Συνταγή για πανσέτα με δεντρολίβανο

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Πανσέτα ζουμερή με υπέροχο άρωμα δεντρολίβανου και τέλεια για το Κυριακάτικο τραπέζι. 

Συστατικά

  • 1 κιλό πανσέτα χοιρινή κομμένη σε φέτες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε καρέ ή ροδέλες
  • δεντρολίβανο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και όταν κάψει σοτάρεις τις πανσέτες γυρίζοντας και από τις δύο πλευρές
  • Προσθέτεις τις πιπεριές και το σκόρδο και συνεχίζεις μέχρι να πάρουν χρώμα οι πανσέτες
  • Σβήνεις με λευκό κρασί και περιμένεις να εξατμιστεί
  • Ρίχνεις το δεντρολίβανο, τη μουστάρδα και το αφήνεις να βράσει μέχρι να μαλακώσει
  • Τις σερβίρεις με ρύζι.

Read More

And More