Συνταγή για μεσογειακή πίτσα

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μία πίτσα με άρωμα Ιταλίας και γεύση Μεσογείου. Ιδανική για το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκινά!

Συστατικά

  • 2 κουτ. της σούπας σάλτσα πέστο
  • 2 ντοματίνια, κομμένα σε ροδέλες
  • 8 ελιές Καλαμών, κομμένες στα δύο
  • 1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
  • 1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
  • 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
  • Σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγο, με έναν ξύλινο πλάστη, ανοίγεις τη ζύμη σε όλη της την έκταση.
  • Απλώνεις τη σάλτσα πέστο, την τριμμένη φέτα, τις ροδέλες ντομάτας και τις ελιές. Ρίχνεις τα φύλλα βασιλικού.
  • Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 12 – 14 λεπτά.

Read More

And More