Ανοιξιάτικη σαλάτα με μοτσαρέλα

20' Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αν θέλεις η σαλάτα σου να είναι τραγανή και ελαφρώς πικάντική, τότε δοκίμασε κι αυτή τη συνταγή. Τραγανό iceberg, ραπανάκι και απαλή γεύση μοτσαρέλας σε ένα πιάτο, απλό, λιτό και γευστικό

Συστατικά

  • 1 ½ φλιτζάνια τρυφερά φύλλα iceberg
  • 5-6 μπαλάκια (μικρά) φρέσκια μοτσαρέλα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 μικρές ντομάτες κομμένα στα τέσσερα
  • 4 ραπανάκια σε ροδέλες
  • Xοντρό αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τo iceberg αφού το πλύνεις καλά σε πιατέλα.
  • Πρόσθεσε τη μοτσαρέλα και το ραπανάκι, μαζί με τη ντομάτα.
  • Πασπάλισε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  • Χτύπησε ελαφρά το λάδι με το ξύδι. Περίχυσε τη σαλάτα λίγο πριν τη σεβρίρεις και αλατοπιπέρωσε

Tip


Read More

And More