Καυτή σούπα με φασόλια και αντίδια

Καυτή σούπα με φασόλια και αντίδια | tlife.gr
Εύκολη
6 μερίδες
25 λεπτά

Εναλλακτική “φασολάδα” με αντίδια, σκόρδο και λαχταριστή παρμεζάνα

Συστατικά
  • 8 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 500 gr αντίδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
  • 425 gr φασόλια βρασμένα
  • 30 gr παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος μαγειρέματος
  • Ζέστανε δύο κουταλιές λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Πρόσθεσε το σκόρδο και σοτάρισέ το για ένα λεπτό.
  • Ρίξε και τα αντίδια στην κατσαρόλα και άφησέ τα να μαλακώσουν για περίπου δύο λεπτά.
  • Πρόσθεσε μια πρέζα αλάτι, το ζωμό κοτόπουλου, τα φασόλια και την παρμεζάνα.
  • Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγόβρασε για πέντε λεπτά.
  • Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ, ραντίζοντας με μια κουταλιά λάδι το καθένα και σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ