Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 4/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχέσεων. Υπάρχει μια ταραχή που δημιουργείται από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να δεις τα πράγματα από μια θετική σκοπιά και μια γενικότερη ηρεμία. Προτίμησε να περάσεις χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε ασήμαντα γεγονότα.

Αισθηματικές
Καλό είναι να αποφύγεις την επίλυση προβληματικών καταστάσεων σήμερα. Η σχέση σου είναι πολύ πιθανό να δεχθεί κλυδωνισμούς που θα πρέπει να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις. Η γενικότερη αναστάτωση δεν είναι δυνατόν να την αφήσει αμέτοχη, για αυτό χρειάζεται ψυχραιμία.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο και δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να δημιουργηθεί ιδιαίτερη ένταση. Η διάρκεια της ημέρας θέλει προσοχή και ηρεμία. Καλό είναι να μην δίνεις έκταση σε γεγονότα χωρίς σημαντικό λόγο. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με διλήμματα που θα προκύψουν. Χαλάρωσε, κινήσου αργά και σταθερά, λαμβάνοντας αποφάσεις μόνο μετά από ώριμη σκέψη. Ο πανικός και η βιασύνη δεν βοηθάει, πόσο μάλλον σε μια μέρα σαν τη σημερινή που αναμένεται μια σχετική αναστάτωση.

Αισθηματικές
Η κατάσταση της σχέσης σου δεν θα είναι και η καλύτερη σήμερα, γεγονός που δεν θα σου προκαλεί καθόλου ευχαρίστηση. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να την βελτιώσεις οργανώνοντας μια βραδιά που θα προσφέρει ικανοποίηση και εκτόνωση.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα , αλλά με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου θα μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και την ψυχραιμία σου σε εγρήγορση! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει μια γενικότερη αναστάτωση, δημιουργώντας μια περίεργη ψυχολογία. Η ατμόσφαιρα είναι εμφανώς φορτισμένη και αυτό συνεπάγεται διαφωνίες, εντάσεις και λογομαχίες. Διατήρησε τους τόνους χαμηλά, έτσι ώστε να περάσει η ημέρα με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές συνέπειες. Αύριο είναι μια νέα ημέρα…

Αισθηματικές
Η βραδιά δεν αναμένεται ιδανική για τη σχέση σου, αλλά μπορείς να κάνεις έξυπνες κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Φυσικά, θα πρέπει να αποφύγεις να σκάψεις το παρελθόν, έτσι ώστε να μην ανασύρεις γεγονότα που ενοχλούν. Αν είσαι μόνος, βγες να διασκεδάσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα πρέπει να σκεφτείς καλά. Η σύγχυση που υπάρχει ίσως σε εμποδίσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Πρέπει επίσης να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου εφιστά την προσοχή προκειμένου να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου. Η ένταση είναι αναμενόμενη, επομένως μια διαφωνία μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει κάτι μεγαλύτερο. Για αυτό καλό είναι να είσαι συγκρατημένος ως προς το συναίσθημά σου και να μην δίνεις μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει στα γεγονότα. Συνεχίζεις να κινείσαι χωρίς βιασύνη και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας θα δεχθεί την επιρροή της Πανσελήνου ταρακουνώντας τις ισορροπίες. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για να μην χάσεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση. Αν είσαι μόνος, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Φρόντισε να περάσεις χαλαρές στιγμές με φίλους προς το παρόν.

Επαγγελματικές
Σήμερα καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις αλλαγές και τις συζητήσεις γύρω από σημαντικές συνεργασίες και συμφωνίες. Το κλίμα είναι βεβαρημένο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται επίσης, ψυχραιμία και υπομονή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου και για αυτό είναι συνετό να λειτουργήσεις με περισσότερη προσοχή. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις συζητήσεις που ξέρεις ότι μπορεί να σε οδηγήσουν σε καβγάδες. Καλύτερα είναι να ασχοληθείς με καταστάσεις και ενασχολήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ήρεμος και χαλαρός. Εξάλλου, η ημέρα ενδείκνυται για εξόδους που θα σε κάνουν να εκτονώσεις την ένταση της εβδομάδας.

Αισθηματικές
Η ημέρα δεν είναι ιδανική για συζητήσεις, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν διαφωνίες που θα φέρουν ένταση. Υπάρχει μια τάση για την επικράτηση της κυριαρχίας στη σχέση που θα φέρει και εσένα και τον σύντροφό σου σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και προσπάθησε να κάνεις το κλίμα πιο ήρεμο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καλό είναι να μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί και να αποφύγεις τα σχέδια για τις επόμενες κινήσεις σου. Ασχολήσου με τις τρέχουσες εκκρεμότητες προς το παρόν. Τα οικονομικά σου με πολλές προσπάθειες που κάνεις, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί να αντιληφθείς την πραγματικότητα από μια άλλη οπτική. Θα πρέπει να εναρμονίσεις ο,τιδήποτε πρακτικό με το συναίσθημα και να συνειδητοποιήσεις ότι πέρα από την υλιστική πλευρά των πραγμάτων υπάρχει και η βαθύτερη ουσία. Παράλληλα, είναι μια καλή στιγμή για να προσφέρεις στον εαυτό σου ευχαρίστηση και ικανοποίηση στις αισθήσεις σου. Προσοχή με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, έτσι ώστε να μην χαλάσεις την ισορροπία. Θυμήσου ότι ανήκεις στα ζώδια που δέχεσαι την πιο έντονη επιρροή σήμερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου επηρεάζονται από τη σημερινή Πανσέληνο φέροντας ένταση και αναστάτωση στη σχέση σου. Καλό είναι να μείνεις συγκρατημένος και να προσπαθήσεις να εκτονώσεις την πίεση. Αν είσαι μόνος, δεν είναι καλή ημέρα για να ξεκινήσεις μια νέα περιπέτεια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σήμερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Μην κάνεις οικονομικές συζητήσεις καθώς το κλίμα δεν τις ευνοεί. Στα οικονομικά, μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια φορτισμένη ατμόσφαιρα που χρειάζεται προσοχή για να μην δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή στου στις σχέσεις σου και ειδικά σε κάποια που μπορεί να σχετίζεται με μια απώλεια ή μια προδοσία. Είσαι λίγο πιο πιεστικός ως προς τους γύρω σου και αυτό κάνει τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν να δυσανασχετούν. Προσπάθησε να δεις και πέρα από την δική σου οπτική, έτσι ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία και να μην αφήσει η ημέρα άσχημες συνέπειες.

Αισθηματικές
Σήμερα στην σχέση σου δε σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο σου γεγονός που θα απαιτήσει την υπομονή σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου πρόσεξε τις συναναστροφές σου, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο και η επιφάνεια κρύβει τις βαθύτερες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην εργασία σου αναμένονται μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε, επίσης, να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις γύρω από νομικά ζητήματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνειά σου μια ανασφάλεια που σε ωθεί στην εύρεση ενός συντρόφου που θα σου την εξασφαλίσει. Η ασφάλεια μπορεί να συνδέεται με συναισθηματικές ανάγκες, αλλά δεν αποκλείεται να συνδέεται και με την οικονομική κάλυψη. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις δέχονται την κριτική σου και σήμερα δεν είναι απίθανο να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για αυτές. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος και να διαχειριστείς με σοφία το συναίσθημά σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου έχεις ανάγκη να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφο σου για να βελτιώσεις το άσχημο κλίμα που υπάρχει. Καλό είναι να το κάνεις, αλλά να είσαι πολύ προσεκτικός με τα λόγια. Αν δεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις για σήμερα.

Επαγγελματικές
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με τα επαγγελματικά σου και να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Έχεις έχεις ήδη πάρα πολλές ευθύνες που πρέπει να φροντίσεις. Στα οικονομικά σου αναμένονται απρόσμενα έξοδα που σου χαλάνε τα σχέδια. Βάλε καλό προγραμματισμό και θα καταφέρεις να τα καλύψεις αποτελεσματικά.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Πανσέληνος στον Ταύρο δημιουργεί περισσότερο άγχος και πίεση στο πρόγραμμά σου. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να ανταπεξέλθεις πιο αποτελεσματικά. Ίσως νιώσεις την ενέργειά σου να σε εγκαταλείπει, αλλά θα είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να βρεις χρόνο να φορτίσεις τις μπαταρίες σου κάνοντας κάτι που θα σε χαροποιήσει. Γενικότερα, θα είναι καλό να απεμπλακείς σήμερα από ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις και να κάνεις κάτι που θα σε φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου φαίνεται πως χάνει την ισορροπία της σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου όλα όσα θέλεις ή όλα όσα έχεις σχεδιάσει για απόψε. Προσαρμόσου στις καταστάσεις και σε καμιά περίπτωση μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου έχει πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα σου αν θέλεις να τις φέρεις εις πέρας. Κράτα στο μυαλό σου ότι οι διάφορες μορφές συνεργασίας ίσως δεν είναι τόσο αποδοτικές σήμερα όσο θα ήθελες. Καλύτερα να τις αποφύγεις. Στα οικονομικά σου κινήσου με προτεραιότητες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το συναισθηματικό σου υπόβαθρο δέχεται αρκετή πίεση σήμερα γεγονός που φέρνει αναστάτωση και αναταραχή. Η Πανσέληνος στον Ταύρο ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στο ζώδιό σου, για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση και να μην επιτρέψεις στην παρόρμησή σου να σε παρασύρει σε καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν. Διαφύλαξε τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και κράτα τις ισορροπίες με τους γύρω σου για να κυλήσει η ημέρα ομαλά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα έχει να αντιμετωπίσει προκλήσεις που προέρχονται από το έντονο πλανητικό σκηνικό. Και πως είναι δυνατόν να μην γίνει αυτό με τη σημερινή Πανσέληνο στον Ταύρο! Δείξε ψυχραιμία και κατανόηση και τα δύσκολα θα περάσουν. Αύριο είναι μια νέα μέρα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα αντιμετωπίσουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα προσπαθούν να ισορροπήσουν. Συνέχισε την προσπάθεια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο στον Ταύρο καλά θα κάνεις να στραφείς προς τα πρόσωπα που αγαπάς για να βρεις την ασφάλεια και την θαλπωρή που θα σε κάνει να νιώσεις ήρεμος και γαλήνιος. Έχεις την τάση να απομακρύνεσαι από τα πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται, μια στάση που λειτουργεί σαν μηχανισμός άμυνας. Μην βάλεις πολλά στο πρόγραμμά σου και απόφυγε να γίνεσαι φορτικός με τα πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι.

Αισθηματικές
Αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ρίξεις τους τόνους θα μπορέσεις να περάσεις ικανοποιητικά με το ταίρι σου. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για κουβεντούλες και συζητήσεις που απαιτούν ηρεμία. Φρόντισε να βγεις και να βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο!

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις είναι καλές στην δουλειά σου, αλλά σήμερα θα προκύψουν κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, έτσι ώστε να μην εκτεθείς ή εμπλακείς σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει αρκετή προσπάθεια από την μεριά σου για να ισορροπήσουν λιγάκι.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος στον Ταύρο δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Διαφύλαξε τις σχέσεις σου και προσπάθησε να σταθείς με ψυχραιμία απέναντι στα διλήμματα που θα τεθούν. Διασκέδασε την ένταση και βρες πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και θα αναθερμάνουν τις ανθρώπινες σχέσεις σου. Εξάλλου είναι Σάββατο και μπορείς να οργανώσεις μια βραδιά που θα εκτονώσει την πίεση και το άγχος. Ασχολήσου με το σπίτι και την διακόσμηση ή ακόμη και με την γκαρνταρόμπα σου. Μήπως χρειάζεται αλλαγή; Η ανάγκη σου να ομορφύνεις ό,τι σε περιβάλλει θα είναι αισθητή.

Αισθηματικές
Σήμερα καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Δεν πρόκειται να καταφέρεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Απεναντίας, φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν περισσότερα και μάλιστα από παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, τα οποία πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία , έτσι ώστε να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Read More

And More