Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 5 έως 11 Ιουνίου 2017

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Single: Εσύ που αναζητάς καινούρια σχέση, θα βρεις το πρόσωπο που θα σου ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σου χαρίσουν ελκυστικότητα και δύναμη, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλείς με πρόσωπο που οι εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να γίνει ερωτικό ταίρι στη ζωή σου. Στις συναντήσεις σας θα εκδηλώσετε την έλξη σας, τα αισθήματα σας θα είναι έντονα και αμοιβαία.

Σε σχέση: Ο Ερμής στους Διδύμους και η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις την περιπέτεια και την ποικιλία, οι επιθυμίες σου θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με ανέμελο ερωτισμό. Με το Δία στο Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αποκαλυπτικά λόγια θα σου ανοίξουν τα μάτια σχετικά με ζήτημα που σου δημιούργησε ανασφάλειες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω ευχάριστη και σοβαρή πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, αν τη δεχτείς δεν θα το μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο ζώδιό σου, γοητεία θα εκπέμπεις, θα τραβήξεις τα βλέμματα. Τα γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα να βγάλεις την τρυφερή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου, προμηνύεται ερχομός καινούριου προσώπου στη ζωή σου. Το άτομο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει άνοιγμα σταθερού δεσμού, η πορεία των εξελίξεων θα είναι στο χέρι σου.

Σε σχέση: Ερωτική, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο και η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε χαλαρώσουν, θα νιώσεις την ανάγκη θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα καταφέρεις να επιτύχεις στους στόχους σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις κουβέντα περί δεσμευτικής κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Σκορπιό, τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιό σου και την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να διαγράψεις τα παλιά και να χαράξεις νέα ερωτική πορεία με καινούριο άτομο. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς να συνομιλείς με άτομο ιδιαιτέρως γοητευτικό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές, δεν θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους καχυποψίες ή κρούσματα ζήλιας, καλό θα είναι να μην δώσεις έκταση, απέφυγε τις υπερβολές. Ο Δίας στο Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και δεν θα σε αφήσει να πέσεις σε λάθη, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σου, σωστή η κρίση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, στόχο θα βάλεις να προχωρήσεις τη σχέση σου σε σοβαρό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να αφορά πρόσωπο από το παρελθόν, ο Δίας στο Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα ανοίξει πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Η εξέλιξη δεν θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρίσκεσαι σε ερωτικό τετ α τετ με άτομο που θα μένει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη στον Ταύρο συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να έρθει η συζήτηση στο θέμα της δέσμευσης. Θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη σε βαθμό που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε την επισημοποίηση σας. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά και έντονα, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας ωθήσει σε δυναμικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Ταύρο, ερωτική θα είναι η στάση σου, ο Ερμής στους Διδύμους θα απελευθερώσει τόσο τα αισθήματα σου όσο και τα λόγια σου. Όμορφες κουβέντες θα ανταλλάξεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, ενδεχομένως να πρόκειται για καινούρια γνωριμία. Στα μέσα της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Τοξότη, παίρνεις την απόφαση να ξεκινήσεις νέα ερωτική σχέση.

Σε σχέση: Την κτητική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου θα βγάλει ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό, προσοχή θα είναι πολύ πιθανό να το ζηλέψεις το ταίρι σου. Βάθος και έκταση θα έχουν τα αισθήματα σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκφραστείς με ειλικρίνεια, ωστόσο με τη Σελήνη στον Τοξότη προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις λογικά, οι αποφάσεις σου θα είναι συνειδητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ταύρο θα την κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς, είτε πρόκειται για πρώην ταίρι, είτε για καινούριο έρωτα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη, ριζική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα άσχημα, ξεκινάς καινούρια ερωτική πορεία. Σχέση θα κάνεις, είτε το γνωρίζεις ήδη το πρόσωπο, είτε θα το γνωρίσεις εντός των ημερών, το σίγουρο είναι πως θα συμβεί νέα ερωτική αρχή!

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Διδύμους και το Δία να επιστρέφει στο Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα κακό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις μια και καλή. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Σκορπιό, θα το ερωτευτείς το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές που θα είναι ικανές να φέρουν ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σου σε ορθόδρομη πορεία, οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, ετοιμάσου θα αποκτήσεις σταθερό ερωτικό ταίρι!

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ταύρο θα θελήσεις ηρεμία, αγάπη, και έντονο ερωτισμό. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα τα βρεις, εσύ με δικές σου κινήσεις και πρωτοβουλίες θα δημιουργήσεις ερωτικό κλίμα. Οι πράξεις σου θα κάνουν το πρόσωπο που αγαπάς να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα τονώσει τον ερωτισμό σου, ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου. Με τον Ερμή στους Διδύμους και την Πανσέληνος στον Τοξότη, θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις και να επιτύχεις. Θα έχεις διάθεση για νέες ερωτικές γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει ερωτικά, θα ριχτείς στην περιπέτεια χωρίς αναστολές. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό βραδινό ραντεβού, θα είναι στο χέρι σου αν θα υπάρξει κατάληξη δεσμού.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, προσοχή στην καχυποψία που θα σε διακατέχει, καλό θα είναι να αποφύγεις τις εμμονές και τις υπερβολές. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και ζήλιας, οι αδυναμίες και οι ανασφάλειές σου ενδέχεται να θολώσουν την κρίση σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό και στα μέσα της εβδομάδας η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να στοχεύσεις και να επιτύχεις, ρίξε τα ερωτικά του βέλη θα βρουν στόχο. Είτε ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση είτε για νέα γνωριμία πέρασε σε οργανωμένες πράξεις, δεν θα απογοητευτείς. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από το παρελθόν θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με καινούριο πρόσωπο. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να ρισκάρεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ταύρο, αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου θα τα βρείτε και θα ηρεμήσει η ψυχολογία σου. Η επιστροφή του Δία στο Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία θα καταλαγιάσει τα πνεύματα, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, κλείνουν αρνητικά ζητήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω εσύ και το ταίρι σου παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, θα προχωρήσετε τη σχέση σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις, τώρα στόχος σου θα είναι το δεσμευτικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ταύρο και την επιστροφή του Δία στο Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Αυτό το άτομο θα σου εκδηλωθεί με θερμό και ξεκάθαρο τρόπο, θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Σε συμβουλεύω να δεχτείς τις προτάσεις που θα λάβεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει καινούρια ερωτική προοπτική.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους αναλυτικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενισχύσει την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων, προσοχή στις υπερβολές για να μην φέρεις δυσκολίες ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα βρεις τις ισορροπίες σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Θα τονώσει το δυναμισμό σου ο ερχομός της Σελήνης στο Σκορπιό, απαλλάσσεσαι από εξαρτήσεις, θα είσαι σε θέση να διώξεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους και την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα προσεγγίσεις και θα ανοιχτείς. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούριου προσώπου που θα γνωρίσεις, τα ευγενικά λόγια πολύ γρήγορα θα καταλήξουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και το Δία να επιστέφει στο Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα αναποδογυρίσεις τις αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Τώρα θα επιδιώξεις τη σταθερότητα ίσως και τη δέσμευση, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βρεις τον τρόπο να επηρεάσεις το ταίρι σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Ταύρο, ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σου. Θα φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, επιθυμία σου θα είναι να εντυπωσιάσεις, η γοητεία που θα εκπέμπεις θα σου δώσει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω ερωτικών επαφών. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω αυτή η νέα γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει σε δεσμό σταθερό, στο χέρι σου θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και το Δία να επιστέφει στο Ζυγό σε ορθόδρομη πορεία, κύρια επιδίωξή σου θα είναι η σταθερότητα, η ισορροπία και η μακροχρόνια εξέλιξη. Συζητήσεις περί δέσμευσης θα κάνεις με το ταίρι σου, θα δείξεις την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, στο κλείσιμο του εξαημέρου μια συγκεκριμένη διαφωνία τερματίζει με ειρηνική κατάληξη. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω ξεκινάς καινούρια σχέδια, ουσιαστικά θα αναδομήσεις τις βάσεις του δεσμού σου.

Read More

And More