Gazpacho με φρέσκο καρπούζι

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Την πιο διάσημη ίσως κρύα σούπα την ξέρεις καλά… Η γκασπάτσιο είναι τόσο δροσερή που μπορεί να αποτελεί το ορεκτικό σου για όλο το καλοκαίρι. Εμείς προσθέσαμε δροσερό καρπούζι για αν γίνει ακόμη πιο summer και στην προσφέρουμε στις πιο λίγες θερμίδες που μπορείς να φανταστείς!

83 Θερμίδες

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια καρπούζι
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1/2 φλιτζάνι αγγουράκι
  • 2 κ.σ. κούλιαντρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ανά μερίδα
  • 1 κ.σ. κόκκινο ξίδι ανά μερίδα
  • Κράτησε μερικά κυβάκια αγγούρι, ντομάτα και φύλλα κόλιαντρο για το γαρνίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανάμειξε τα 3 φλιτζάνια καρπούζι με τις ντομάτες και το αγγουράκι σε κυβάκια
  • Πρόσθεσε το κόλιαντρο και το ελαιόλαδο (περίπου 4 κ.σ. για αυτή την ποσότητα) με το ξίδι
  • Βάλε το μείγμα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και λιώσε καλά
  • Γύρισε σε ένα μπολ και αλατοπιπέρωσε ελαφρά για να δώσεις την επιθυμητή γεύση
  • Σέρβιρε με μερικά κομματάκια φρέσκα φρούτα και φυλλαράκια κόλιαντρου στη μέση του μπολ

Tip


Read More

And More