Φετουτσίνι με μανιτάρια και παρμεζάνα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Πανεύκολα και λαχταριστά φετουτσίνι με τραγανό μπέικον, μανιτάρια και λιωμένη παρμεζάνα

Συστατικά

  • 230 gr φετουτσίνι
  • 3-4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • ½ φλ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες
  • 2 κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
  • ½ φλ. κρέμα γάλακτος
  • ⅓ φλ. + έξτρα φλοίδες παρμεζάνας
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράσε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σούρωσέ τα και άφησέ τα στην άκρη.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήσε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τσιγάρισε για περίπου δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο.
  • Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακάτεψε για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Ρίξε και τα φετουτσίνι στο τηγάνι με μπόλικο αλατοπίπερο και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με την έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More