Συνταγή για Chili Con Carne

1 ώρες και 10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μία καυτερή συνταγή ιδανική για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του σώματος τώρα που έξω κάνει κρύο. Θα την λατρέψεις! 

Συστατικά

  • 2 κονσέρβες κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα
  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κουτί ντοματάκια, σε κονσέρβα
  • Χυμό ντομάτας
  • 1 κονσέρβα πράσινες καυτερές πιπεριές
  • 2 κουτ. της σούπας  ψιλοκομμένες φρέσκες πιπεριές
  • 1 κουτ. της σούπας καυτερό κόκκινο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μεγάλο τηγάνι, βάζεις το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και σε δεύτερο χρόνο προσθέτεις τον κιμά και την πιπεριά.
  • Προσθέτεις τις ντομάτες, τον χυμό ντομάτα (όσο πάρει, αν δεν θες μπορείς να μην βάλεις καθόλου), τις πιπεριές και τα μπαχαρικά σου.
  • Σκεπάζεις με ένα καπάκι και άσε να σιγοβράζεις σε πολύ χαμηλή φωτιά για μία ώρα.
  • Μπορείς να το παρακολουθείς όσο ψήνεται μήπως χρειαστεί λίγο νερό, ενώ δεν ξεχνάς να ανακατεύεις.
  • Προσθέτεις τα φασόλια, ανακατεύεις και ψήνεις για ακόμα 10 λεπτά.

And More