Η σαλάτα της Καραϊβικής

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Καλοκαιρινή και δροσερή συνταγή με ζυμαρικά και πιπεριές. Η νόστιμη καβουρόψυχα θα δώσει εξωτική γεύση στο φαγητό σου.

Συστατικά

  • 3 φλιτζάνια ζυμαρικά μικρά (φαρφάλες ή βίδες)
  • 1 πακέτο καβουρόψιχα
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μάνγκο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 3 κ.σ. χυμό lime
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1/2 κ. γλ. κίμινο
  • 1/2 κ. γλ. τζίντζερ
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευαδίας σε αλατισμένο νερό. Φρόντισε να μείνουν al dente
  • Βάλε τα βρασμένα ζυμαρικά με την καβουρόψιχα, την πιπεριά σε ροδέλες, το μάνγκο, το κόλιανδρο και τις καυτερές πιπεριές σε ένα μπόλ
  • Παράλληλα ανακάτεψε το χυμό λεμονιού και lime, το ελαιόλαδο, το μέλι, το κύμινο και το τζίντζερ και ανακάτεψε. Αλατπιπέρωσε
  • Περίχυσε το μπολ με τα υλικά σου με το dressing και άφησε στο ψυγείο για μία ώρα

Tip


Read More

And More