Γαλλική μπαγκέτα με ζαμπόν

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Sandwich με μουστάρδα Dijon και δροσερές πίκλες

Συστατικά

  • 1 γαλλική μπαγκέτα (περίπου 66 cm)
  • 3 κ. σούπας βούτυρο
  • 3 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
  • 230 gr λεπτοκομμένο ζαμπόν
  • 230 gr λεπτοκομμένη γραβιέρα Νάξου
  • 10 λεπτοκομμένες πίκλες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε την μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος.
  • Άπλωσε στη μία πλευρά με το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και στην άλλη πλευρά άλειψε τη μουστάρδα.
  • Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας τοποθέτησε πρώτα τις φέτες ζαμπόν, από πάνω τις φέτες της γραβιέρας και τέλος τα λεπτοκομμένα αγγουράκια τουρσί.
  • Κάλυψε το sandwich με την επάνω φέτα της μπαγκέτας και πίεσέ το ελαφρώς.
  • Κόψε σε τέσσερα ίσια κομμάτια και σέρβιρε αμέσως.

Read More

And More