Φλογέρες με ζαμπόν και La Vache Qui Rit® Light

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Τραγανό φύλλο που περικλείει την ξεχωριστή γεύση του αγαπημένου σου τρίγωνου τυριού. Εξαιρετική ιδέα για σνακ στο γραφείο ή γευστικό πρωινό! 

Θερμίδες 150/Η μία φλογέρα

Συστατικά

  • 4 φύλλα κρούστα κομμένα στα δύο
  • Τον κρόκο από ένα αυγό
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 12 τρίγωνα La Vache Qui Rit® Light
  • Μαύρο σουσάμι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200oC
  • Άνοιξε κάθε φύλλο στον πάγκο εργασίας. Βάλε όλα τα τυράκια La Vache Qui Rit® Light σε ένα μπολ και με ένα πιρούνι λιώσε να πάρεις ένα μείγμα. Άπλωσε το τυρί σε κάθε φύλλο καλά
  • Κόψε τις φέτες το ζαμπόν στα δύο και βάλε από ένα κομμάτι σε κάθε φύλλο
  • Πιάσε το φύλλο από την άκρη και ξεκίνα το τύλιγμα. Αφού περιστρέψεις μια φορά, κλείσε τις άκρες προς τα μέσα και συνέχισε το τύλιγμα κλείνοντας τα άκρα μέσα στη φλογέρα
  • Χτύπησε το αυγό σε ένα μπολάκι με λίγο νερό. άλειψε την μέσα άκρη του φύλλο και τύλιξε να κολλήσει. Στη συνέχεια άλειψε το υπόλοιπο αυγό πάνω από τη φλογέρα
  • Πασπάλισε με το μαύρο σουσάμι και βάλε τις φλογέρες σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα
  • Ψήσε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά, να πάρουν χρώμα οι φλογέρες. Άφησε να κρυώσουν ελαφρά και σέρβιρε

Tip


Read More

And More