Συνταγή για quesadillas με σπανάκι και φέτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Αγαπάς την μεξικάνικη κουζίνα, αλλά θες να της δώσεις μία μεσογειακή νότα. Με αυτή τη συνταγή θα τα καταφέρεις!

Συστατικά

  • 1/3 του φλιτζανιού σπανάκι φρέσκο
  • 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • 3 ασπράδια αβγών
  • 1 κουτ. της σούπας τυρί φέτα
  • 1 τορτίγια ολικής αλέσεως

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα λαχανικά σου.
  • Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το σπανάκι σου για 5 λεπτά. Προσθέτεις την φέτα και τα ασπράδια αβγών. Σοτάρεις για άλλα 3 λεπτά.
  • Ανοίγεις την τορτίγια σου και προσθέτεις το μείγμα στο εσωτερικό.
  • Μεταφέρεις προσεκτικά στο τηγάνι και ψήνεις μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.

Read More

And More