Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Τοξότη θα φέρεσαι ως ένα ανήσυχο πνεύμα που θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω, να προσπεράσει τα εμπόδια του παρόντος και να ανακαλύψει νέους κόσμους. Κυνηγάς την περιπέτεια με έναν τρόπο δικό σου. Η ανάγκη σου αυτή δεν περιορίζεται σε κάποιον τομέα, για αυτό φρόντισε να το κάνεις με έναν ελεγχόμενο τρόπο που δεν θα σε βάλει σε κίνδυνο. Οι μετακινήσεις ευνοούνται, για αυτό είναι στιγμή να προγραμματίσεις επιτέλους εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζεις το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό νιώθεις τώρα πιο ανεξάρτητος για να σταθείς στα πόδια σου. Οπότε, αν βρίσκεσαι σε σχέση η αίσθηση αυτή σε βοηθάει να διατηρείς ισορροπημένες σχέσεις με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, σε κάνει πιο γοητευτικό στα μάτια των προσώπων που προσεγγίζεις με στόχο τη δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που σκεφτόσουν από καιρό. Ευνοείται πολύ για αυτό μην διστάσεις είτε να το υλοποιήσεις εντός της ημέρας, είτε να το δρομολογήσεις για μεταγενέστερη ημερομηνία. Νέες συνεργασίες είναι, επίσης, πιθανό να προκύψουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην είσαι πολύ «αυθόρμητος» με τα έξοδά σου!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου χαρίζει ανεξάρτητη σκέψη και εφευρετικότητα. Τα δύο αυτά στοιχεία σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν από καιρό. Επίσης, με τη Σελήνη στον Τοξότη, μπορείς να στοχεύσεις ψηλά, να διεκδικήσεις κάτι πιο δυναμικό στη ζωή σου που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ολοκληρωμένος. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα, να μάθεις από τις εμπειρίες τους και να διευρύνεις με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντές σου. Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει πιο προσιτό, επομένως διευκολύνεται η διαπροσωπική επαφή.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείς έξυπνους τρόπους να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να ξαναζωντανέψεις τη σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί η εφευρετικότητα στο λόγο σου θα σε βοηθήσει να πεις κάτι γοητευτικό που θα σου δώσει «πόντους»!

Επαγγελματικές
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενισχύει την ανάγκη σου να κινηθείς και να δράσεις ανεξάρτητα στα επαγγελματικά. Ίσως ακόμη να σου γεννηθεί η ανάγκη να διατηρήσεις τις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, έτσι ώστε να βρεις τί ακριβώς σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος και αποτελεσματικός. Στα οικονομικά, καλό είναι κάνεις πιο μακροπρόθεσμα πλάνα.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να επεκτείνεις τις ιδέες σου μέσα από τη φιλοσοφική αναζήτηση, φίλε Δίδυμε. Από τη μία η Σελήνη στον Τοξότη και από την άλλη η θετική της όψη με τον Ουρανό, σε κάνουν ικανό να πραγματοποιήσεις τη συμβουλή αυτή. Προσπάθησε να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, επιλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει. Μπορείς για παράδειγμα να διαβάσεις για πράγματα που σου τραβούν το ενδιαφέρον, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες επαρκή γνώση για αυτά. Ή μπορείς να επιχειρήσεις την οργάνωση ενός ταξιδιού που από μόνο του θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα και ειδικά στο πλευρό του συντρόφου σου, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τις υπερβολικές εκδηλώσεις που αποδεικνύουν ότι μπορείς να είσαι αυτόνομος. Βρες έξυπνους τρόπους να περάσεις τις σκέψεις σου στο ταίρι σου, αλλά επιδιώκοντας πάντα την αρμονία στη μεταξύ σας σχέση.

Επαγγελματικές
Ο τομέας των επαγγελματικών μπορεί να ευνοηθεί σήμερα αν εκμεταλλευτείς τη θετική επιρροή που σου δίνει η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και σε κάνει να κινείσαι ανεξάρτητα και δημιουργικά. Είσαι σε θέση να βρεις έξυπνες και πρωτοπόρες λύσεις που θα σε «ανεβάσουν» στα μάτια προϊσταμένων και συνεργατών. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου προς όφελος των σχεδίων σου. Τόλμησε να μιλήσεις για τις έξυπνες ιδέες σου σε πρόσωπα που πιστεύεις ότι μπορούν να δράσουν καταλυτικά προς όφελος των συμφερόντων σου. Καλό είναι να είσαι ευθύς και ειλικρινής και να αποφύγεις τα μισόλογα ή τα παραπλανητικά λόγια. Διαχειρίσου τον αυθορμητισμό σου, έτσι ώστε να σε κάνει πιο χαριτωμένο στα μάτια των άλλων και όχι επιπόλαιο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε κάνει να αναζητάς την ανεξαρτησία σου, έτσι ώστε να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ανάγκη αυτή σε ισορροπημένα όρια και να μην σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ερμηνείες της. Ανεξαρτησία δεν σημαίνει για παράδειγμα χωρισμός. Τόλμησε να χαράξεις τα όριά σου και θα δεις ότι έτσι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση.

Επαγγελματικές
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε βοηθάει να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου προκειμένου να προωθήσεις νέες ιδέες και σχέδια που θα φέρουν βελτίωση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να αποφύγεις τους βραχυπρόθεσμους σχεδιασμούς και να κάνεις κινήσεις με βάση τις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, για μια ακόμη ημέρα αναζητάς την περιπέτεια και αυτό το «κάτι διαφορετικό» που θα σε βγάλει από την ρουτίνα και την μονοτονία. Έχεις βαθιά ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά σου και να στρώσεις τα πράγματα για μια νέα ενασχόληση που θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργικός και ευρηματικός. Για αυτό μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο σου. Ίσως είναι κατάλληλη στιγμή να στραφείς και στη βοήθεια προσώπων που εμπιστεύεσαι για να σε στηρίξουν.

Αισθηματικές
Με τη Σελήνη στον Τοξότη, η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται θετικά θα έλεγε κανείς. Αν είσαι μόνος, γίνεσαι πιο αυθόρμητος και αυτό σε βοηθάει να κάνεις την προσέγγιση που διστάζεις από καιρό. Κάποιες υπερβολικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, καλό είναι να τις περιορίσεις αν κρίνεις ότι ο παρτενέρ δεν είναι ικανός να τις αποδεχθεί. Αν πάλι είσαι σε σχέση, βγες από τα κουτιά σου και λειτούργησε αυθόρμητα, έτσι ώστε να επανέλθει η ζωτικότητα στη σχέση.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, γιατί σήμερα δεν είσαι σε θέση να κάνεις μακρόπνοα σχέδια. Στέκεσαι στο παρόν και δε θέλεις να κάνεις ιδιαίτερους προγραμματισμούς για το μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, για αυτό μην κινείσαι αυθόρμητα και ανεξέλεγκτα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου και κατ’ επέκταση την επιρροή σου προς τις ομάδες ανθρώπων που πιστεύεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Είναι μια καλή ημέρα για να τους δώσεις μια μικρή ώθηση, όχι μόνο γιατί επηρεάζεις τους ανθρώπους προς όφελός σου, αλλά γιατί έχεις την εφευρετικότητα και την ευελιξία που απαιτείται. Βάλε υψηλούς στόχους και μην φοβηθείς να τους κυνηγήσεις. Η αισιοδοξία σου θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές
Είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς πιο κοντά στον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Παράσυρέ τον με τον ενθουσιασμό σου και ταξίδεψέ τον με τον τρόπο σου ή οργανώνοντας μια μικρή εξόρμηση. Ακόμη και ένας περίπατος στο άλσος της πόλης θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να πλησιάσει ο ένας τον άλλον.

Επαγγελματικές
Αν η δουλειά σου απαιτεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο ή να επηρεάσεις με τον λόγο σου ένα σύνολο ανθρώπων, τότε με τη Σελήνη σε θετική όψη με τον Ουρανό, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά σήμερα. Επίσης, καταφέρνεις να τα πας καλά με τους συναδέλφους και συνεργάτες και να αυξήσεις την δημοτικότητά σου. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται υπερβολές, γιατί κινδυνεύεις να βγεις εκτός πλάνου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Τοξότη σε επηρεάζει θετικά σήμερα, δίνοντάς σου ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να ξεπεράσεις εμπόδια και να τολμήσεις ό,τι δίσταζες να κάνεις μέχρι τώρα. Επομένως, αξιοποίησε την ημέρα στα επαγγελματική ή στα αισθηματικά για να διορθώσεις προβλήματα και να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Κάνε, επίσης, κάτι που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τη σωματική σου δραστηριότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις γυμναστήριο;

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δέχεται την πλανητική εύνοια η οποία εκφράζεται μέσα από την ειλικρινή στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου. Όσο πιο ευθύς είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να λύσετε τα θέματα της σχέσης σας. Το κλίμα γίνεται πιο ζεστό, ιδανικό για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, ο αυθορμητισμός και η ευθύτητα σε βοηθούν να προσεγγίσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου με δυναμισμό, αλλά και ρεαλισμό. Μπορείς να δεις τα πράγματα σφαιρικά και να αποχωριστείς τη στενότητα της προσωπικής σου οπτικής. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην κινείσαι απρόσεκτα ή με υπερβολικό αυθορμητισμό.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια θέση που σου χαρίζει θετική επίδραση. Υπάρχει αρκετό συναίσθημα που σε υποκινεί, αλλά πλέον γίνεται πιο αυθόρμητο με αποτέλεσμα να κινείσαι κάπως βιαστικά κάποιες φορές. Καλό είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία, αλλά να προσέξεις την υπερβολή σε κάποιες συμπεριφορές σου. Η αντίληψή σου είναι αρκετά γρήγορη και σε βοηθάει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι περιπέτεια δεν αναμένεται να λείψει από τη σημερινή ημέρα, καθώς φαίνεται πως την επιδιώκεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η κατάστασή σου. Η διάθεσή σου είναι καλή , ενώ δεν θα λείψει το κέφι και το χιούμορ. Φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα και για αυτό φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα καταφέρεις να βρεις έξυπνες λύσεις για να κλείσεις τις ανοιχτές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν από καιρό. Βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και φαίνεται πως θα καταφέρεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές που σε ωθεί η ημέρα να κάνεις.

Τοξότης
Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα βγάζει στην επιφάνεια όλα τα βασικά σου χαρακτηριστικά. Η συμπεριφορά σου είναι αυθόρμητη και «έξω καρδιά». Έχεις την τάση να ακολουθείς τους γύρω σου χωρίς δεύτερη σκέψη, για αυτό καλό είναι να προσέξεις μην πέσεις σε κακοτοπιές. Από την άλλη, φαίνεται πως δίνεις ξεχωριστό «ρυθμό» στις παρέες που βρίσκεσαι, και κάνεις τα άτομα που τις απαρτίζουν να παρασύρονται μαζί σε περιπετειώδεις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου την πίεση της καθημερινότητας και να περάσεις καλά, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου. Έτσι, η σχέση ξαναζωντανεύει και το συναίσθημα σας παρασύρει. Ακόμη και αν είσαι μόνος, η διασκέδαση είναι το κλειδί για να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κινήσου χωρίς άγχος και θα δεις ότι θα καταφέρεις να το πλησιάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά και σήμερα. Η στάση σου θα είναι η πρέπουσα, ενώ οι έξυπνες ιδέες σου θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν χρειαστεί. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα και να δώσεις χρόνο για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες και ένα χαμηλό προφίλ. Σήμερα έχεις την τάση να κάνεις το κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να κάνεις την ημέρα πιο περιπετειώδη. Έχεις ανάγκη να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από αυτόν που ξέρεις, για να μάθεις και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Μπορείς να τα βάλεις με απαιτητικές υποθέσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια που σου έφερναν στασιμότητα. Μια νέα ενασχόληση είναι πολύ πιθανό να μπει από σήμερα στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου εκπέμπεις μια αισιοδοξία και κινείσαι παρορμητικά, χωρίς απαραίτητα να είναι κακό αυτό. Τουλάχιστον με το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση, μια τέτοια στάση ξυπνάει τα πάθη, ενώ αν είσαι μόνος, γίνεσαι η ψυχή της παρέας και τραβάς τα φώτα επάνω σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες για να δεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Δύσκολες καταστάσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά, γιατί φαίνεται πως τίποτα δεν σε σταματάει. Στα οικονομικά, κινήσου με αργό και σταθερό ρυθμό για να μπορέσεις να κάνεις ορθολογική διαχείριση των χρημάτων σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη στον Τοξότη βγαίνει στην επιφάνεια η αισιοδοξία και το κέφι σου που σε βοηθούν να προσπαθήσεις παραπάνω και να επιτύχεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα δίσταζες να προσπαθήσεις. Είσαι επικοινωνιακός και με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, άρα και την επιρροή σου στους γύρω σου. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να ξεβολευτείς από τον καναπέ σου και να κάνεις κάτι πιο περιπετειώδες που θα σε κάνει να ασκηθείς.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό και μπορείς να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Έχεις καλή διάθεση, βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα από άλλοτε και αυτό κάνει την ατμόσφαιρα πιο ισορροπημένη. Οι καβγάδες αποτρέπονται και αφήνουν χώρο για εκδηλώσεις αγάπης και συναισθήματος.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, η ημέρα θα εξελιχθεί αρκετά καλά και στο χέρι σου είναι να αξιοποιήσεις την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με υποθέσεις που θέλουν υπομονή και όρεξη για δουλειά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί ο αυθορμητισμός είναι κακός σύμβουλος. Καλύτερα να κινηθείς εκ του ασφαλούς.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις φιλοσοφικές αναζητήσεις με τα πρόσωπα εκείνα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Η επέκταση των ιδεών έρχεται μέσα από την εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ψάξει πράγματα τα οποία όχι μόνο κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά προσφέρουν σημαντική βοήθεια για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Η αισιοδοξία που σε διακατέχει με τη Σελήνη στον Τοξότη δεν κρύβεται και μάλιστα καταφέρνεις να επηρεάσεις θετικά και τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι θέλεις να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια μπορείς να το κάνεις. Είναι στη δική σου διάθεση. Και φυσικά, αυτό μπορείς να το κάνεις με το ταίρι σου αν βρίσκεσαι σε σχέση, ή βγαίνοντας από το σπίτι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλά με τους συνεργάτες σου, καθώς η αισιοδοξία και η διάθεση για να πας παρακάτω λειτουργούν υποστηρικτικά στην προσπάθειά σου αυτή. Στα οικονομικά, διατήρησε την ισορροπία μέσω της εγκράτειας.

Read More

And More