Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα φέρνει αλλαγές στα σχέδιά σου. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξωτερικεύει συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις αναστάτωση και εσωτερική σύγκρουση. Όσα κρύβει το υποσυνείδητο βρίσκουν τον τρόπο να βγουν στην επιφάνεια, για αυτό καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, να διατηρήσεις την λογική σου και να μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε μπερδέψουν. Όσο καλύτερα ελέγξεις τον εαυτό σου, τόσο πιο ήπια θα περάσει και αυτή η ημέρα. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί τείνει να γίνεται ιδιαίτερα καταπιεστική προς τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα λεγόμενά σου, γιατί υπάρχουν τοξικά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Νιώθεις ανασφάλειες και ενοχές που με κάποιο τρόπο τις περνάς στο ταίρι σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται πολύς φόρτος εργασίας και αρκετή κούραση. Καλό είναι να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν χωρίς καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου σιγά σιγά βελτιώνονται, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές σε κάποιους τομείς που θα φέρουν επιπρόσθετα έσοδα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα που ξεκινάει δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη και για αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Το πλανητικό σκηνικό σκάβει βαθιά στον πυρήνα σου και ξεθάβει ό,τι κρύβεται εκεί. Για τον λόγο αυτό δεν είναι απίθανο να νιώσεις ενοχές και ανασφάλεια. Ξυπνούν πόθοι για καταστάσεις ανεκπλήρωτες και για αυτό έχεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές. Καλό είναι να παραμείνεις λογικός για να μην κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις. Επίσης, θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε θέματα υγείας και να μην παραμελείς την φροντίδα τους.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Η οξυδέρκειά σου όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Προσπάθησε να διοχετεύσεις το πείσμα σου προς τη σωστή κατεύθυνση, έτσι ώστε να βρεις τις λύσεις, είτε μόνος, είτε σε συνεργασία με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια απαιτητική ημέρα που θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη χάρη στη δική σου άσχημη ψυχολογία. Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης που σε κάνουν επιθετικό. Χαλάρωσε και διαχειρίσου το συναίσθημά σου για να τελειώσει η ημέρα αρμονικά. Στα οικονομικά, δείξε προσοχή στις συναλλαγές σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σαν «καζάνι που βράζει» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ψυχολογία σου τη σημερινή ημέρα. Είσαι παρορμητικός, ευθύς και δυσκολεύεσαι να ελέγξεις το συναίσθημά σου. Παράλληλα, σου γεννάται ανασφάλεια και ενοχή που προέρχεται από τα βάθη της ύπαρξής σου. Η εσωτερική σύγκρουση φαίνεται πως είναι αναπόφευκτη, για αυτό κράτα τις συμβουλές αυτές και διατήρησε τον έλεγχο επάνω στον ίδιο σου τον εαυτό. Οι εντάσεις που προκύπτουν προέρχονται κυρίως από την αναστατωμένη ψυχολογία και τον φόβο.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η στάση του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης. Ασχολείσαι με πολλά και μεταφέρεις την πίεση στη σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις και εσύ κάτι για αυτό, γιατί η υπομονή δεν είναι ανεξάντλητη!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, αλλά εσύ βγάζεις μια ανασφάλεια που γίνεται αισθητή από συναδέλφους και συνεργάτες. Εάν κινηθείς με ρεαλισμό θα δεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Στον οικονομικό τομέα, μπαίνεις σε μια διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με ένταση και δυναμισμό συνεχίζεται και αυτή η ημέρα. Η ανάγκη σου για επιτυχία και επίτευξη των στόχων γίνεται χείμαρρος που σε παρασύρει και δεν σταματάει αν δεν καταφέρεις να την ικανοποιήσεις. Καλό είναι, λοιπόν, να πάρεις μια ανάσα και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ήρεμα και καθαρά. Δες που βρίσκεσαι και που θέλεις να πας, καθορίζοντας εσύ τις επιλογές σου. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να ελέγξεις και τις ανασφάλειες που υπάρχουν μέσα σου, έτσι ώστε να φτάσεις ανενόχλητος στον στόχο σου.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να καλλιεργήσεις την υπομονή και την ανεκτικότητά σου. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τα εξωτερικά ερεθίσματα, αλλά με την δική σου ευερέθιστη κατάσταση. Προσπάθησε να μιλήσεις ευθέως με τον σύντροφό σου και να μην αφήνεις την ανασφάλεια να σε καθοδηγεί.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και να επιτύχεις όλα αυτά που θέλεις μόνο αν καταφέρεις να επιβληθείς στην εσωτερική σύγκρουση που μαίνεται μέσα σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην δείξεις βιασύνη και επιπολαιότητα.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, με δυναμισμό συνεχίζεται ο Νοέμβρης. Η ημέρα είναι καλή, λοιπόν, για να κινηθείς προς τους στόχους σου με πάθος. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις και φόβους που δυσκολεύουν την πορεία σου. Όσο καλύτερα διαχειριστείς την εσωτερική αυτή αναστάτωση, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις με την υλοποίηση των σχεδίων σου. Η συντροφιά και η παρέα των κοντινών σου ανθρώπων μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Η ένταση πηγάζει από τον δικό σου εσωτερικό πυρήνα και τις αντικρουόμενες σκέψεις σου. Χαλάρωσε και μην γίνεσαι πιεστικός.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, πρέπει να συγκρατήσεις την έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθεις, γιατί σε οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε σπατάλες την τελευταία περίοδο και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πάρε το χρόνο σου για να ανασυγκροτηθείς.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου σχέδια, αρκεί να καταφέρεις να αφήσεις τους φόβους στην άκρη. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις που είναι πιθανό να σε εμποδίσουν να σκεφτείς καθαρά. Μόλις καταφέρεις να ξεπεράσεις το εμπόδιο αυτό, θα δεις ότι έχεις την μαχητικότητα και το θάρρος να φέρεις εις πέρας και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις. Δείξε υπομονή και αυτή την ημέρα προκειμένου να σκύψεις με αφοσίωση και προσοχή πάνω από το κάθε ζήτημα.

Αισθηματικές
Τα συναισθήματά σου δεν είναι ξεκάθαρα σήμερα και για αυτό δεν είσαι σε θέση να τα μεταφέρεις και στον σύντροφό σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Ειδάλλως, πρέπει να είσαι έτοιμος για καβγάδες και διαπληκτισμούς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά με ρεαλισμό και πειθαρχία θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται, γιατί δεν είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με υπομονή. Στα οικονομικά, κλείσε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος προτού πας παρακάτω.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό δεν αλλάζει και πολύ σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, αν βέβαια, συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση. Βγαίνουν στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που είχες κρυμμένα ή που μέχρι τώρα δεν είχες συνειδητοποιήσει. Με τον τρόπο αυτό, ο ίδιος σου ο εαυτός σε καλεί να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις στην ζωή σου προκειμένου να ξεμπλοκάρεις κάποιες καταστάσεις που σε δυσκολεύουν. Πέρα από αυτό συνεχίζεις να έχεις δυναμισμό και πυγμή για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις κάτι σήμερα για να διώξεις τυχόν αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι η πηγή του κακού βρίσκεται μέσα σου και όχι στην στάση του συντρόφου σου. Διατήρησε τον έλεγχο, έτσι ώστε να μην παρεκτραπούν τα πράγματα.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι τόσο πολύ, γιατί έχεις κάνει σημαντικές κινήσεις που επιτρέπουν την δρομολόγηση των υποθέσεών σου με ένα επιτυχημένο τρόπο. Οικονομικά, φαίνεται πως δεν θα αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Φρόντισε τουλάχιστον να τα περιορίσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, άλλη μια μέρα που θα πρέπει να κινηθείς με υπομονή και αυτοέλεγχο. Ναι μεν συνεχίζεις να έχεις θάρρος και επιμονή, αλλά σήμερα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου φέρνεις ανησυχία και ανασφάλεια. Κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, για αυτό προετοίμασε τον εαυτό σου, έτσι ώστε να μην επιτρέψεις να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος, αλλά σε καμιά περίπτωση μην γίνεσαι επιθετικός και εριστικός.

Αισθηματικές
Η ημέρα δεν είναι και τόσο καλή για τα αισθηματικά σου. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί ανασφάλειες και ενοχές που αν δεν τις διαχειριστείς με ωριμότητα θα οδηγηθείς σε συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, προτίμησε να βγεις και να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο, αλλά για άλλη μια φορά νιώθεις τόσο ανασφαλής που χάνεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε αυτό το διάστημα να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και δεν θα μπορέσεις να κρατήσει τις ισορροπίες.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, και αυτή η ημέρα κρύβει πάθος και δυναμισμό. Σε οδηγεί στην επίτευξη των σχεδίων σου, αρκεί να παίξεις με υπομονή και καθαρό μυαλό τα χαρτιά σου. Πρόσεξε μόνο την αρνητική επιρροή που δίνει η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα και σκέψεις που ήταν θαμμένα βαθιά μέσα σου. Τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Οι αλλαγές δεν μπορούν να έρθουν αν δεν διώξεις ό,τι περισσεύει.

Αισθηματικές
Η συμβουλή που αφορά στα αισθηματικά σου είναι να μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος όσον αφορά στη σχέση σου. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να φορτίζεις την ατμόσφαιρα και να δημιουργείς ιδανικές συνθήκες για ένταση και τσακωμούς. Φρόντισε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον εαυτό σου πρώτα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά υπάρχει μια καλή πορεία που κανονικά θα έπρεπε να σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμος. Όμως, αγχώνεσαι πολύ με αποτέλεσμα να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Χαλάρωσε και σκέψου λογικά. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στα οικονομικά, αν δεν θέλεις να «χάσεις την μπάλα»!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που μπορείς να κινηθείς με πάθος για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιδιώκεις την αυτοδυναμία σου, είσαι αρκετά παρατηρητικός και οξυδερκείς, επομένως μπορείς να αντιμετωπίσεις απαιτητικές καταστάσεις και δύσκολες υποθέσεις. Σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα τα χαρακτηριστικά αυτά. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα. Μια εσωτερική σύγκρουση φαίνεται πως σε κάνει να χάνεις για λίγο την ισορροπία.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς με αποτέλεσμα να νιώθει μπερδεμένος. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει με υπομονή και ειλικρίνεια, χωρίς να του φορτώνεις τις δικές σου ευθύνες. Επίσης, απόφυγε την εριστική τάση που δεν θα σε οδηγήσει σε ευχάριστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις αυτοπεποίθηση. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Συγκράτησε τις εσωτερικές σου συγκρούσεις. Στον οικονομικό τομέα, κινήσου έξυπνα και αποφασιστικά για να δεις τα έσοδα να αυξάνονται.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Πλούτωνα ρίχνει τα φώτα στην εσωτερική σου διάθεση. Οι αλλαγές που βρίσκουν τρόπο για να εκφραστούν θα είναι καθοριστικές και αμετάκλητες. Η εσωτερική αναστάτωση σε βοηθάει για να αποκαταστήσεις την αλήθεια και την τάξη μέσα σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες που δημιουργούν ως τροχοπέδη στην εξελικτική σου πορεία. Αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν αρκεί να μην τους κλείσεις την πόρτα με τον τρόπο σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να εξελίσσονται πολύ θετικά σήμερα. Μπορείς, ωστόσο, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη, αρκεί να δείξεις θετική διάθεση και να αφήσεις στην άκρη τις παράλογες σκέψεις που δημιουργούν χάος στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Αν θέλεις να αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου και να τελειώνεις με καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδιά σου μείνε ψύχραιμος και εμπιστεύσου τις ικανότητές σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς έξυπνα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα αναμένεται δύσκολη και απαιτεί την προσοχή σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και μην γίνεσαι παρορμητικός. Εκμεταλλεύσου την ορμητική σου διάθεση σε όποια υπόθεση απαιτεί αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Ειδάλλως, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Διαχειρίσου με σοφία τις εσωτερικές συγκρούσεις που σου δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι ώστε να αποκομίσεις γνώση και όχι να λειτουργήσει ανασταλτικά στην πορεία σου.

Αισθηματικές
Μόνο ρομαντική και τρυφερή δεν θα χαρακτήριζε κανείς την ημέρα. Αντίθετα, αναμένεται να είναι λίγο δύσκολη και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της δικής σου κακής ψυχολογίας και έλλειψης ισορροπίας. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και πάρε το χρόνο σου για να διαφυλάξεις τη σχέση σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αρκεί να τις αφήσεις να εξελιχθούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά πρώτα βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Read More

And More