Κοτόπουλο με μαϊντανό και φέτα

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Μπόλικος φρέσκος μαϊντνανός είναι το μυστικό, αλλά και η ιδιαιτερότητα αυτού του πιάτου. Μια ιδέα από… καλοκαίρι γιατί οι ζεστές μέρες πλησιάζουν!

Συστατικά

  • 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 200 γρ. φέτα πικάντικη και σφιχτή
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι νερό
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σόταρε το κοτοόπουλο να πάρει χρώμα και να κάνει κρούστα
  • Πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σόταρε να γυαλίσει. Σβήσε με το κρασί και άφησε το αλκοόλ να φήγει για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά
  • Πρόσθεσε το νερό και πιπέρι σκέπασε και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει για λίγη ώρα
  • Τρίψε την φέτα μέσα στην κατσαρόλα ανακάτεψε καλά και αφού ψηθεί καλά το κοτόπουλο πρόσθεσε και τον μαϊντανό
  • Άφησε το φαγητό να πάρει μια καλη βράση και σέβριρε

Tip

Θέλεις να μαρινάρεις και να μαλακώσεις το κοτοπουλάκι σου πριν το φτιάξεις; Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More