Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/12/2017

Ημέρα γεμάτη συναισθήματα η σημερινή, με υπερβολική αισιοδοξία για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα αλλάζεις στρατηγική γιατί έχεις αντιληφθεί ότι ο δρόμος που ακολούθησες μέχρι τώρα δεν έχει αποτέλεσμα. Μέσα στον αυθορμητισμό σου πιστεύεις ότι τώρα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε περισσότερα πράγματα, όμως πρόσεξε τα εμπόδια του παρελθόντος που θα εμφανιστούν και πάλι μπροστά σου. Αισθηματικά και οικονομικά ευνοούνται, ωστόσο απέφυγε τις ανούσιες εντάσεις και τις άσκοπες σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Εξερευνείς τα συναισθήματά σου και αυτό σου ανοίγει νέα μονοπάτια αυτογνωσίας σήμερα, όμως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ταξιδέψεις σε άγνωστα εδάφη. Ευτυχώς οι αντιστάσεις σου πέφτουν και έτσι έχεις τη δυνατότητα να βυθιστείς σε μυστήρια που μέχρι σήμερα ήταν εκτός ορίων για εσένα. Θυμήσου όμως ότι δεν θα φτάσεις πολύ μακριά αν επιμείνεις να πας μόνος σου. Άνοιξε την καρδιά σου και ασπάσου και τις ιδέες του συντρόφου σου, είναι καλό. Η ημέρα ευνοεί και τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό των συναδέλφων σου. Ίσως όμως είναι καλό να θέσεις τα δικά σου όρια έτσι ώστε να εργαστείς προς όφελος της ομάδας. Πρόσεξε λοιπόν και δώσε σημασία στις ιδέες που έχουν νόημα και πες όχι σε ότι σε κρατάει πίσω. Άλλαξε τακτική και στη σχέση σου και μίλα για ότι σε στεναχωρεί. Όσο για τα οικονομικά σου, στην άκρη του τούνελ πάντα υπάρχει φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπεραισιόδοξη η μέρα σήμερα για εσένα και η στάση σου θα εμπνεύσει και τους γύρω σου να εργαστούν προς την κατεύθυνση του ίδιου με εσένα στόχου. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσεις να συμβάλλεις τα μέγιστα για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος που ευνοεί την ομαδική εργασία παρά τις ατομικές φιλοδοξίες σου. Ρίξε τον εγωισμό σου και άσε και στους άλλους να συμβάλλουν σε ότι κάνεις. Ρίξε τον εγωισμό σου και στη σχέση σου και βρες τρόπο να λύσεις ότι σε προβληματίζει. Απέφυγε τα περιττά έξοδα για σήμερα.

ΛΕΩΝ
Η δημιουργικότητά σου για σήμερα είναι στα ύψη, ενθαρρύνοντάς σε να προβάλεις με υπερηφάνεια τα καλλιτεχνικά ή λογοτεχνικά ταλέντα σου. Ωστόσο, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προβλήματα αν προσπαθήσεις να πιεστείς πολύ περισσότερο και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Η ημέρα είναι ιδανική για ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Υπομονή και θα δεις και άσπρη μέρα και στα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι πολύ ήρεμος σήμερα και οι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν ότι συνεισφέρεις στην ομαδική εργασία. Παρόλα αυτά, εσύ συνέχεια να δουλεύεις έστω και στο παρασκήνιο χωρίς να διαχωρίσεις όμως τον εαυτό σου από τους συναδέλφους σου. Θυμήσου ότι η συνεργασία είναι πιο ισχυρή από τον ανταγωνισμό. Ευνοϊκή η μέρα για τα αισθηματικά σου, ωστόσο δώσε λίγη προσοχή στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η συζήτηση με τους φίλους σου θα είναι πολύ εποικοδομητική, αρκεί να εστιάσεις σε πρακτικά ζητήματα. Σήμερα θα αναζητήσεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου και να ζήσεις νέες περιπέτειες. Ξέρεις όμως ότι όλα αυτά δεν γίνονται solo. Με καλή παρέα, όλα είναι αλλιώς. Η αυτοεκτίμησή σου μεγαλώνει και έτσι η γοητεία σου αλλά και ο ερωτισμός σου αναβλύζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις ότι έχεις ικανότητες ηγέτη στην εργασίας σου. Μην περιμένεις όμως όλοι να εντυπωσιαστούν. Θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις την εύνοιά τους. Βάλε όρια σε όσα λες σήμερα, γιατί μοιάζει σαν να μην ξέρεις πότε να σταματήσεις. Δώσε έμφαση στα βασικά και θα δεις πολλά να αλλάζουν και στη σχέση σου. Κάνε τις σωστές κινήσεις για να αλλάξεις τα οικονομικά σου και να ξεφύγεις από τη δίνη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με συνεπή τρόπο σήμερα. Παραδόξως τη μία στιγμή αισθάνεσαι μία σύνδεση με τους φίλους σου και την άλλη νιώθεις μόνος. Όμως η αρνητική αυτοκριτική του τελευταίου διαστήματος, θα εξισορροπηθεί από την αισιοδοξία που επανέρχεται σταδιακά. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις με τον σύντροφό σου και δεν ευνοεί τις καινούργιες γνωριμίες. Κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα στον τομέα των οικονομικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσα δεν είπες χθες, σήμερα βγαίνουν σαν φλόγες από το στόμα σου. Η αυτοσυγκράτησή σου το τελευταίο διάστημα σε έκανε σιωπηλό και ευτυχώς τώρα βρίσκεις τη δύναμη να μιλήσεις και να αφήσεις και τους άλλους να καταλάβουν πώς αισθάνεσαι. Μίλησε με την ψυχή σου και στο ταίρι σου και αυτό θα σας κάνει σίγουρα καλό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, όμως πρόσεξε μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το βασικό σου ενδιαφέρον για σήμερα είναι οι φίλοι σου και οι συνεργάτες σου. Η ημέρα είναι γεμάτη εργασία και χαρά, όμως πρόσεξε γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσουν να πάρεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις στο μέλλον. Αισθηματικά και οικονομικά θα αρχίσουν να παίρνουν καλύτερη τροχιά. Με συζήτηση, σύνεση και καθαρά βήματα θα δεις φως στην άκρη του τούνελ.

ΙΧΘΕΙΣ
Δεν θέλεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου να σε διατάζει σήμερα. Όμως θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να κάνεις τη δουλειά σου, εκτός αν επιθυμείς να εμπλακείς σε καβγάδες. Κάποιες φορές πρέπει να κάνουμε στην άκρη τις προσωπικές μας επιθυμίες, προκειμένου να χτίσουμε τη μακροχρόνια επιτυχία μας. Ωστόσο το Σύμπαν σε αφήνει να οραματιστείς το μέλλον, ένα μέλλον που προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σου. Ζύγισε τα πράγματα και στη σχέση σου και με ήρεμη συζήτηση θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που μέχρι σήμερα άφηνες να υπάρχουν. Τα οικονομικά ευνοούνται. Θα βρεις τον τρόπο να τα βελτιώσεις.

Read More

And More