Αραβική με φέτα και λιαστή τομάτα

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Η θρεπτική πληρότητά της συνταγής ολοκληρώνεται με τις φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και με το ασβέστιο για δυνατά οστά και δόντια.

Μονάδες Orac 888

Συστατικά

  • 2 κ.γ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 4 μικρές αραβικές πίτες
  • 100γρ. τυρί φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • ½ φλ. λιαστές τομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτά μπαστουνάκια
  • 2κ.σ. φρέσκο μαϊντανό
  • ¼ φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια και κομμένες στα 4

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανοίγουμε τις αραβικές πιτούλες στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό τους με μαργαρίνη .
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τα μπαστουνάκια της λιαστής τομάτας, το μαϊντανό και τις ελιές.
  • Γεμίζουμε τα πιτάκια με το μίγμα αυτό και τα κλείνουμε προσεκτικά.
  • Ζεσταίνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου για να ροδίσουν ελαφρώς και σερβίρουμε αμέσως.

Tip


Read More

And More