Επιδόρπιο με καρπούζι και ροδάκινο

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Όταν δεν έχεις χρόνο αλλά θέλεις ένα αρχοντικό επιδόρπιο με φρούτα εποχής και υπέροχο άρωμα, αυτή η συνταγή θα σε σώσει! Είναι μια πιο πλούσια εκδοχή της φρουτοσαλάτας!

Συστατικά

  • 4 φλιτζ. καρπούζι σε κύβους
  • 2 ροδάκινα
  • χυμό 2 λεμονιών
  • 1/8 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
  • μισό κουταλάκι κανέλα
  • 2 φλιτζ. γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 1 κ.σούπας βούτυρο
  • 1 φλιτζ. ασπρισμένα αμύγδαλα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά λιώσε το βούτυρο και πρόσθεσε τα αμύγδαλα.
  • Ανάκατεψε μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
  • Βάλε τα αμύγδαλα σε λίγο αλουμινόχαρτο να κρυώσουν.
  • Κόψε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού.
  • Πρόσθεσε το καρπούζι και ανακάτεψε απαλά.
  • Σε άλλο μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι, την κανέλα και τη ζάχαρη.
  • Σέρβιρε τα φρούτα σε μπολάκια και ρίξε από πάνω λίγο γιαούρτι και αμύγδαλα.

Tip

Πασπάλισε με λίγη κανέλα για έξτρα άρωμα!

Read More

And More