Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 9 έως 15 Οκτωβρίου 2017

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 9 έως 15 Οκτωβρίου 2017 | tlife.gr

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ
Single: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Λέοντα και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο Ζυγό θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα και ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία, θα αναζητήσεις πάθος, ίσως και μυστήριο. Το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου ενδεχομένως να έχει κάπως extreme στιλ, κατά πασά πιθανότητα δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη προσωπικότητα. Με δυναμισμό θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις, η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέο ξεκίνημα.

Σε σχέση: Με το Δία να εμφανίζεται στο Σκορπιό δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, σοβαρές θα γίνουν οι βλέψεις σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Ζυγό θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα ενδεχομένως να σε ρίξει σε αδράνεια, βασική σου επιθυμία θα είναι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε εξοπλίσει με γοητεία, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις στα όμορφα του λόγια. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δεν θα χάσεις.

Σε σχέση: Με το Δία να εμφανίζεται στο Σκορπιό και με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να επικοινωνήσει μαζί σου, ενδεχομένως να εμφανίσεις τάσεις αντιλογίας και αντίδρασης, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην χαρακτηριστεί ως εριστική. Λίγο αργότερα με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ταίρι σου θα έχετε ξεχάσει τις εντάσεις, θα εστιάσετε στην έλξη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Single: Την ανανέωση θα αναζητήσεις και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να τη βρεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, η Αφροδίτη στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε βρει να ετοιμάζεσαι για ραντεβού!

Σε σχέση: Με το Δία να εισέρχεται στο Σκορπιό ίσως να μιλήσεις για δεσμεύσεις και για μονιμότητες, ωστόσο προσοχή στο χειρισμό σου. Το νου σου στις εμμονές, απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να έχεις ομαλή εξέλιξη στις συζητήσεις σου αρκεί να αποφύγεις την αδιαλλαξία και τις πεισματικές αντιδράσεις. Ο ερχομός της Αφροδίτης στο Ζυγό, ευγενική και ελκυστική θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να γοητεύσεις το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Single: Επανασύνδεση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου. Ναι μεν θα υπάρξει πρόσωπο που θα σου δείξει ενδιαφέρον ωστόσο δεν θα έχεις καμία διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Η σκέψη σου θα είναι σταθμευμένη στα παλιά, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου και η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, ο ερχομός της Αφροδίτης στο Ζυγό στο κλείσιμο της εβδομάδας θα σου φέρει ασφάλεια και σταθερότητα.

Σε σχέση: Μια χαρά θα τα πας με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι σταθερή και δημιουργική. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα φέρουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις δέσμευσης. Κάποιες από εσάς ενδεχομένως να ακούσετε πρόταση επισημοποίησης, κάποιες άλλες θα τολμήσετε εσείς οι ίδιες να την προτείνετε. Συνειδητά θα αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σας θα είναι δυναμική και αισιόδοξη.

ΛΕΩΝ
Single: Στην αναζήτηση νέας γνωριμίας θα σας ωθήσει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους. Λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα θελήσεις να πολιορκήσεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με ένα πρόσωπο θα συνομιλήσεις σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα. Η έλξη που θα νιώσεις για αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες.

Σε σχέση: Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Με το Δία να εισέρχεται στο Σκορπιό εξουσιαστική θα είναι η στάση σου, κατά πασά πιθανότητα θα απαιτήσεις, θα εναντιωθείς και θα πιέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις τάσεις που θα έχεις για επιβολή και κυριαρχία, καλό θα είναι να αποφύγεις να φτάσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Single: Το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στον καλλωπισμό σου. Από τη μια η Σελήνη στο Λέοντα, από την άλλη ο ερχομός της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως γοητευτική και ελκυστική εικόνα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα αντισταθεί στην έλξη που θα νιώσει για σένα, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε φλερτάρει, δείξε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Σε σχέση: Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο Ζυγό θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα απαλλαγείς από αυτά μια και καλή. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σχέδια μελλοντικής εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ
Single: Η εμφάνιση του Δία στο Σκορπιό και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο δεν θα σε αφήσουν να παρασυρθείς από τις φιλοφρονήσεις και τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις, θα είσαι σε θέση να εντοπίσεις τον καμουφλαρισμένο σκοπό και την παραποιημένη αλήθεια. Πολλά θα σου πει το ελκυστικό πρόσωπο με το εντυπωσιακό στιλ, λίγα θα πιστέψεις και πολύ καλά θα κάνεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα σε εξιτάρει το όμορφο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Μην σταθείς στο περιτύλιγμα, κάνε το βήμα να συλλέξεις τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Σε σχέση: Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, η στάση σου ίσως να είναι κάπως διφορούμενη. Σε περίπτωση που σε πιέζει η σχέση που έχεις ή νιώθεις πως έχουν μειωθεί απειλητικά τα όρια της ελευθερίας σου, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, θα είσαι σε θέση να προνοήσεις για τις συνέπειες των πράξεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα και της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα ενισχύσουν τη γοητεία σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Αν έχεις βάλει στόχο να βάλεις καινούριο πρόσωπο στη ζωή σου να ξέρεις πως θα σου εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, θα έχει συμπεριφορά και προσωπικότητα ταιριαστή στις προτιμήσεις σου, κάνε βήμα προσέγγισης θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση: Με το Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου θα προσπαθήσεις να ελέγξεις και να χειραγωγήσεις το ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτικά, προσοχή να μη δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Καλό θα είναι, άθελα ή μη, να μη προσβάλεις το ταίρι σου, η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Singles: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους απελευθερωμένη και κοινωνική θα είναι η διάθεσή σου, θα φλερτάρεις και θα βρεις ανταπόκριση. Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα ενισχύσει τη δυναμική και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου, μόλις εντοπίσεις το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα βρεις αυτομάτως τον τρόπο να του τραβήξεις την προσοχή. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο Ζυγό θα ξεκινήσει για σένα καινούριος κύκλος αγάπης.

Σε σχέση: Με το Δία να εισέρχεται στο Σκορπιό θα το περικυκλώσεις το ταίρι σου, θα εφαρμόσεις μελετημένη στρατηγική με στόχο να το εξουσιάσεις, ωστόσο κι αυτό από την πλευρά του δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Μέσα στην εβδομάδα προσοχή, ενδεχομένως να υπάρξει κόντρα υπεροχής, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα αλλάξεις τακτική, θα είναι πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις τη θερμή και ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις και να βρεις. Με τον ερχομό του Δία στο Σκορπιό η προσέγγισή σου θα είναι μεθοδική, η αντίληψή σου κοφτερή. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση ο ερχομός του Δία στο Σκορπιό και λίγο αργότερα ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ναι μεν οι πράξεις σου δεν θα είναι άμεσες, ωστόσο η θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο λιθαράκι προς την επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις καινούριες περιπέτειες, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα μπορεί να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν. Με Δία να εμφανίζεται στο Σκορπιό θα βρεις τον έξυπνο τρόπο να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο Ζυγό κομψή και εκλεπτυσμένη θα είναι τόσο η εμφάνισή σου όσο και η στάση σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό του Δία στο Σκορπιό συναισθηματικό βάθος αλλά και πάθος θα έχουν οι ενέργειές σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, η συγκαταβατικότητά σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα ίσως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, ωστόσο η εμφάνιση της Αφροδίτης στο Ζυγό θα καταφέρει να σας ηρεμήσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Την εικόνα σου θα θελήσεις να βελτιώσεις και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Με τη Σελήνη στο Λέοντα και την Αφροδίτη στο Ζυγό θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σου, θα επιμεληθείς το στιλ σου και όντως θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η κομψότητά σου θα τραβήξει το βλέμμα ενός συγκεκριμένο ατόμου που θα κλέψει την καρδιά σου. Αμοιβαίο θα είναι το ενδιαφέρον σας, αυτήν τη φορά θα καταφέρεις να οργανώσεις τις κινήσεις σου και να προσεγγίσεις με επιτυχία.

Σε σχέση: Προσοχή στις καταπιεστικές ενέργειες, με την εμφάνιση του Δία στο Σκορπιό ενδεχομένως να προσπαθήσεις να κατευθύνεις το ταίρι σου με απαιτητικό τρόπο. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σχέση σου, θα θελήσεις να εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων, θα καταφέρεις να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ισορροπία και αρμονία, σου δίνω τη συμβουλή να προτείνεις αυτό που σκέπτεσαι, το πρόσωπο που αγαπάς θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more