Αυγά γεμιστά με τόνο

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Τα αυγά έχουν την τιμητική τους και αυτό το ορεκτικό του Antonio Carluccio θα ικανοποιήσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά και δεν θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να το ετοιμάσεις!

Συστατικά

  • 6 βραστά, σφιχτά αυγά
  • 150 γραμμ. τόνο σε λάδι, στραγγισμένο
  • 12 κομματάκια κάπαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη.
  • Μαγιονέζα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε τα αυγά και κόψ’ τα στη μέση.
  • Αφαίρεσε προσεκτικά τους κρόκους και βάλ’ τους σε ένα μπολ.
  • Ψιλόκοψε την κάπαρη και τον τόνο και βάλ’ τα στο μπολ με τους κρόκους.
  • Βάλε αρκετή μαγιονέζα ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Αλατοπιπέρωσε.
  • Γέμισε τα ασπράδια με το μίγμα.
  • Μπορείς να πασπαλίσεις με άνιθο για να σερβίρεις.

Tip


Read More

And More