Κεφτεδάκια τηγανητά

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Είναι ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδάκια σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εμείς ζητήσαμε την… επαγγελματική ματιά του Σεφ του εστιατορίου Αίγλη Ζαππείου, Μάκη Κοντοκώστα.

Συστατικά

  • 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος
  • 100 γρ κιμάς χοιρινός
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 30 γρ μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 30 γρ δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 2 αυγά
  • 100 γρ ψίχα ψωμιού
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Aνακάτευσε όλα τα υλικά μαζί και άφησε το το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει
  • Στη συνέχεια πλάσε τα κεφτεδάκια και τηγάνισε σε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά

Tip

Μπορείς να συνοδεύεις το πιάτο με γιαούρτι αρωματισμένο με μυρωδικά εποχής.

Read More

And More