Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 9/11/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Λέοντα τη σημερινή ημέρα δέχεσαι θετικές επιρροές που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Η διάθεσή σου είναι ήρεμη και παιχνιδιάρικη. Το «παιδί» βγαίνει από μέσα σου και σε κάνει να συμπεριφέρεσαι πιο ανέμελα. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την υπευθυνότητά σου θυσιάζοντάς την στο βωμό της διασκέδασης. Βέβαια, μέσα στο ευρύτερο καλό κλίμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί η Σελήνη πραγματοποιεί παράλληλα δύσκολη όψη με τον Άρη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκνευρισμό και βιαιότητα. Κρίμα είναι να χαλάσεις την ατμόσφαιρα!

Αισθηματικές
Μια πολύ όμορφη μέρα η σημερινή και για την αισθηματική σου ζωή. Μπορείς να γευτείς την αγάπη στο πλευρό του συντρόφου σου, αρκεί να μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να χαλάσει το κλίμα. Διατήρησε τον έλεγχο του εκνευρισμού που κουβαλάς από όλη την ημέρα. Ιδανικά διώξε τον μακριά από τη σχέση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καλό είναι να μην κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είσαι σε θέση να συνεργαστείς χωρίς εσωτερικούς επηρεασμούς. Απόφυγε τις εντάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά θετικό και ζεστό. Υπάρχει γενναιοδωρία και μια τάση για ανέμελη διασκέδαση. Το μυαλό δύσκολα συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις και στην δουλειά. Καλό είναι να αναβάλλεις ο,τιδήποτε απαιτεί υπέρμετρη σοβαρότητα και ρεαλισμό. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια συνεχής αντίδραση και επαναστατικότητα στα πράγματα που δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και χαλάρωσε!

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου, να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις υποστεί αρκετή ψυχολογική πίεση. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός και να μην μπαίνεις μονίμως σε μια θέση άμυνας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ασχολήσου σήμερα με οτιδήποτε σου προσφέρει την χαρά της δημιουργίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη όπως τα θέλεις, για αυτό μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις και να ρίξεις τους τόνους. Δεν είναι μια από τις ημέρες που μπορείς να αφιερώσεις στις υποχρεώσεις σου, γιατί η διάθεσή σου κάθε άλλο παρά δυναμισμό κρύβει. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσεις καλά, να απολαύσεις την αγάπη και το συναίσθημα, χωρίς έγνοιες που θα σε προβληματίσουν. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και δοτική και αυτό προσφέρει έξτρα απόλαυση. Μοιράσου στιγμές και συναισθήματα και δεν θα χάσεις. Φρόντισε μόνο να μην επιτρέψεις σε λεπτομέρειες να σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές
«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», όπως λένε. Στη σχέση σου όμως, σήμερα κάτι τέτοιο δεν κάνει καλό. Απεναντίας, υψώνει τους τόνους και δημιουργεί ένταση. Φρόντισε να διατηρήσεις καλή διάθεση και να κάνεις το ταίρι σου να διασκεδάσει, χωρίς μικροπρέπειες και γκρίνιες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να ανταπεξέλθεις επιτυχώς σήμερα , παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα έχει ένα θετικό υπόβαθρο με ζεστασιά και κέφι. Έχεις την ανάγκη να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, την αγάπη, τα παιδιά υποκινούμενος από μια δημιουργική ανησυχία. Ωστόσο, δεν θα είναι δύσκολο τα πράγματα να ξεφύγουν. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Επίσης, υπάρχει μια τάση για ατυχήματα, ειδικά εντός του σπιτιού, για αυτό μείνε σε επαγρύπνηση. Παράλληλα, προσπάθησε να δεις πιο συγκαταβατικά τα πράγματα και να μην επαναστατείς με το παραμικρό.

Αισθηματικές
Στην σχέση σουσε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον σύντροφο σου και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις διασκεδαστικά στο πλευρό του. Αν είσαι ελεύθερος, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης. Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τα δεδομένα σου;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρόσεχε σε ότι αφορά θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς ξεκάθαρα. Μπαίνει διαρκώς σε μια θέση αντιπαράθεσης που ενοχλεί τους συνεργάτες. Τα οικονομικά σου απαιτούν από την μεριά σου ιδιαίτερη προσοχή.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου εκφράζεται μια ανάγκη για διασκέδαση, μακριά από σοβαροφάνεια και προβληματισμούς. Γίνεσαι και πάλι ένα παιδί που έχει ανάγκη να «παίξει» προκειμένου να δώσει τροφή στην ψυχή του. Μην εγκλωβίσεις την ανάγκη σου αυτή. Πειραματίσου με το ντύσιμό σου, επίλεξε να κάνεις πράγματα που βγάζουν μια τρέλα, διώχνοντας μακριά την ανησυχία του «τί θα πουν οι άλλοι;». Εξάλλου, η ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή θα είναι τόσο έκδηλη που ούτε θα προλάβεις να σκεφτείς το επόμενό σου βήμα. Θα το υλοποιείς με αυθορμητισμό και παιδιάστικη χαρά. Ωστόσο, φρόντισε να μην εκφράζεις μονίμως μια άρνηση, γιατί θα οδηγηθείς σε μοναχικές καταστάσεις.

Αισθηματικές
Μην φοβηθείς να εκφραστείς στον σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε το συναίσθημά σου, αλλά διατήρησε ένα καλό επίπεδο στην μεταξύ σας επικοινωνία. Δεν χρειάζονται οι ακρότητες, γιατί σήμερα υπάρχει μια τάση για εκνευρισμό και αντιπαράθεση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να επιτύχεις ό,τι θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που αντιδράς. Γίνεσαι επαναστατικός χωρίς αιτία. Στα οικονομικά σου συνέχισε τις προσπάθειες διατηρώντας την ψυχραιμία.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μοιάζεις με θάλασσα που είναι ζεστή και χαρούμενη, αλλά υπάρχουν στιγμές που ο αέρας αποφασίζει να σε ταράξει και να σε κάνει να σηκώσεις κύμα. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα, να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, να ευχαριστηθείς όσα έχεις και να αφήσεις το δράμα και την επαναστατικότητα στην άκρη. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη σε κάνουν πνεύμα αντιλογίας, πράγμα που ενέχει τον κίνδυνο να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες. Δεν αξίζει να χαλάσεις την ημέρα σου με μικροπρέπειες!

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να πάει πολύ καλά σήμερα. Βέβαια, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις μια χαλαρή διάθεση και να αποφύγεις τις κόντρες. Δεν έχει νόημα να εκφράζεις αντίθεση χωρίς λόγο. Οξύνεις τα πνεύματα, κουράζεις τον σύντροφό σου και χάνεις το δίκιο σου…

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις σήμερα θα είναι αρκετές για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην εμπλέκεσαι σε λογομαχίες και απόφυγε τις εντάσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να δεις βελτίωση αλλά κινήσου με υπομονή.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Λέων σου χαρίζει μοναδικά συναισθήματα και σου γεννά ανάγκες όμοιες με εκείνες που είχες παιδί. Βέβαια, τώρα θα τις εκφράσεις με μια πιο ενήλικη οπτική. Μη φοβηθείς να κάνεις κάτι τρελό, να παίξεις, να εκφράσεις την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου. Δώσε όσα έχεις μέσα σου σε εκείνους που πραγματικά αγαπάς, καθώς με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις βαθύτερη ικανοποίηση. Σήμερα ξέρεις πώς να προσφέρεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και από το να λαμβάνεις από τους άλλους. Ωστόσο, μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Διατήρησε τις ισορροπίες, γιατί οι καβγάδες καραδοκούν.

Αισθηματικές
Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τον σύντροφο σου και την σχέση σου με μια πιο θετική πλευρά. Υπάρχει μια χαλαρή διάθεση, μια παιδικότητα, μια ανεμελιά στο ευρύτερο κλίμα. Μετάφερέ τη σχέση σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δείξεις πνεύμα συνεργασίας και να μην μπαίνεις διαρκώς σε θέση άμυνας. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα προς το παρόν. Κινήσου με επιφυλακτικότητα και μην παρασύρεσαι.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη δημιουργούν σύννεφα στην ημέρα σου. Ενώ το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά καλό και ανέμελο, δεν θα σου είναι δύσκολο να βγάλεις μια αρνητική συμπεριφορά. Μπαίνεις σε μια διαρκή θέση άμυνας και αντίρρησης, γεγονός που δημιουργεί δυσανασχέτηση στους γύρω σου. Επειδή οι διαπληκτισμοί και οι ακρότητες δεν είναι μακριά, ρίξε τους τόνους και απόλαυσε τα δώρα που σου έχει δώσει η ζωή. Άφησε το παιδί που κρύβεις να εκφραστεί για να βρεις και εσύ την λύτρωση με τον τρόπο αυτό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Υπάρχει μια τάση από το πλανητικό σκηνικό για την ανάπτυξη εκνευρισμού. Βγάλε τον αισθησιασμό που σε χαρακτηρίζει στον σύντροφο σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετό όγκο υποχρεώσεων και πίεση που πιθανόν να ταράξει το νευρικό σου σύστημα. Χαλάρωσε και μην κινείσαι σπασμωδικά. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά, προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που δέχονται την ιδιαίτερη εύνοια από τη σημερινή θέση της Σελήνης. Βρίσκεται στον Λέων και αυτό σημαίνει ότι νιώθεις ήρεμα και δημιουργικά κατά βάση. Θέλεις να περάσεις καλά και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα επαγγελματικά. Προτιμάς να πειράξεις τους φίλους ή τους συνεργάτες, παρά να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που θέλουν προσοχή και σοβαρότητα. Βέβαια, φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί υπάρχει μια τάση σήμερα για εκνευρισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα αναμένεται χαλαρό και παιχνιδιάρικο. Αξιοποίησε αυτή τη βραδιά για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Άφησε τις σκοτούρες μακριά από τη σχέση. Φρόντισε μόνο να είσαι πιο διαλλακτικός.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος με ό,τι προκύψει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε πετάξουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ασχοληθείς με πράγματα που είναι διασκεδαστικά, δημιουργικά και χαλαρωτικά. Έτσι, θα περάσεις καλά χωρίς να δημιουργήσεις άσχημες συνέπειες στους γύρω σου, αλλά και σε εσένα. Προσπάθησε να δώσεις χαρά για να πάρεις χαρά. Τόσο απλά! Μην ψάχνεις κάτω από την επιφάνεια και μην εκφράζεις ένα πείσμα που κάνει τους γύρω σου να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι στο τέλος εσύ θα βγεις ο χαμένος.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν αφήσεις μακριά από αυτήν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις. Γίνε τρυφερός και εκφραστικός προς τον σύντροφο σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά πρέπει πάση θυσία να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έχεις μυαλό για δουλειές και υποχρεώσεις και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να αποσπάσεις την προσοχή σου από αυτές και όχι μόνο τη δική σου. Ακόμη και τους γύρω σου θα έχεις την τάση να τους αποπροσανατολίζεις, αλλά με καλό σκοπό. Θέλεις να περάσεις καλά, να εκτονώσεις την ένταση και να αποφύγεις καθετί που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Διατήρησε την κατανόησή σου και μην γίνεσαι πνεύμα αντιλογίας σε ό,τι σου λένε ή ακούς γύρω σου. Έτσι, θα αποφύγεις τους τσακωμούς και τα νεύρα που δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου απόφυγε τις συζητήσεις που θα φέρουν αναστάτωση και διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Βγάλε την αισθησιακή σου πλευρά και διασκέδασε αυτό το βράδυ όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα θα έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις, γεγονός που δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση. Φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που θα είναι αρκετές. Ψυχραιμία…

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, αν θέλεις να περάσεις καλά και να αποφύγεις τσακωμούς, γκρίνιες και διαξιφισμούς, φρόντισε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Όσο πιο πεισματάρης και αλαζόνας φαίνεσαι, τόσο πιο μόνος θα μένεις. Οπότε, ακολούθησε την σημερινή τάση, που προβλέπει πιο χαλαρές καταστάσεις και πιο ήρεμη διάθεση. Μπορείς να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να παίξεις ένα επιτραπέζιο ίσως, να κάνετε πράγματα που θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας βγάλουν από τα αυστηρά όρια του κόσμου των ενηλίκων. Αν ελπίζεις ότι θα διευθετήσεις σημαντικές υποχρεώσεις, μάλλον θα καταφέρεις να βρεις την όρεξη… Και αύριο μέρα είναι!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου προσφέρουν την ικανοποίηση που ζητάς απόψε. Άφησε τις υποχρεώσεις και τις ανησυχίες έξω από τον δεσμό σου και προτίμησε να απολαύσεις την αγάπη σου μαζί με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις αρκετά καλά. Φρόντισε να ακούσεις όσα έχουν να σου μεταφέρουν οι συνεργάτες σου και μην μπαίνεις σε αντιπαράθεση άσκοπα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν για αυτό ψάχνεις να βρεις τρόπους να τα βελτιώσεις. Είσαι σε καλό δρόμο.

Read More

And More