Ginger Cookies

5
Mερίδες

Η αγαπημένη συνταγή μπισκότων που λατρεύει όλη η οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.

Συστατικά

  • 6 κουταλιές βούτυρο μαλακό
  • 2/3 φλυτζάνι συν 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζανιού μελάσα
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • Σπρέι μαγειρικής

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε το βούτυρο με ένα μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Σταδιακά πρόσθεσε 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτεί καλά.
  • Πρόσθεσε τη μελάσα και το αυγό και χτύπησε καλά.
  • Ανακάτεψε το αλεύρι και τα επόμενα 4 συστατικά μαζί με το μοσχοκάρυδο με ένα σύρμα. Σταδιακά πρόσθεσε το μείγμα αλευριού στο μείγμα βουτύρου, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  • Χώρισε τη ζύμη στη μέση.
  • Τύλιξε και τα δύο μέρη με μια μεμβράνη και άφησέ τα να παγώσουν για 30 λεπτά.
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Πλάσε τη ζύμη σε 26 μπάλες και πρόσθεσε τους, τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
  • Βάλτες πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής και ψήσε για 12 λεπτά στους 180.
  • Αφαίρεσε από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν.

Tip


Read More

And More