Μία διαφορετική δροσιστική σος με βελούδινη υφή που της χαρίζει το βουτυρώδες αβοκάντο και συνοδεύει τέλεια τα κρεατικά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο, πολύ καλά καθαρισμένα
- Χυμός από δύο λεμόνια
- 2 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο
- 2-3 πράσινες πιπεριές
- 3-4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- αλάτι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά το αβοκάντο σου, αφαιρώντας την καρδιά και την φλούδα του. Κόβεις σε κυβάκια.
- Ακολουθείς την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέτεις όλα τα υλικά ένα – ένα, ανακατεύεις με μία κουτάλα και αρχίζεις να χτυπάς σε μέτρια ένταση. Χτυπάς και σταματάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να τσεκάρεις την υφή του.
- Μόλις αποκτήσει βελούδινη υφή, την τοποθετείς στο ψυγείο για 10 λεπτά και μετά απολαμβάνεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ