Αέρινη μους ροδάκινου

20' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μια μους δροσερή και καλοκαιρινή με υπέροχη γεύση και λίγες θερμίδες. Διάλεξε ζουμερά και ώριμα ροδάκινα και ετοίμασέ τη στο λεπτό.

Συστατικά

  • 2 ώριμα ροδάκινα καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • Το χυμό από 1 πορτοκάλι
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
  • Γάλα (όσο αναγράφεται στη συσκευασία. Υπολόγισε να αφαιρέσεις την ποσότητα του χυμού)
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • ½ φακελάκι ζελέ ροδάκινο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Φτιάξε την κρέμα άνθος αραβοσίτου με το γάλα και το χυμό πορτοκάλι. Πρόσθεσε και τη ζάχαρη. Χτύπησέ τη καλά να αφρατέψει.
  • Λιώσε το ροδάκινο και πέρασέ το από σήτα. Πρόσθεσέ το στην κρέμα και ανακάτεψε καλά.
  • Φτιάξε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μοίρασέ το σε τέσσερα γυάλινα ποτήρια. Άφησε να πήξει.
  • Αφού πήξει το ζελέ, πρόσθεσε από πάνω την κρέμα ροδάκινο και βάλε πάλι στο ψυγείο.
  • Σέρβιρε.

Tip


Read More

And More