Συνταγή για διαφορετική σκορδαλιά με κουνουπίδι

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μπακαλιάρος και σκορδαλιά. Δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος να γιορτάσεις την 25η Μαρτίου. Φέτος, μπορείς να δώσεις ξεχωριστή γεύση στη σκορδαλιά σου με την προσθήκη του κουνουπιδιού. Αρκεί να ακολουθήσεις τη σημερινή συνταγή. 

Συστατικά

  • 1 κουνουπίδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1/3 του φλιτζανιού κεφίρ ή γιαούρτι
  • 1 κουτ. της σούπας πολτός σκόρδου
  • 1 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
  • Αλάτι και πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, βράζεις το σκόρδο και το κουνουπίδι, μέχρι να γίνει πολύ μαλακό.
  • Βάζεις το κουνουπίδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μίξερ και τα χτυπάς μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα, το οποίο θα έχει την υφή κρέμας.
  • Σερβίρεις σε μπολάκια και απολαμβάνεις με τον μπακαλιάρο σου.

Read More

And More