Γεμιστά μανιτάρια με παρμεζάνα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια ελαφριά συνταγή που μπορείς να απολαύσεις σαν ορεκτικό ή να συνοδεύσεις το κρέας σου.
Θερμίδες: 195/ μερίδα

Συστατικά

  • 1/4φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 680γρ. μανιτάρια
  • 1/2φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 2κ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 190°C.
  • Λάδωσε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψί.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τη μαργαρίνη και το σκόρδο.
  • Πρόσθεσε μέσα στο μπολ λίγο αλατοπίπερο.
  • Μοίρασε το μείγμα που μόλις έφτιαξες στα μανιτάρια.
  • Κάνε το ίδιο και με την παρμεζάνα.
  • Άπλωσε τα μανιτάρια στο ταψί και ψήσε για 12-15 λεπτά.
  • Αφαίρεσέ τα από το φούρνο, πασπάλισε με λίγο μαϊντανό και σέρβιρε σε 4 πιάτα.

Tip


Read More

And More