Κρουασάν με ρόκα, πέστο και αυγό

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αντί για το συμβατικό ψωμί, φτιάξε αυτά τα λαχταριστά κρουασάν με γέμιση από πέστο και απόλαυσε το πιο νόστιμο κολατσιό! Αγόρασε τα υλικά σου εδώ

Συστατικά

  • 6 μεγάλα σφιχτά αυγά
  • 1/4 φλιτζ. πέστο
  • 3 κ.σούπας μαγιονέζα light
  • μαύρο πιπέρι
  • 4 κρουσάν
  • 8 λεπτές φέτες καλό ζαμπόν
  • 1 φλιτζ. πλυμμένη ρόκα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε και ψιλόκοψε τα αυγά.
  • Σε μέτριο μπολ ανακάτεψε τα αυγά, την πέστο, τη μαγιονέζα και λίγο πιπέρι.
  • Κόψε κατά μήκος τα κρουασάν και ψήσε τα στην τοστιέρα.
  • Βάλε μέσα δύο φέτες ζαμπόν, λίγη αυγοσαλάτα και ρόκα.
  • Σέρβιρε.

Tip

Εάν δεν σερβίρεις αμέσως, τύλιξε σφιχτά τα κρουασάν σε χαρτί ψησίματος και βάλ' τα στο ψυγείο μέχρι 4 ώρες.

Read More

And More