ΖΩΔΙΑ – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Οι “καλές” και οι “κακές” όψεις της 25ης Μαρτίου. Τι πρέπει να προσέξεις

Μεγάλη κινητικότητα στον ουρανό. Καλές και κακές όψεις μας επηρεάζουν και πρέπει να κινηθούμε αναλόγως. Τρίγωνα, τετράγωνα και ένας Κρόνος που ξεκινά να κινείται ανάδρομα. Τι πρέπει να προσέξεις; Ποιο είναι το καλό νέο της υπόθεσης; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Τρίγωνο Ερμή – Άρη
Σημαντικές όψεις σχηματίζονται στον ουράνιο θόλο την 25η Μαρτίου, οι οποίες έχουν μικρότερη ή μεγαλύτερη διάρκεια και μας επηρεάζουν σημαντικά. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη διαμορφώνεται 44 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και μας χορηγεί αισιοδοξία για να απολαύσουμε αυτήν τη μέρα της αργίας. Όσες αποφασίσουν να ταξιδέψουν, θα περάσουν ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείονται και νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η επιρροή αυτής της όψης διαρκεί ένα διήμερο και επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 26/1, 25/3, 26/5, 28/7, 28/9 και 27/11.

Ανάδρομος Κρόνος
Την ίδια μέρα ακριβώς στις 12.00 το μεσημέρι ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Δεδομένου ότι ο Κρόνος σχετίζεται περισσότερο με κοσμικά θέματα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο Δίας βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περισσότερα σύννεφα σε οικονομικά θέματα, καθώς επίσης και στα θέματα που σχετίζονται με το προσφυγικό (Κρόνος στον Τοξότη) αλλά και την υγιεινή (Δίας στην Παρθένο). Σε προσωπικό επίπεδο η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς).

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και τετράγωνο με Κρόνο
Λίγο αργότερα η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει αντίθεση με το Δία -ώρα 13.57- και τετράγωνο με τον Κρόνο -ώρα 18.48, μια όψη που συνιστά να κρατήσουμε ένα μέτρο σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού, τις παράλογες σπατάλες αλλά και τις έντονες διαφωνίες που μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή. Η όψη αυτή διαρκεί δυο-τρεις ημέρες και επηρεάζει επίσης τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/3, 6/6, 8/9 και 8/12.

ΚΡΙΟΣ
Η 25η Μαρτίου ξεκινά ευχάριστα με το τρίγωνο Ερμή – Άρη που σου επιτρέπει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να αφιερώσεις χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σου ή άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Την ίδια μέρα ωστόσο ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου και πρόκειται να σου δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια και τους στόχους σου. Αν και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκίνηματα, καλό θα είναι να τα αποφύγεις αυτό το διάστημα, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσεις πολλά εμπόδια. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελείς, να συνεχίσεις τυχόν σπουδές που έχουν διακοπεί ή να ολοκληρώσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Στις 25 του μήνα επίσης, η Αφροδίτη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με το Δία και τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να εντείνει την οικονομική ή και την συναισθηματική σου ανασφάλεια. Το επόμενο τριήμερο πρόσεξε επίσης τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και απόφυγε ερωτικές ιστορίες μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου είναι ιδανικό για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις και ερωτικές προκλήσεις που θα σε εξιτάρουν. Την ίδια μέρα ωστόσο, ξεκινάει και η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα κεφάλαια τρίτων, τη σεξουαλικότητά σου και την ψυχολογία σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Έτσι, αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να είσαι ιδαίτερα προσεκτική στις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Μια νέα ρύθμιση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα τώρα, ενώ αντίθετα θα πρέπει να αποφύγεις νέες δανειοληψίες ή επενδύσεις. Προβληματισμοί θα υπάρξουν και στην ερωτική ζωή σου όπου είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Το γεγονός ότι στις 25/3, η Αφροδίτη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο και τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σε παροτρύνει να αποκαταστήσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί ή να επανεξετάσεις ένα φλερτ που έχεις απορρίψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 25 Μαρτίου και σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς αυτήν τη μέρα της αργίας και να διασκεδάσεις με το σύντροφο και τους φίλους σου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου. Μέχρι και τις 13 Αυγούστου, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να βρεις λύσεις σε ζητήματα που προκαλούν συνεχείς προστριβές. Παρόλο που είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την επιθυμία να αποκοπείς από μακροχρόνιες σχέσεις, καλό θα είναι να μην πάρεις τέτοιου είδους αποφάσεις αυτό το διάστημα. Αν εκκρεμούν θέματα που σχετίζονται με κοινά περιουσιακά στοιχεία μπορούν τώρα να λυθούν, ειδικά αν αυτά βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο την ίδια μέρα, συνιστά να αποφύγεις αλλαγές στο οικογενειακό ή και επαγγελματικό περιβάλλον σου το τριήμερο που ακολουθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς μιας και την ίδια μέρα ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό πρόκειται να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα στη δουλειά σου, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει και την υγεία σου. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις αλλαγές που αντί να σε ωφελήσουν, θα σου προσθέσουν περισσότερο άγχος. Απόφυγε επίσης να αναλάβεις νέες αρμοδιότητες ή να ξεκινήσεις μια καινούρια δουλειά που θα σε εξαντλήσει χωρίς αξιόλογα κέρδη. Το διάστημα αυτό καλό είναι επίσης να προσέχεις και τα οικονομικά σου, καθώς αναμένονται αυξημένες υποχρεώσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο, συνιστά να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες το επόμενο τριήμερο, καθώς και ταξίδια που θα αποδειχθούν κουραστικά.

ΛΕΩΝ
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται την 25η Μαρτίου είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Αν έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα και θα ανανεωθείς. Την ίδια μέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου η οποία ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου και η οποία πρόκειται να δημιουργήσει μια “αναστάτωση” στη συναισθηματική σου ζωή. Το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα φιλικό προς εσένα ζώδιο, είναι πολύ πιθανό φέρει στο δρόμο σου αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε βάλουν σε δίλημμα, ακόμα και αν διατηρείς ήδη μια σχέση. Το να υποκύψεις σε διάφορες προκλήσεις είναι πολύ εύκολο αυτό το διάστημα, θα πρέπει ωστόσο να είσαι προετοιμασμένη και για τις συνέπειες. Η θετική εκδοχή του ανάδρομου Κρόνου είναι να σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις μια σχέση που δεν έχει βγει από την καρδιά σου και σε αυτήν την περίπτωση, το μέλλον θα είναι λαμπρό. Το ταυ-τετράγωνο Αφροδίτης – Δία – Κρόνου την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στα οικονομικά σου, τουλάχιστον για το επόμενο τριήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη στις 25 Μαρτίου αποτελεί μια θετική επιρροή που σε βοηθά να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Φρόντισε λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτή την όψη και να μην αφήσεις εκκρεμότητες αφού η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινά την ίδια μέρα και ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου, θα τις φέρει ξανά στην επιφάνεια. Αν σχεδιάζεις αυτό το διάστημα, να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια, ίσως συναντήσεις πολλά εμπόδια, τόσο ως προς την εξεύρεση του σπιτιού, όσο και ως προς άλλα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν συνεχείς αναβολές. Αν πάλι σκοπεύεις να μετακομίσεις, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι αυτή η μετακίνηση δεν θα σου βγάλει προβλήματα αργότερα. Τέλος, δεν αποκλείεται ένας χωρισμός να σε υποχρεώσει να προβείς σε αυτές τις αλλαγές. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το τριήμερο που ακολουθεί καθώς το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης – Δία – Κρόνου εντείνει περισσότερο τα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου είναι ιδανικό για ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα επιφέρουν μια νέα αρμονία στη σχέση σας. Η ίδια όψη μπορεί να φέρει μια καθοριστική γνωριμία στις singles του ζωδίου. Την ίδια μέρα ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που επηρεάζει τη συμπεριφορά σου, τον τρόπο σκέψης σου και τις σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα. Έτσι, μέχρι και τις 13 Αυγούστου, καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να έχουν δυσμενή κατάληξη, καθώς και υπογραφές ή συμφωνίες που μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και η σχέση σου με συγγενείς ή αδέλφια, οι οποίες μπορεί να κλονιστούν σοβαρά αυτήν την περίοδο. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις μπορεί επίσης να αποδειχθούν κουραστικά ή ανούσια. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει στις 25/3 η δική σου Αφροδίτη με τον Δία και τον Κρόνο, συνιστά να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να αποφύγεις έντονες δραστηριότητες που μπορεί να καταπονήσουν τον οργανισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Ερμή στις 25 Μαρτίου και σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις και να κάνεις κάποιες σπατάλες για την προσωπική σου ευχαρίστηση. Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις όμως είναι ότι τα οικονομικά σου θα μπουν στο στόχαστρο του Κρόνου από τις 25 Μαρτίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου. Η ανάδρομη πορεία του αυτό το διάστημα, μπορεί να σου επιφέρει σημαντικές απώλειες, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι στο χρήμα και να αναλογιστείς τι μπορείς να κάνεις για να αποκαταστήσεις τις “ζημιές”. Δεδομένου ότι αυτό το διάστημα θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να περικόψεις κάποιες σπατάλες ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και να αρχίσεις να εφαρμόζεις μια καλύτερη διαχείριση. Σε αυτήν την περίπτωση να είσαι σίγουρη ότι ο Κρόνος ακόμα και με την ανάδρομη πορεία του μπορεί να σε ανταμείψει. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο την ίδια μέρα, συνιστά να αποφύγεις κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου το επόμενο τριήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Ερμή στις 25 Μαρτίου, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα σε περίπτωση που είσαι single. Την ίδια μέρα ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την ταυτότητά σου, τις σχέσεις σου, τα θέλω σου αλλά και τα οικονομικά σου και να κάνεις όλες αυτές τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον. Παρά το γεγονός ότι οι προβληματισμοί σου μπορεί να είναι πολύ ώριμοι και συγκεκριμένοι, ακόμα και αν αποφασίσεις μια καινούρια πορεία, καλό θα είναι να μην την ξεκινήσεις πριν τις 13 Αυγούστου. Το ταυ τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο την ίδια μέρα, μπορεί να αναδείξει επαγγελματικά ή οικογενειακά προβλήματα μέσα στο επόμενο τριήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 25 Μαρτίου ο Ερμής διαμορφώνει τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη που σου επιτρέπει να απολαύσεις αυτήν την ημέρα με την οικογένειά σου, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Όλο αυτό το διάστημα θα είσαι έντονα φορτισμένη συναισθηματικά και κρίνεται απαραίτητο να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να καταπολεμήσεις ανασφάλειες και κατάλοιπα που φρενάρουν την πρόοδό σου. Η ενασχόληση με δραστηριότητες που λειτουργούν θεραπευτικά για σένα, θα σε αποφορτίσει από την ψυχολογική πίεση και θα σε βοηθήσει να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα όποια προβλήματά σου. Το ταυ τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο την ίδια μέρα, συνιστά να αποφύγεις συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που μπορούν να επιβαρύνουν τον ψυχισμό σου, κυρίως το επόμενο τριήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 25 Μαρτίου σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Άρη που σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να ανταλλάξεις απόψεις γύρω από τις επαγγελματικές σου ανησυχίες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν αλλαγές στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στους προσωπικούς σου στόχους. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις από κάποια φιλικά πρόσωπα ώστε να έχεις το χρόνο να κρίνεις αμερόληπτα γεγονότα ή καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή αντίθετα να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους που έχουν βγει από τη ζωή σου. Μια διαφοροποίηση μπορεί να σημειωθεί και στις φιλοδοξίες σου, σε αυτήν την περίπτωση όμως είναι προτιμότερο να αναβάλεις σημαντικά σχέδια για μετά τις 13 Αυγούστου. Με το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης – Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου, καλό είναι να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές το τριήμερο που ακολουθεί.

ΙΧΘΕΙΣ
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 25 Μαρτίου μπορεί να σου αποφέρει ένα οικονομικό όφελος από τη δουλειά σου. Την ίδια μέρα ωστόσο, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, στον τομέα της καριέρας σου η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου και η οποία θα σου δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία. Τα εμπόδια που θα συναντήσεις αυτό το διάστημα θα είναι αρκετά και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη την υπομονή και την αντοχή σου ώστε να μπορέσεις να παραμείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου και να μην εγκαταλείψεις το πεδίο μάχης. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις αυτό το διάστημα μπορεί να είναι δύσκολες, ωστόσο μπορούν να σου φέρουν τη δικαίωση μέσα από τις εντατικές προσπάθειες. Καλό θα είναι επίσης για να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις σου χωρίς να επιβαρύνεις την υγεία σου, να ακολουθήσεις μια υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, με το ταυ τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με το Δία και τον Κρόνο την ίδια μέρα, είναι απαραίτητο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή.

Read More

And More