Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα θα έχει δυναμισμό και ανεξάντλητη ενέργεια. Νιώθεις τις δυνάμεις σου πολύ ισχυρές για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ό,τι χρειάζεται. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου άλλωστε, οπότε ο τρόπος που νιώθεις συντονίζεται με αυτό που πραγματικά είσαι. Ξέρεις πώς να παίζεις το παιχνίδι και να βγαίνεις κυρίαρχος. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην έκφραση. Φρόντισε να μην μιλάς πίσω από την πλάτη των άλλων, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου επηρεάζεσαι από την ευνοϊκή όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει συνεννόηση στη σχέση σου και αποδοχή. Ωστόσο, καλό είναι να διατηρήσεις υπό έλεγχο τον δυναμισμό σου και να μην κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ανταγωνισμό. Αν είσαι μόνος, καλό είναι να είσαι εγκρατής με μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που προκύπτουν και θα πρέπει να τα διαχειριστείς. Έχεις την ικανότητα να το κάνεις, αλλά πρέπει να ελέγξεις την συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου. Στα οικονομικά, ευνοούνται οι γρήγορες αποφάσεις με άμεσα αποτελέσματα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη που σε επηρεάζει άμεσα πραγματοποιεί τρίγωνο με τη Σελήνη, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθούν οι σχέσεις σου. Οπότε, είναι καλή στιγμή για να ισορροπήσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου ή να συνεργαστείς αρμονικά με συνεργάτες και συναδέλφους. Όμως, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί κάποια εμπόδια στην έκφραση και στον λόγο, για αυτό καλό είναι να σκεφτείς δυο φορές αυτό που θέλεις να πεις προτού μιλήσεις. Έτσι, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια ευχάριστη ημέρα, να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο. Όμως, καλό είναι να μην αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος που ενοχλούν, γιατί δεν είναι στιγμή να τα συζητήσετε εις βάθος χωρίς ένταση. Σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου η ημέρα κρύβει δυναμισμό και ένταση. Μέσα στη ροή των εργασιών θα βρεις το κουράγιο να λύσεις απαιτητικές υποθέσεις με ψυχρή λογική και αποφασιστικότητα. Στις συζητήσεις σου φρόντισε να διατηρείς ήπιους τόνους. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κινηθείς παρορμητικά. Σκέψου και έπειτα κάνε τα βήματά σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα φαίνεται πως θα σε δυσκολέψει σήμερα και δεν θα σου φέρει τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς τα θέλεις ή τα σχεδιάζεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί εμπόδια στις συζητήσεις σου και ίσως πολλά πράγματα να παρεξηγηθούν. Οπότε, κράτα τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα. Από την άλλη, φρόντισε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος στις διαπραγματεύσεις σου. Κατά τα άλλα, το σημερινό πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι θα είναι γεμάτο, θα μπορέσεις να το ολοκληρώσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια μέρα που μπορείς να δείξεις τα αισθήματά σου και να τα κατανοήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη εξομαλύνει τις ανθρώπινες σχέσεις. Ωστόσο, απόφυγε τα μισόλογα και τα ψέματα. Δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να ασχοληθείς με απαιτητικές αρμοδιότητες και να τα καταφέρεις μια χαρά. Έχεις πείσμα και πάθος με ό,τι καταπιάνεσαι και ξέρεις να το κάνεις καλά. Δείξε λίγη υπομονή και μην βιάζεσαι στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά, ίσως υπάρξουν εμπόδια που θα χρειαστείς ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά με τις απαιτήσεις του προγράμματός σου και των υποχρεώσεών σου. Έχεις ενθουσιασμό και ενεργητικότητα να αντιμετωπίσεις καθετί. Όμως, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή, βγάζουν στην επιφάνεια μιζέρια και πονηριά. Όποιο πρόβλημα και αν υπήρξε στο παρελθόν δεν έχει νόημα να το αναμοχλεύεις και να του επιτρέπεις να σου χαλάει τη διάθεση. Λύσ’ το τώρα οριστικά και με αποφασιστικότητα. Προσοχή στα κουτσομπολιά. Μην δίνεις σημασία.

Αισθηματικές
Η φούρια που νιώθεις μέσα σου για να κάνεις διάφορα εκφράζεται και στην αισθηματική σου ζωή. Τρέχεις σαν σίφουνας, μιλάς γρήγορα, σκέφτεσαι πολλά, αλλά με τον σύντροφό σου πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να φροντίσεις να περάσεις ήρεμες στιγμές. Συζήτησε μαζί του και μοιράσου τις ανησυχίες, αλλά να είσαι έτοιμος να δεχθείς την άποψή του. Μη σε πιάνει το πείσμα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και θα απαιτούν από εσένα ενέργεια και δυναμισμό. Δεν θα έχεις πρόβλημα να ανταπεξέλθεις, καθώς η Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ώθηση που απαιτείται για να σταθείς όρθιος απέναντι σε όλα αυτά. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ακούσεις λόγια που θα σε εξαπατήσουν.

Λέων
Φίλε Λέων, η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχεις στο μυαλό σου. Είτε αυτό αφορά προσωπικές υποθέσεις, είτε την εργασία, αξιοποίησε την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου για να το υλοποιήσεις. Νιώθεις σίγουρος για τις κινήσεις σου και η αυτοπεποίθηση αυτή θα είναι σημαντική βοήθεια για να μην διστάσεις απέναντι στις δυσκολίες. Το πάθος που κρύβεις μέσα σου θα είναι ακόμη μια κινητήρια δύναμη που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην δραστηριότητά σου.

Αισθηματικές
Με τη Σελήνη στον Κριό νιώθεις ότι μπορείς και θέλεις να ξεκινήσεις κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η ημέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις έναν κύκλο και να μπεις σε έναν νέο μαζί με τον σύντροφό σου. Νέα δεδομένα μπορεί να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν καινούριες καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, κανόνισε σήμερα το ραντεβού που θέλεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις το δυναμισμό που χρειάζεται για να το γοητεύσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς με εγχειρήματα που χρειάζονται πάθος και ενέργεια. Μην πεις όχι σε μια πρόκληση που θα σου προτείνουν οι ανώτεροί σου. Μέσα από αυτήν θα μπορέσεις να δεις την αύξηση ή την προαγωγή που ζητάς. Στα οικονομικά, μπορείς να ξεκινήσεις την υλοποίηση των νέων σχεδίων σου που θα φέρουν κι άλλα χρήματα στο πορτοφόλι σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα θα είναι έντονη, με εξελίξεις και πολλές υποχρεώσεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σου δίνει ενέργεια και δύναμη θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και στα επαγγελματικά, και στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στις δραστηριότητες που αφορούν εσένα προσωπικά. Όμως, η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή και αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν εμπόδια σε αυτά που θα πεις ή θα ακούσεις. Για αυτό, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τα αληθινά σου συναισθήματα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις την ένταση της ημέρας να μεταφερθείς στα λεγόμενά σου, κάνοντάς σε να ξεσπάς στον άνθρωπο που αγαπάς. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να είσαι ευχάριστος στις νέες γνωριμίες και να μην εκφράζεις κόμπλεξ και ανασφάλειες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου κανένα εμπόδιο δεν θα μπορέσει να ανακάμψει την πορεία σου. Έχεις ενέργεια, πάθος και καλή κρίση με ό,τι ασχολείσαι. Είσαι σαν χείμαρρος που δεν καταστρέφει στο πέρασμά του, αλλά με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις τακτοποιεί τα πάντα χωρίς καθυστέρηση και αμφιβολία. Στα οικονομικά ζητήματα, φρόντισε να βάλεις τάξη.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη στον Κριό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει καθοριστικά και δυναμικά. Μπορείς να σταθείς όπως εσύ θέλεις στις επαφές και στις συνεργασίες σου. Υπάρχει μια καλή ενέργεια ανάμεσα σε εσένα και τους γύρω σου. Είσαι ευχάριστος και αποδεκτός. Παράλληλα, με τον δυναμισμό που νιώθεις μπορείς να έρθεις κοντά με τα κατάλληλα πρόσωπα και να τα πείσεις για τις ιδέες σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις πολύτιμους συμμάχους.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί γλυκιά και ευχάριστη. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα που σε φέρνει κοντά με τον άνθρωπό σου. Μπορείς να μοιραστείς μαζί του ανησυχίες ή ιδέες που έχεις για τα κοινά σας βήματα. Αν είσαι μόνος, είσαι ευχάριστος με το άλλο φύλο και αυτό σε βοηθάει να τα πας εξαιρετικά στα ραντεβού σου. Αξιοποίησε την ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και σιγουριά για όλα αυτά που επιδιώκεις. Είναι καλή στιγμή να ωθήσεις καθοριστικά τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις το κύρος σου στην εργασία σου. Στα οικονομικά, κάνε τώρα αποφασιστικά βήματα για να βελτιώσεις τα πράγματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Κριό σου ενισχύει την ορμητικότητα και το πείσμα σου. Σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση και να κάνεις τώρα τα βήματα εκείνα για τα οποία μέχρι τώρα είχες αμφιβολία. Έχεις δυναμισμό και διάθεση να επιτύχεις, για αυτό αξιοποίησε στο έπακρο την επιρροή αυτή. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου που σήμερα προβάλλονται έντονα με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Αγωνίσου και πάψε να αμφιταλαντεύεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κινηθείς αποφασιστικά και αποτελεσματικά για να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δεν επιτρέπει μακροσκελείς συζητήσεις και υπεραναλύσεις. Για αυτό με ευθύτητα και γνωρίζοντας τί θέλεις, δώσε ώθηση στη σχέση να πάει παραπέρα. Αν είσαι μόνος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς περιστροφές και αμφιβολίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Ξέρεις τί θέλεις και τί πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις. Πολύτιμο όπλο σου θα είναι ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου. Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να κατακτήσεις του σημερινούς στόχους. Την ίδια αποφασιστικότητα χρειάζονται και τα οικονομικά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με τη Σελήνη στον Κριό ευνοούνται οι πρωτοποριακές ενέργειες που κρύβουν αποφασιστικότητα και πυγμή. Υπάρχει έντονα μια τάση μέσα σου που σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι νέο και το μυαλό φαίνεται πως ακολουθεί χωρίς να χάνει χρόνο. Δείξε υπομονή και ανιδιοτέλεια για να εκμεταλλευτείς, έτσι όπως πρέπει τις επιρροές της ημέρας. Με το περίσσευμα ενέργειας που θα έχεις φρόντισε να κάνεις κάτι που θα γυμνάσει και θα ωφελήσει και το σώμα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά πάρε τα ηνία στα χέρια σου σήμερα. Οργάνωσε τη βραδιά και αφιέρωσέ τη στον σύντροφό σου. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να την απολαύσετε παρέα. Αν είσαι μόνος, κανόνισε απόψε το πολυσυζητημένο ραντεβού. Ή κάνεις σήμερα το βήμα ή «το πουλάκι πέταξε»!

Επαγγελματικές
Η εργασία σου πάει πολύ καλά και είσαι σε θέση να λύσεις πολλά από τα απαιτητικά προβλήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Τα διάφορα ζητήματα μπαίνουν σε μια σειρά και είσαι έτοιμος να τα διευθετήσεις χωρίς χρονοτριβή. Στα οικονομικά, πάρε τώρα σημαντικές αποφάσεις που έχεις αυτοπεποίθηση και ατσαλένια θέληση.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο και όπως και να το κάνεις θα νιώσεις αρκετές στιγμές άβολα και πιεστικά. Αναμένονται καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και ίσως να μην οφείλονται αποκλειστικά σε εξωτερικούς παράγοντες. Μήπως εσύ χρονοτριβείς εσκεμμένα; Βρες τα με τον εαυτό σου προκειμένου να οδηγηθείς στις λύσεις που ζητάς. Άφησε την απαισιοδοξία και την μιζέρια, αν θέλεις να διευκολύνεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι διατεθειμένος να σε στηρίξει στις δυσκολίες σου. Όμως, ακόμη και εκείνος έχει όρια. Αν δεν διώξεις την τάση αυτολύπησης από πάνω σου δεν μπορεί να κάνει και θαύματα ο άλλος. Αν το συνειδητοποιήσεις έγκαιρα η ημέρα θα κυλήσει καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως θα προκύψουν δυσκολίες και εμπόδια που μάλλον έρχονται από το παρελθόν. Αξιοποίησε το δυναμισμό που σου δίνει η Σελήνη στον Κριό για να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή. Στα οικονομικά, ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις την αλήθεια και να διαχειριστείς τα χρέη σου με προτεραιότητα.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό σε επηρεάζει άμεσα τη σημερινή ημέρα ευνοώντας νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Βάλε τώρα μπροστά τα σχέδια που έχεις κατά νου. Βέβαια, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλυτικές συζητήσεις και χρονοτριβή. Κοίταξε ξεκάθαρα τα πράγματα, δες τί θέλεις να κάνεις και κινήσου με αποφασιστικότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά καλό είναι να μην προκαλέσεις τα πράγματα με τα λόγια που θα πεις. Δείξε εγκράτεια σε αυτό τον τομέα και μην βγάζεις τον σύντροφό σου «έξω από τα ρούχα του» με αυτά που ξεστομίζεις. Χαλάρωσε, απόλαυσε την συντροφιά του και θα δεις ότι η ημέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου χρειάζεται να δείξεις υπομονή και ανεκτικότητα. Έχεις τις ικανότητες να ανταπεξέλθεις καλά στις δυσκολίες που θα προκύψουν, αλλά δεν χρειάζεται να μοιραστείς και κάθε σκέψη σου με τους γύρω σου. Ίσως υπάρξει παρανόηση σε αυτά που θα πεις. Στα οικονομικά, κινήσου αποφασιστικά για να κλείσεις τις εκκρεμότητες.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Σε κάνει ακόμη πιο φιλικό και αρεστό στον περίγυρο. Για αυτό είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις κάποιες επαφές που θα ενισχύσουν το κύρος σου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις σήμερα τα σημαντικά ραντεβού που απαιτούν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε κάνει ανασφαλή και μάλιστα χωρίς να μπορείς να το κρύψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αρκέσου σε πιο απλά και ήρεμα πράγματα. Πέρνα καλά με το ταίρι σου, δείτε μαζί μια ταινία και αρκέσου στη συζήτηση θεμάτων που δεν αφορούν τη σχέση σου. Έτσι, και όμορφα θα περάσεις και εντάσεις δεν θα υπάρξουν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά για εσένα, αρκεί να περιορίσεις τις συζητήσεις σου με τους συναδέλφους σου. Ασχολήσου με τις απαιτητικές υποθέσεις και τακτοποίησέ τις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Στα οικονομικά, μην αφήνεις τα χρέη να διαιωνίζονται. Τακτοποίησέ τα τώρα.

Read More

And More