
Θέλεις οι ζύμες σου που χρειάζονται παγωμένο βούτυρο να είναι πιο  αφράτες και το βούτυρο να κατανέμεται ομοιόμορφα; Ιδού το πιο απλό  μυστικό: αντί να κόψεις το βούτυρο σε κομματάκια, έτσι όπως είναι σκληρό  από το ψυγείο τρίψε το βούτυρο στον τρίφτη και ενσωμάτωσέ το στο  αλεύρι! Έτσι θα κατανεμηθεί παντού και η ζύμη σου θα γίνει τέλεια!
Και κάτι έξτρα: για να διατηρήσεις το βούτυρό σου φρέσκο και έτοιμο για ζύμες διατήρησέ το στην κατάψυξη σε αεροστεγές τάπερ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
