«Φλογέρες» με σπαράγγια

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Σπαράγγια τυλιγμένα με προσούτο και φύλλο για πίτες

Συστατικά

  • 90 gr προσούτο
  • 30 σπαράγγια
  • 10 φύλλα για πίτα
  • ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200℃.
  • Τύλιξε κάθε σπαράγγι με μία φέτα προσούτο.
  • Τοποθέτησε τα φύλλα σε μια επιφάνεια κοπής και κόψε στα τρία.
  • Κάλυψε κάθε φύλλο με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και τύλιξε κάθε σπαράγγι με ένα κομμάτι από το φύλλο.
  • Τοποθέτησε τις «φλογέρες» σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και πέρασέ τες με επιπλέον ελαιόλαδο.
  • Ψήσε για δέκα λεπτά στο φούρνο, μέχρι να ροδίσει το φύλλο.

Tip


Read More

And More