Peach Freeze με τζίντζερ

3 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ο συνδυασμός τζίντζερ με ροδάκινο κάνει την δροστιστική σου πρόταση ακόμη πιο προκλητική. Ένα επιδόρπιο ιδανικό για το καλοκαίρι που τα βαριά γλυκά σε φουσκώνουν και σου χαλούν τη διάθεση.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 3 κ. Σούπας χυμό λεμόνι
  • ¼ κ. Γλυκού τριμμένο τζίντερ
  • 450 γρ. φέτες ροδάκινο (κατεψυγμένες ή κονσέρβα, πολύ καλά στραγγισμένες)
  • Φρέσκες φέτες ροδάκινο για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάλε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το τζίντζερ. Μόλις πάρει βράση απομάκρυνέ το από τη φωτιά.
  • Πρόσθεσε τις φέτες του ροδάκινου. Άφησέ το περίπου μισή ώρα να ψιλολιώσουν τα ροδάκινα και να κρυώσει.
  • Βάλε λίγο λίγο το μείγμα σε μπλέντερ και χτύπησέ το μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Βάλτο σε ένα τάπερ με καπάκι και μετά στην κατάψυξη για να παγώσει 3 με 4 ώρες.
  • Πριν το σερβίρεις, σπάστο με ένα πιρούνι για να γίνει κομματάκια και σέρβιρέ το με φρέσκες φέτες ροδάκινου.

Tip


Read More

And More