πρέπει να προσβάλεις ή να θίξεις. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα αναζητήσεις χαλαρότητα, αισθησιασμό και όχι πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο προσιτή θα κάνει τη στάση σου. Ο ερχομός του Άρη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς, να κυνηγήσεις την αλλαγή στη ζωή σου. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπροφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούρια πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό αισιοδοξία θα φέρει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις ανατρεπτικά, είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την αποφάσεις να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων ή συγκατοίκησης. Ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις σε σταθερό και μακροχρόνιο μέλλον, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει ρομαντισμός στις διαθέσεις σου, θετική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Ο ερχομός του Άρη στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς σε ηττοπάθειες και αρνητικές θεωρίες, θα τολμήσεις να κανείς το βήμα για νέο ξεκίνημα. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δεν θα σας απογοητεύσουν.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο και λίγο αργότερα την εμφάνισή της στο Λέοντα, με το ταίρι σου θα περάσετε όμορφες στιγμές, ανέμελες χαλαρές και αισθησιακές. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν το δεσμό σου, τώρα προχωρείς ένα βήμα πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα χαλαρή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με άμεσο τρόπο, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να προσελκύσεις. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις ένα καινούριο ειδύλλιο, ο χειρισμός σου θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις, φεύγουν οι αναστολές. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει στη μνήμη σου καταστάσεις που θα σε αποτρέψουν από λάθη, θα τονωθεί η ανάγκη σου για αλλαγή.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο ειρηνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κάνεις το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί και να προσκολληθεί επάνω σου. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σου αισθήματα έλξης και ενέργειες πάθους θα σε δέσουν ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σου, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τις ανταγωνιστικές πράξεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, ισορροπία θα φέρει στη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Θετική θα κάνει τη διάθεσή σου το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, σε συνδυασμό με τον ερχομό του Άρη στο Σκορπιό θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες και καινούριες γνωριμίες. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, αυτήν τη φορά δεν θα αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς δίπλα στο ταίρι σου. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου, προσοχή στις εσωτερικές σου διακυμάνσεις καλό θα είναι να αποφύγεις τον πιεστικό τρόπο δράσης. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα ισορροπήσει τις ψυχολογικές σου διαθέσεις, θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις για να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις άμεση απόφαση. Αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν αποκλείεται να αναζητήσεις τη μοναξιά με στόχο να βρεις την ηρεμία σου και τις προσωπικές σου ισορροπίες. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό θα εναντιωθείς σε πιέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις.

Σε σχέση: Εσύ που έχεις σταθερό ταίρι στο πλάι σου με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα προσοχή στις κόντρες και στις εξουσιαστικές διαθέσεις. Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό η στάση σου θα είναι απελευθερωμένη, πάθος θα βγάλουν οι ενέργειές σου. Από την πλευρά σου δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμισμός και αυτοπεποίθηση. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να προγραμματίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς ενδιαφέρον, με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και τον Άρη να εμφανίζεται στο Σκορπιό θα αναζητήσεις νεες περιπέτειες, ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειές σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε ενέργειες απελευθερωμένες.

Σε σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο ίσως να μπερδευτούν οι επιθυμίες και οι βλέψεις σου, προσοχή στις αντιφατικές σκέψεις και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η είσοδος του Άρη στο Σκόρπιο θα τονώσει το δυναμισμό σου, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση, θα βρεις τη δύναμη να τερματίσεις τις ασφυκτικές καταστάσεις. Παίρνεις την απόφαση να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα βαρεθείς τη μοναχικότητα, η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου, ανοίγεται δίοδος δράσης. Η τολμηρή και αποκαλυπτική σου στάση θα δημιουργήσει άνοιγμα προσέγγισης, δεν θα έχεις σκοπό να αφήσεις την ευκαιρία να σε προσπεράσει. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι έντονες και θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις, ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα απελευθερώσει τη σκέψη σου από αναστολές.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Καρκίνο, συγκαταβατική και υπομονετική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου θα αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα με τον ερχομό του Άρη στο Σκορπιό θα έχεις τη διάθεση να δράσεις άμεσα. Σε συνδυασμό με την Σελήνη στην Παρθένο θα καταφέρεις να κανείς το ταίρι σου να ακολουθήσει τις επιθυμίες σου, θα αποδεχτεί τις προτάσεις σου.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more