Κριθαράκι με σπαράγγια

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Λαχταριστό και πλήρες γεύμα για κάθε ώρα

Συστατικά

  • 2 φλ. κριθαράκι
  • 1 μάτσο φρέσκα σπαράγγια
  • 250 gr ντοματίνια
  • 150 γρ. τυρί φέτα
  • 3 κ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε το κριθαράκι να βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και έπειτα άφησέ το να κρυώσει ελαφρώς.
  • Κόψε τα σπαράγγια στα τέσσερα το καθένα και “πέρασέ” τα από ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
  • Κόψε τα ντοματίνια στη μέση και αλάτισέ τα για να βγάλουν τους ζωμούς τους.
  • Σε ένα μπωλ ανακάτεψε το κριθαράκι με τα σπαράγγια, τα ντοματίνια, το λάδι, το ξύδι, την πάπρικα και το αλατοπίπερο.

Tip

Για extra γεύση στύψε ένα lime στο πιάτο για να αναδειχθούν τα αρώματα.

Read More

And More