Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δίνοντας πολύ θετικές προοπτικές για τη συνέχεια. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε κάνει να ρίχνεις λίγο τους ρυθμούς σου, συνεχίζοντας- κατά κάποιον τρόπο- την χαλάρωση και την ηρεμία της χθεσινής Κυριακής. Υπάρχει φαντασία και δημιουργικότητα που προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να εκφραστεί. Αφέσου στην ανάγκη σου αυτή και μην νιώθεις φόβο ή ντροπή για αυτό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αναμένεται μια όμορφη ημέρα γεμάτη συναίσθημα, γενναιοδωρία και ζωντάνια. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια στη σχέση, μιας και η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Αν αναζητάς την συντροφικότητα, να ξέρεις ότι η ημέρα αυτή σου χαρίζει τύχη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πας πολύ καλά. Μέσα από τις συνεργασίες έχεις καταφέρει σημαντικά πράγματα και με τη βοήθεια των συνεργατών καταφέρνεις να πραγματοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά απαιτούν σοβαρή αντιμετώπιση και υπευθυνότητα. Διαχειρίσου άμεσα τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή και για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ομαλά.Το σύμπαν σου χαρίζει δύναμη, αλλά και τη δυνατότητα να δώσεις «σάρκα και οστά» στα όνειρά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα γίνουν από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μπορείς τουλάχιστον να θέσεις τη βάση. Προσπάθησε να βρεις τον ιδανικό τρόπο για εσένα για να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Αν ο ίδιος δεν έχεις τέτοιες τάσεις, ίσως είναι καλή στιγμή για να δεις μια ενδιαφέρουσα παράσταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία σου χαρίζει αγάπη και γενναιοδωρία. Δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα και αυτό δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα ανάμεσα στο ταίρι σου και εσένα. Υπάρχει κατανόηση και ενδιαφέρον, γεγονός που σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά πλήρης. Αν πάλι αναζητάς τη συντροφικότητα, σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις διάφορα ζητήματα να χειριστείς, ενώ επιδιώκεις να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου το συντομότερο δυνατό. Οι αλλαγές που θα προκύψουν χρειάζονται έξυπνη αντιμετώπιση, έτσι ώστε να οδηγηθείς αργά και σταθερά εκεί που στοχεύεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, γιατί οι υποχρεώσεις είναι αρκετές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, οι απαιτήσεις που υπάρχουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα σε έχουν κουράσει, απαιτώντας από εσένα αρκετή ενέργεια. Για αυτό σήμερα, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, μπορείς να έχεις μια πιο χαλαρή ημέρα που θα σου δώσει το χρόνο να ξεκουραστείς, έστω και περιορισμένα. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό. Αν το καταφέρεις, θα κατακτήσεις συναισθηματική ισορροπία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διαχειριστείς τις δυσκολίες και να τις ξεπεράσεις. Για αυτό φρόντισε να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα και να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από βάρη και τις σκοτούρες. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις ένα νέο ταίρι, η ηρεμία που εκπέμπεις λειτουργεί γοητευτικά στο άλλο φύλο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δέχεσαι θετική επιρροή από το πλανητικό σκηνικό και σε βοηθάει να δεχθείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις βήματα προόδου. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να «τρέχουν», για αυτό προσπάθησε να βρεις λύσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στους Ιχθείς, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με χαλαρούς ρυθμούς και δειλά βήματα. Υπάρχει ακόμη η διάθεση της Κυριακής, που ήταν λίγο ονειροπόλα. Προτιμάς να ζεις μέσα στο όνειρό σου παρά να ασχοληθείς άμεσα με ζητήματα που σχετίζονται με την ωμή πραγματικότητα. Χρειάζεσαι το χρόνο σου για να προσαρμοστείς. Ωστόσο, αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με τον ίδιο σου τον εαυτό, να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να ενισχύσεις την πνευματικότητά σου.

Αισθηματικές
Η πραγματικότητα δεν φαίνεται να έχει θέση ούτε στην αισθηματική σου ζωή. Αρνείσαι κατηγορηματικά να την εντάξεις στη ζωή σου, έστω και προσωρινά. Προτιμάς να περάσεις χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου, γεμάτες ευαισθησία και όνειρο. Το συναίσθημα είναι έντονο και πλούσιο, μπροστά στο οποίο η λογική εξαφανίζεται!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πρέπει να προσέξεις σήμερα, γιατί θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις και ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να κάνεις το σωστό και το πρέπον. Στα οικονομικά, αναμένονται έξοδα απρόσμενα, αλλά θα βρεις τρόπο να τα τακτοποιήσεις. Απόφυγε τις σπατάλες και τους παραλογισμούς.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στους Ιχθείς σε κάνει να νιώθεις πράγματα που είναι κόντρα στη φύση σου. Σε κάνει πιο ήρεμο, μειώνοντας την ενεργητικότητά σου. Η Σελήνη αυτή δεν έχει ανάγκη από δραστηριότητα και διαδοχικές πράξεις. Η Σελήνη αυτή σε θέλει σε μια άλλη διάσταση. Προσπαθεί να σε φέρει σε επαφή με τον εαυτό σου εκείνο που του αρέσει να ζει σε ονειρικές καταστάσεις και στερείται της ωμής λογικής. Αφέσου για λίγο σε αυτή την αίσθηση και θα ανακαλύψεις νέα συναισθήματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα καθώς το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Οι διαφορές που σας χωρίζουν και έρχονται από το παρελθόν πρέπει να παραμείνουν σε αυτό και να σας αφήσουν να ζήσετε το συναίσθημα που είναι ζεστό και τρυφερό.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου αναμένεται μια ημέρα αρκετά θετική, όχι τόσο εξαιτίας των καταστάσεων, όσο της δικής σου διάθεσης. Είσαι θετικός απέναντι στα εμπόδια και αυτό σε βοηθάει να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά έξοδα δεν σταματούν, για αυτό συνεχίζεις την προσπάθεια να τα διαχειριστείς και να τα εξισορροπήσεις. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να χάνεις για λίγο τον έλεγχο και να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Το «καλοκουρδισμένο ρολόι» ήρθε η ώρα να ξαποστάσει. Αφέσου για λίγο σε μια άλλη πραγματικότητα, εκεί που τα όνειρά σου έχουν σημαντικό ρόλο και μάλιστα πρωταγωνιστικό. Σπάσε τα όριά σου, διώξε για λίγο την λογική και άφησε την δημιουργική σου πλευρά να εκφραστεί. Είναι ωραίο συναίσθημα να διώχνεις από πάνω σου την ψυχρή λογική που και που. Πρέπει να αφήσεις κάποια βαθύτερα ένστικτα να εκφραστούν. Έτσι θα μετριάσεις και το άγχος που σε κυνηγάει.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στους Ιχθείς σε φέρνει πιο κοντά στο συναίσθημα και έτσι μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και να το κατανοήσεις μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου που αγαπά βαθιά. Είναι καλή στιγμή για να αντιληφθείς το συναίσθημα και να του επιτρέψεις να κάνει την παρουσία του αισθητή. Αυτό σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα γίνεται πιο θερμή και αγαπησιάρικη!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα τα πας πολύ καλά όπου μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα. Θα χρειαστεί όμως να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σου απορροφούν ενέργεια. Στα οικονομικά συνεχίζεις να προβληματίζεσαι. Παρά τη διάθεση που έχεις να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σήμερα, δεν θα καταφέρεις να μην ασχοληθείς ορθολογιστικά με το θέμα των χρημάτων και των χρεών.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στους Ιχθείς και η θέση αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για να έρθεις πιο κοντά με τη φαντασία και το όνειρο. Η λογική πρέπει αναγκαστικά να μείνει πιο πίσω. Έτσι, καταφέρνεις να μετριάσεις και το άγχος σου. Κάνε τις κοινωνικές σου επαφές, συναναστρέψου με κόσμο και προώθησε τα σχέδιά σου. Παράλληλα, φρόντισε να ασχοληθείς και με τα βαθύτερα θέλω σου. Όσο καλύτερα γνωρίσεις τον εαυτό σου τόσο πιο ευτυχισμένος θα είσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αυτή θα είναι αρκετά απολαυστική. Υπάρχει πλούσιο συναίσθημα και ισορροπία. Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου καθώς έχεις καλή διάθεση και μπορείς να επικοινωνήσεις με αποτελεσματικότητα.

Επαγγελματικές
Η πορεία των εργασιακών θεμάτων δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα και να τολμήσεις κινήσεις που μέχρι τώρα απέφευγες. Στα οικονομικά πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια για να δεις τη βελτίωση που επιδιώκεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία χαρίζοντάς σου ένα θετικό και αισιόδοξο ξεκίνημα για αυτή την εβδομάδα. Νιώθεις πιο «ανοιχτός» και δοτικός στους γύρω σου, θέλεις να βοηθήσεις με χαρά αυτούς που σου το ζητούν, είτε πρακτικά είτε ψυχολογικά. Είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις προσωπικό χρόνο προκειμένου να αφιερώσεις σε αγαπημένα πρόσωπα. Απόλαυσε τη σημερινή ημέρα που η συναισθηματική σου ισορροπία σου δίνει κέφι και χαρά.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, δίνοντάς σου τρυφερότητα και αγάπη. Μπορείς να φέρεις κοντά σου τον σύντροφό σου για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας ταλαιπωρούν. Με τόσο γλυκό κλίμα είναι βέβαιο ότι τα σύννεφα θα φύγουν μακριά. Αν είσαι μόνος προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα δεις ότι μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί του.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να στραφείς στις συνεργασίες σου προκειμένου να επηρεάσεις τώρα τα πράγματα με τις ιδέες σου. Υπάρχει μια θετική αντίδραση προς το άτομό σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά, χρειάζεται μια τάξη και μια οργάνωση που θα σε βοηθήσει να πατήσεις στα πόδια σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στους Ιχθείς και σε τρίγωνο με τον Δία συνθέτει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα τη σημερινή ημέρα. Υπάρχει ηρεμία και χαλάρωση, ενώ φαίνεται πως οι γήινες σκοτούρες δεν έχουν τη δύναμη να σε προσγειώσουν. Συνεχίζεις από εχθές να βρίσκεσαι σε μια άλλη διάθεση, να βιώνεις τα όνειρά σου με έναν μεταφυσικό τρόπο και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Άλλωστε είναι σημαντικό να μπορείς να δραπετεύεις που και που στην σφαίρα του ονείρου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται μια ήρεμη και γαλήνια ημέρα. Δεν έχεις διάθεση για διαπληκτισμούς και εντάσεις. Προτιμάς να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου, να κουρνιάσετε παρέα στον καναπέ μετά τη δουλειά και να δείξει ο ένας στον άλλον ενδιαφέρον και αγάπη. Απόλαυσε τις απλές στιγμές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η σημερινή ημέρα δεν είναι καλή για αποφάσεις. Είσαι λίγο ονειροπόλος και δεν συντονίζεσαι εύκολα με την πραγματικότητα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι επιλογές σου να μην είναι και πολύ πρακτικές. Οπότε, προς το παρόν απόφυγε τις συμφωνίες. Στα οικονομικά, φαίνεται πως έχεις μια τάση να προσφέρεις και να ξοδεύεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, με τη Σελήνη στους Ιχθείς σήμερα η φαντασία σου διευρύνεται. Μέσα από εκεί θα βρεις εναλλακτικές και λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις στα δύσκολα. Γενικά η ημέρα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα εμπόδια, καθώς το γενικότερο πλανητικό σκηνικό δημιουργεί νωχελικές διαθέσεις. Φρόντισε όσο ακόμη έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να μην σπαταλάς δυνάμεις. Επίσης, είναι καλή ημέρα για να στραφείς προς τα καλλιτεχνικά, πηγαίνοντας ένα θέατρο ή ένα σινεμά που θα σε κάνει να δραπετεύσεις για λίγο από την καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται μια ημέρα γαλήνης και συντροφικής συνύπαρξης. Υπάρχει αγάπη στην ατμόσφαιρα και αυτό θα φροντίζεις να το κάνεις ακόμη πιο εμφανές σε κάθε σου κίνηση. Στην περίπτωση που είσαι μόνος, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια διακριτική προσέγγιση ή να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως θα κυλήσουν ομαλά. Δεν υπάρχει η διάθεση να ανέβουν οι τόνοι ή να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Οπότε ασχολήσου με τις τρέχουσες υποχρεώσεις οργανώνοντας τις υποθέσεις σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ρομαντισμό σου και ξοδεύεις χωρίς όρια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, και η σημερινή ημέρα αναμένεται θετική και αισιόδοξη. Υπάρχει η τάση να ονειροπολείς και να σκέφτεσαι έξω από την πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν τα όρια του «εδώ» και του «τώρα». Νιώθεις μια ακατανίκητη ανάγκη να στραφείς στον εσωτερικό σου κόσμο, εκεί που όλα είναι εφικτά και που τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα. Παράλληλα, νιώθεις τρυφερότητα και ενδιαφέρον για τα προβλήματα των γύρω, δείχνοντας καλή διάθεση να τους στηρίξεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στους Ιχθείς δίνει τη θετική της επιρροή στην αισθηματική σου ζωή. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη συναίσθημα και φαντασία. Μπορείς να παρασύρεις το άλλο σου μισό στον δικό σου κόσμο που τα πράγματα είναι πιο απλά, πιο όμορφα και χωρίς προβληματισμούς. Αφιέρωσε τη βραδιά στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε αξέχαστα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και ήρεμα. Αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με πραότητα και αυτό σου κάνει καλό. Δεν παρεκτρέπεσαι και παίρνεις πιο ξεκάθαρες αποφάσεις. Βέβαια, ό,τι αφορά σε πιο περίπλοκες καταστάσεις καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί φαίνεται ότι ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες εντυπώσεις. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην παρασύρεσαι.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι η εβδομάδα ξεκινάει γαλήνια και χαλαρά. Δεν έχεις τη διάθεση να εκνευριστείς ή να «χαλαστείς». Επιδιώκεις να κυλούν τα πράγματα ομαλά χωρίς εντάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία και γενναιοδωρία προς τους γύρω σου. Φίλοι ή αγαπημένα πρόσωπα θα σου ζητήσουν τη στήριξή σου και εσύ θα είσαι διατεθειμένος να τους σταθείς και να τους βοηθήσεις σε κάθε επίπεδο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα θα κυλήσουν εξαιρετικά. Υπάρχει ένα καλό συναισθηματικό υπόβαθρο που φέρνει εσένα και τον σύντροφό σου κοντά. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη σου και μπορείς να το κάνεις με έξυπνους και γλυκούς τρόπους απόψε, είτε κάνοντας τις κατάλληλες προετοιμασίες, είτε λειτουργώντας αυθόρμητα.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες σήμερα. Όποια εμπόδια και αν προκύψουν έχεις θετική στάση και αντιμετώπιση, πράγμα που φέρνει θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι πιο ρεαλιστής. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε κάνει ρομαντικό και ίσως αυτό σε βγάλει λίγο εκτός προγράμματος.

Read More

And More