Εύκολη συνταγή για δροσερή lemon pie με γλυκόξινη κρέμα ΓΙΩΤΗΣ

Advertisement

Ποια από εμάς μπορεί να αντισταθεί σε μια απολαυστική lemon pie; Παρόλο που χαρακτηρίζεται από μια αρκετά γλυκόξινη γεύση, της έχουμε αδυναμία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε κάτι ελαφρύ και δροσερό. Το άρωμα και η γεύση του λεμονιού συναντούν την τραγανή βάση και δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο γλυκό που υπόσχεται την “έκρηξη” των ιδιαίτερων γεύσεων στο στόμα σου.

Ενώ θεωρείται ένα μπελαλίδικο γλυκό, με τη συνταγή που θα βρεις προς τα κάτω θα καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για να φτιάξεις τη δική σου σπιτική lemon pie θα χρειαστείς λίγα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σου και μερικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία της εκτέλεσης.

Απόλαυσέ τη κάθε ώρα της ημέρας και κέρασε τους καλεσμένους σου! Όλοι θα ξετρελαθούν…

ΥΛΙΚΑ:

Για τη βάση

  • 2 φάκελοι Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 200γραμ. μαργαρίνη, λιωμένη

Για την κρέμα

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση λεμόνι
  • 660ml γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού

Για το σερβίρισμα

  • 1 φάκελος Garni βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200ml γάλα
  • Λίγες φέτες λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τη λιωμένη μαργαρίνη.
  • Πάρε ένα γυάλινο στρογγυλό σκεύος και άπλωσε στον πάτο και στις άκρες το μπισκότο, πιέζοντας ελαφρώς προς τα κάτω και γύρω – γύρω.
  • Βάλε το σκεύος με το τριμμένο μπισκότο στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί και να παγώσει η βάση.
  • Φτιάξε το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ με γεύση λεμόνι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Όταν είναι έτοιμο ρίξε μέσα το ξύσμα λεμονιού και ανακάτεψε καλά.
  • Στρώσε την κρέμα πάνω από το μπισκότο.
  • Φτιάξε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Άπλωσέ το πάνω από την κρέμα λεμονιού ή κάνε τα δικά σου σχέδια, αφού έχεις τοποθετήσει το έτοιμο Garni σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής.
  • Πρόσθεσε από πάνω τις φέτες λεμονιού και απόλαυσε αυτό το απίθανο γλυκό!

Read More

And More