Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 26/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω δίνοντάς σου ψυχική αντοχή και αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Η ημέρα αναμένεται σημαντική τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις επαφές που θα δώσουν νέα ώθηση στα σχέδιά σου και θα βελτιώσουν την εικόνα σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές, γιατί θα έχεις την τάση να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία και αυτό θα σε εκθέσει.

Αισθηματικές
Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα οι συνομιλίες σου γίνονται πιο συναισθηματικές και έχεις περισσότερη ευαισθησία στον τρόπο που εκφράζεσαι ως προς τον σύντροφό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω. Μην παρασυρθείς και δεν μπορέσεις να δεις τις ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και με λίγη προσοχή θα δεις μεγαλύτερη βελτίωση.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται πολύ θετική για εσένα, επιφυλάσσοντας στιγμές χαράς, αισιοδοξίας και αυξημένης φιλοδοξίας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις πολλά και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Όμως, πρόσεξε μην δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας. Όπως και να έχει, θα μπορέσεις να κάνεις καλή εντύπωση στους ανωτέρους σου ή να κάνεις συζητήσεις ακόμη και για μια ενδεχόμενη αύξηση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Ο τομέας των αισθηματικών συνεχίζει να μην βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς κύριο μέλημά σου είναι τα επαγγελματικά και η κοινωνική σου εικόνα. Προσπαθείς να αναπτυχθείς στους τομείς αυτούς, έτσι ώστε να βελτιώσεις και τις συνθήκες. Χαλάρωσε και μην μεταφέρεις ένταση στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις εξελίξεις. Μπορείς να επιτύχεις μια αύξηση ή μια προαγωγή. Ακόμη είναι μια καλή ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις σε μια νέα συνεργασία. Στα οικονομικά, μπορείς να κερδίσεις σταθερότητα αρκεί να κινηθείς σωστά.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και αυτή η θέση σου φέρνει σημαντικές επιτυχίες σε πρακτικά ζητήματα. Εκφράζεις έντονη φιλοδοξία, αλλά διατηρείς και υπεύθυνη στάση. Είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για να πετύχεις τους στόχους σου. Παράλληλα, είναι μια ιδανική ημέρα για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή γενικότερα να κάνεις πράγματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική ανάπτυξη. Οργάνωσε ένα ταξίδι, ασχολήσου με τη μελέτη ενός θέματος που θεωρείς σημαντικό, γενικότερα κάνει κάτι που θα ξεδιψάσει την δίψα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σήμερα, γιατί υπάρχουν αρκετά πράγματα με τα οποία ασχολείσαι στους άλλους τομείς και είναι πολύ πιθανό να μεταφέρεις εκνευρισμό στον σύντροφό σου. Καλύτερα να του μιλήσεις ευθέως και χωρίς περιστροφές για ό,τι σε απασχολεί.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσεις την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που δημιουργούνται από ανταγωνιστές. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να τις εκμεταλλευτείς γρήγορα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα για να αναπτυχθείς και να κάνεις βήματα προόδου για την καριέρα σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις επενδύσεις που θα σου αποφέρουν κέρδος. Μπορείς ακόμη να διεκδικήσεις μια προαγωγή ή την επαγγελματική εξέλιξη γενικότερα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το μέτρο είναι απαραίτητο για να μην χάσεις τις ισορροπίες. Δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθείς σε υπερβολές.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επωμίζεται το βάρος ή τις συνέπειες από τις εξελίξεις στα υπόλοιπα θέματα. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις συναισθηματικές σου στιγμές, έτσι ώστε να καταφέρεις να αποβάλεις και λίγη από την πίεση που νιώθεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια καλή πορεία, αλλά καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές προτού σκεφτείς καλά τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν τάξη και οργάνωση. Βάλε ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα προσφέρει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις τα βήματά σου με σκοπό την εξέλιξη και την πρόοδο, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και επαγγελματικό. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, συνεχίζει να τρέφει το αίσθημα της φιλοδοξίας και να σου δίνει αυτοσυγκράτηση που σε βοηθούν να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο, σε βαθμό που δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα ως έχουν. Μείνε προσγειωμένος και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό.

Αισθηματικές
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στιγμές σήμερα που θα νιώσεις φόβο και την αυτοπεποίθησή σου να μειώνεται. Προσπάθησε να το διαχειριστείς χωρίς άγχος, έτσι ώστε να μην ξεσπάς στον σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες για να βρεις τη γαλήνη που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ καλά και με το πνεύμα συνεργασίας που χαρακτηρίζει τη δουλειά σου θα πετύχεις πολλά από τα σχέδια που έχεις κατά νου. Δώσε το χρόνο που χρειάζεται για να ασχοληθείς με νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερη διαχείριση, πράγμα που μπορείς να καταφέρεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό ασκεί ιδιαίτερα καλές επιρροές στο ζώδιό σου. Σου χαρίζει τις προϋποθέσεις για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σου. Ωστόσο, φρόντισε να διατηρήσεις τη ρεαλιστική σου ματιά, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου ή να υποτιμήσεις τις καταστάσεις. Και στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις επενδύσεις με σκοπό να σου αποφέρουν σύντομα σημαντικά κέρδη. Προτού προχωρήσεις σε κάθε σου κίνηση σκέψου καλά και δες τα πράγματα ως έχουν.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας στέκεται λίγο πιο πίσω σήμερα, αφού φαίνεται πως σε απασχολεί πολύ περισσότερο η επαγγελματική σου εξέλιξη. Όπως και να έχει, καλό είναι να βρεις χρόνο και για τον σύντροφό σου, έτσι ώστε να μην νιώσει και αυτός παραγκωνισμένος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά και η ημέρα θα φέρει σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου ή τη θέση σου στη δουλειά. Τα οικονομικά, βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενώ μπορείς να πάρεις κάποια ρίσκα, χωρίς υπερβολές.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία υπάρχει αρκετή τύχη και αισιοδοξία. Οι φιλοδοξίες σου είναι αρκετές και η πεποίθησή σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι κάνεις πολλές. Επίσης, θα νιώσεις μια ακαταμάχητη ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς και να σημειώσεις πρόοδο, είτε αυτή αφορά στα επαγγελματικά, είτε σε εσένα τον ίδιο. Παράλληλα, γίνεσαι πιο ειλικρινής και δίκαιος με αποτέλεσμα να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου. Και στα οικονομικά σου, όμως, θα υπάρξει βελτίωση, αρκεί να μην γίνεσαι υπερβολικός.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να εκφραστείς πιο συναισθηματικά από ό,τι συνήθως και να σε χαρακτηρίζει η ευαισθησία. Μην εκπλήσσεσαι καθώς η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δίνει τέτοιες επιρροές που καταφέρνουν να σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα μπορέσεις να δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν καρπούς. Επομένως, μην εκπλαγείς αν μια νέα συμφέρουσα συνεργασία συμφωνηθεί ή αν σου γίνει πρόταση για προαγωγή ή σου δοθεί μια αύξηση. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και μπορείς να ελπίζεις σε πιο καλές ημέρες.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ανήκεις και εσύ στα ζώδια εκείνα που επηρεάζονται λίγο περισσότερο από τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία. Νιώθεις έντονη αισιοδοξία, χαρά και βλέπεις τη ζωή σαν μια διαρκή ευκαιρία για εξέλιξη και επιτυχίες. Στα επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για αύξηση ή προαγωγή. Εξάλλου, έχεις εργαστεί σκληρά μέχρι τώρα και οι κόποι σου νιώθεις ότι πρέπει να ανταμειφθούν. Διατήρησε μια προσγειωμένη στάση απέναντι στην παρόρμησή σου αυτή για να μην εκτεθείς στα μάτια τρίτων.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας δέχεται την επίδρασή του με έμμεσο τρόπο από το πλανητικό σκηνικό. Το ενδιαφέρον σου είναι μετατοπισμένο στην επαγγελματική και προσωπική σου ανάπτυξη και αυτό μπορεί να σε κάνει πιο αδιάφορο ως προς τον σύντροφό σου. Διατήρησε την αρμονία για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αυτή θα είναι μία μέρα που θα σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση με τις εξελίξεις που θα προκύψουν. Καλό,όμως, είναι αποφύγεις τις υπερβολές στις συνεργασίες σου. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή και να πάρεις τα ρίσκα σου μεν, αλλά με καλή σκέψη δε.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερω και η επιρροή που δέχεσαι σε βοηθάει στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η σταθερότητα, η φιλοδοξία και η υπευθυνότητα σε χαρακτηρίζουν με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να επιτυγχάνεις σε όποιο πρακτικό ζήτημα αναλαμβάνεις να χειριστείς. Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν αφήνεις περιθώρια σε άσχημες σκέψεις να διεισδύσουν στο μυαλό σου και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Διατήρησε μια ισορροπία στην αισιοδοξία σου, γιατί αν ξεπεράσεις το μέτρο κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε λάθος συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις λίγο και να βρεις ποιοτικό χρόνο για να τον αφιερώσεις στο ταίρι σου. Έχει ανάγκη να βρίσκεται μαζί σου, ενώ και εσύ δεν γίνεται να δείχνεις αδιαφορία για το δεσμό σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν τις καλύτερες προοπτικές για σήμερα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου ή να ασκήσεις τις επιρροές σου στα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στον τομέα αυτό. Τα οικονομικά σου έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, για αυτό φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να κάνει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά εκείνα που επηρεάζουν την ψυχική σου διάθεση. Έχεις την ανάγκη να επεκταθείς, να εξελιχθείς, να πας παρακάτω σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Μια προαγωγή για παράδειγμα, θα μπορέσει να σου δώσει μια καλύτερη θέση, περισσότερα χρήματα, αλλά και καλύτερη κοινωνική αποδοχή. Προσπάθησε να την διεκδικήσεις σήμερα κάνοντας επαφές με τους ανωτέρους σου. Ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής των κόπων σου.

Αισθηματικές
Καλά θα κάνεις να μην αφήσεις τις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις να μονοπωλήσουν τον χρόνο σου. Εξάλλου, μπορεί το κλίμα να μην είναι τόσο συναισθηματικό όσο θα ήθελες, αλλά και πάλι μπορείς να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσεις με ειλικρίνεια τους προβληματισμούς σου, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, καθώς επίσης και να ανοίξεις το δρόμο για νέες επιτυχίες. Μη διστάσεις να πάρεις ρίσκα, αφού πρώτα, όμως, έχεις κάνει τη μελέτη σου και βλέπεις ότι αξίζουν. Τα οικονομικά βελτιώνονται με πολύ καλές προοπτικές.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό και σου δίνει την ώθηση για να βελτιώσεις τις επαγγελματικές συνθήκες, αλλά και το κοινωνικό σου προφίλ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από κάποιον ή κάτι που δημιουργεί εμπόδια στην εξέλιξή σου, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Πλούτωνα. Απόφυγε τις υπερβολές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και ειδικά στην αισιοδοξία που σε διακατέχει.

Αισθηματικές
Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο; Καλές οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να βρεις χρόνο να περάσεις καλά, να πλησιάσεις το ταίρι σου και να διώξεις την πίεση της ημέρας. Αν είσαι μόνος, μπορείς να αφιερώσεις τη βραδιά σε αγαπημένους φίλους που θα σε ακούσουν και θα σε στηρίξουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να νιώθεις ανασφάλεια και άγχος. Έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τα συμφέροντά σου με τον καλύτερο τρόπο. Ό,τι και αν προκύψει θα μπορέσεις να το διευθετήσεις με δυναμισμό. Στα οικονομικά, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να δεις βελτίωση. Μην παρασυρθείς και σύντομα θα την δεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, δέχεσαι θετικές επιρροές σε διάφορους τομείς. Είσαι αρκετά αισιόδοξος, χαρούμενος και φιλόδοξος. Επιδιώκεις την ανάπτυξη με κάθε τρόπο, αφού η στασιμότητα δεν έχει θέση στη ζωή σου. Έχεις εμπιστοσύνη στα πράγματα και είσαι διατεθειμένος να πάρεις τα ρίσκα σου και στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Ό,τι και αν κάνεις θα πρέπει να προσέξεις να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, όμως!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, μπορείς να βρεις το στήριγμα που χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να συνεχίσεις να προσπαθείς για την εξέλιξή σου. Πρόσεξε με τον τρόπο που κινείσαι, γιατί η υπερβολή σε παρασύρει και αυτό επηρεάζει και την ψυχολογία του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου συνέχισε να είσαι οργανωτικός και να τακτοποιείς τις εκκρεμότητες, καθώς οι ευκαιρίες να προχωρήσουν κάποια στάσιμα ζητήματα είναι πολλές. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις τάξη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς από την υπερβολική σου αισιοδοξία.

Read More

And More