Γαλοπούλα με πέστο και ντομάτα

Γαλοπούλα με πέστο και ντομάτα | tlife.gr
Εύκολη
4 μερίδες
30 λεπτά

Ιδιαίτερος συνδυασμός γεύσεων και light αποτέλεσμα.

Θερμίδες: 205/ μερίδα

Συστατικά
  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα (συνολικά 453γρ.)
  • Μια πρέζα αλάτι
  • Μια πρέζα πιπέρι
  • 4κ. γλυκού πέστο βασιλικού
  • 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
  • 6κ. σούπας τυρί μοτσαρέλα
  • 2κ. γλυκού τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Τρόπος μαγειρέματος

Κόψε το στήθος κοτόπουλου στη μέση για να έχεις 4 φιλέτα.

  • Πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
  • Τοποθέτησε τα φιλέτα σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  • Πρόσθεσε πάνω από το κάθε φιλέτο 1κ. γλυκού πέστο.
  • Φύλλο ψησίματος με φύλλο ή περγαμηνή εάν επιθυμείτε για εύκολο καθαρισμό.
  • Βάλε το ταψί στο φούρνο και ψήσε για 15 λεπτά.
  • Βγάλε το ταψί από το φούρνο, ρίξε από πάνω τις φέτες ντομάτες, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Ψήσε για άλλα 3 έως 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ