Tips για ένα αξέχαστο καλοκαίρι δροσιάς στην πόλη!

Φέτος το καλοκαίρι, η πόλη μετατρέπεται σε ένα τεράστιο φεστιβάλ. Σε κάθε γωνιά βρίσκεται ένα θερινό σινεμαδάκι ή στήνεται μια υπαίθρια συναυλία. Ποια είναι, όμως, τα πιο σημαντικά tips για να περάσετε αξέχαστα αυτό το καλοκαίρι;

♦ Αν το budget σας δεν σας επιτρέπει να βγαίνετε σε διαφορετικό καφέ της πόλης κάθε μέρα, μην πτοείστε καθόλου! Must γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι οι μεγάλες απογευματινές βόλτες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος καθώς και στα καταπράσινα παρκάκια που γεμίζουν κόσμο, όπως το Άλσος της Νέας Σμύρνης. Βρείτε το πιο καλό σημείο, βάλτε μουσική να παίζει και απολαύστε ένα όμορφο βράδυ. Η καλή παρέα είναι το μόνο που έχει σημασία.

♦ Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά δεν νοείται! Μια θερινή προβολή σε καλοκαιρινά φεστιβάλ κινηματογράφου έχει μια τόσο ρομαντική αύρα, κατάλληλη να μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές. Αν θέλετε κάτι δροσερό κατά τη διάρκεια της προβολής, ανοίξτε ένα μπουκάλι NESTEA λεμόνι για μια ανάσα φρεσκάδας στο κινηματογραφικό ταξίδι σας.

♦ Πληθώρα καλλιτεχνών είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό τους σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με τις συναυλίες τους. Συναυλία σημαίνει κέφι και ατελείωτος χορός. Γίνετε ένα με το πλήθος και τραγουδήστε όσο πιο δυνατά μπορείτε. Μην αφήσετε, όμως, τον οργανισμό σας χωρίς την απαραίτητη ενυδάτωση! Το ανανεωμένο NESTEA με γεύση ροδάκινο, για όσους προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση, ήρθε να μας δώσει αυτήν την καθημερινή “ένεση” αναζωογόνησης κάθε στιγμή της ημέρας!

Απολαύστε ένα παγωμένο τσάι NESTEA και αφήστε στην άκρη τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας… Δροσιστείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με τη νέα γευστική και άκρως αναζωογονητική επιλογή της πόλης!

#NESTEAvolta #NESTEAstigmi

Read More

And More